Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sordum bekliyoruz arkadaşlar. 4 haneli ödeme alan arkadaş var geçtiğimiz dönemimizde. Haneyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bir şey var bu blok olaylarının önüne geçebilecek bir düşüncemiz ama bekliyoruz, bir cevap gelsin low saldo yazanların durumu hakkında sordum ancak kendisi dışarıda gözüküyor, cevap verdiğinde ben de ileteceğim sizlere arkadaşlar.
Eğer dediğiniz doğruysa, geçtiğimiz ay bloke olmasına rağmen bu ay para alacak yüksek miktarlarda kanallar mevcut arkadaşlar. Henüz yanıt alamadım kendisinden ama doğru olma iht. var incelediğimde dediğinizin. (Kendisi daha önce bloke konulanların bir sonraki, iki sonraki vb. ödemelerde ödeme yapılabileceğini söylemişti inanmamıştım ama öyle olma iht. var. Çok umutlandırmadan söyleyeyim bunu.)
Düzenleme: Arkadaşlar hepiniz ticket oluşturun, ticket oluşturmadan vermiyor bilgi, yasal yoldan yapalım, ticket ile mesaj atın low saldo yazıyor ne demek diye hemen ileteyim. Ticket nasıl açılıyor foruma yazdım.
arkadaşlar bende sorun yok değilmi ?
5 - 2014 0.00 USD 1273.60 USD 1273.60 USD 0.00 USD PayPal
NOT PAID
Next payment round will be on or around the 7th of July 2014
Düzenleme: Arkadaşlar hepiniz ticket oluşturun, ticket oluşturmadan vermiyor bilgi, yasal yoldan yapalım, ticket ile mesaj atın low saldo yazıyor ne demek diye hemen ileteyim. Ticket nasıl açılıyor foruma yazdım.
Problem yok henüz tam kesinleşmediği için low saldo olarak gözüküyor. YTR üzerinden bağlıysa kanal adı verirseniz ya da ticket oluşturursanız takibi yapabiliriz eğer ödemede problem olursa.
Hepinize hayırlı olsun.
edit.
Arkadaşlar yazılanalrı okudum benım 2 kanalım var ve bu kaznalalrın bu ayki kesinleşen miktar 4 haneli değil 3 haneli 280 -580 $ ikisinidede bu şekilde LOW SALDO yazıyor...bence bu bir karışıklıktır. içimden bi ses düzelecek diyor...ayrıca benım kanallrım açık ve raklamda çıkıyor ....kapanan kanalın ödemesi değil yani
Usta sen de ticket oluşturursan süper olur. Kanal ismi iletirsek kabul etmiyor.
Network sahibi ile konuştuk "Low Saldo"nun o demek olmadığını söyledi. Hata olduğunu sistemde söyledi; ancak kanalları inceledikten sonra ben bir Geliştiricim ile konuşayım dedi neden böyle gözüktüğüne dair. Siz yine de ticketları gönderin, ona göre o kanalları tekrar inceleyecekler. Low Saldo yazanlar bloklanmış benim kişisel görüşüm; ancak şöyle de bir durum var, geçtiğimiz ay bloklanıp bu ay iki ödemenin birden yapılacağı kanallar var bu şekildeyse. Bazılarımız için iyi bir haber bu sanıyorum. Yarın geliştiricisi ona döndüğünde o da bana, ben de size döneceğim. Bu arada low saldo gözükenler ticket oluştururlarsa ben ticketları ona iletiyorum(Ticketta low saldo yazmanız yeterli ben açıkladım olayı zaten)
Usta sen de ticket oluşturursan süper olur. Kanal ismi iletirsek kabul etmiyor.
Network sahibi ile konuştuk "Low Saldo"nun o demek olmadığını söyledi. Hata olduğunu sistemde söyledi; ancak kanalları inceledikten sonra ben bir Geliştiricim ile konuşayım dedi neden böyle gözüktüğüne dair. Siz yine de ticketları gönderin, ona göre o kanalları tekrar inceleyecekler. Low Saldo yazanlar bloklanmış benim kişisel görüşüm; ancak şöyle de bir durum var, geçtiğimiz ay bloklanıp bu ay iki ödemenin birden yapılacağı kanallar var bu şekildeyse. Bazılarımız için iyi bir haber bu sanıyorum. Yarın geliştiricisi ona döndüğünde o da bana, ben de size döneceğim. Bu arada low saldo gözükenler ticket oluştururlarsa ben ticketları ona iletiyorum(Ticketta low saldo yazmanız yeterli ben açıkladım olayı zaten)
Sorun Forela'da da mevcut. Aynı sistemi mi kullanıyorlar acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.