YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

acaba açık kanalların blokelenmesinde,adsensenin yeni sözleşmesimi neden oldu?
aklıma başka birşey gelmedi nedense...

Geçen ayın parası bloklanmıştı bu ayınki kesinleşmiş. hadi hayırlısı

arkadaşlar bekleyelim biraz bakalaım ne olcak

açık olup bloklananlar çizgi film vs. mi çalışıyordunuz ?

kanalların 1 tanesı cızgı fılmdı dıgerlerı dızı ve fılm ama nedense hıç telıfsız bırden cok kanalım kapanmıştı.

Şimdide boyle bır husranla karşı karsıyayız..

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Partnerden çıkmak istesem ne kadar sürede kabul olunur.Ytr nin elindemi yoksa mn ' ye mi çıkacak bu istek ?

arkadaslar bu network e neden girdiniz anlam veremedim zoomin den kopanlarin hepsi ayni. bloke geliyo.ben zoomin le dashboard u,basvurma kısmı aynı olan networklerden kosarak kaciyorum

bu Mcn iyice sıktı bizim üzerimizden para kazanıp , bizim kazanclarımıza bloke koyuyolar varmı öyle bi dünya :@

arkadaslar bu network e neden girdiniz anlam veremedim zoomin den kopanlarin hepsi ayni. bloke geliyo.ben zoomin le dashboard u,basvurma kısmı aynı olan networklerden kosarak kaciyorum

Serkanın açıklamasından sonra giriş yapmıştım ben ama bin pışman oldum artık.
hangı networkler ıyı bunları sıralayabılırmısınız

Gelenlerin çoğu serkan hoca'nın teşvikiyle geldi öyle sanıyorum ytpara radyo'da yapılan söyleşide verilen vaadler vs. vs. ben sorunun zoomin,awe gibi vb partnerlere bağlamıyorum hepsi böyle.Adsense spamı partnerliğe zorluyor, partnerler de spamı kabul edip milleti bu duruma sokuyor yani hem youtube dayı sorumluluğu üstünden atıyor,hemde kullanıcı kaybetmiyor ortalıkda muhteşem bir kandırılma var [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]'un partnerinden bahsetmiyorum ama şunu öğrendim Awe,zoomin başı çekiyor tabi alt ağlarıda bu duruma geliyor block vb olaylarda.Umarım 4 haneliyi verebilecek partnerler çıkacaktır alanlar yokmu var onlar da bir nevi milleti heveslendirmek adına yapılan ödemelerdir şu konuda ki çoğu insan 4 haneli ödeme bekliyordu arkadaşların verdiği emeğe yazık oluyor başka birşey değil ..

Serkanın açıklamasından sonra giriş yapmıştım ben ama bin pışman oldum artık.
hangı networkler ıyı bunları sıralayabılırmısınız

quiz ve life öneririm.
arkadaşlar geçen ay 4 haneli ödeme alan var mı?

1- Geçen ay da, mayıs ayında da 4 haneli ödeme alan, alacak olan arkadaşlar var.
2- Geçen ay bloklanıp bu ay bloklanmış parayla birlikte ödeme alacak arkadaşlar var.
3- Partnerden çıkış isteği gönderip panelinizden ardından ticket gönderirseniz çıkaracaklarını düşünüyorum. MN'ın elinde olan bir şey; ancak çıkaracaklardır.
4- Buraya block neden block yazmak yerine iki gündür dilimde tüy bitti Ticket sistemine yazarsanız ben o ticketı gidip Music Nations'a aynen iletiyorum hem, hem de skype üzerinden soruşturuyorum mümkün olduğu kadar.
5- Komisyon alıyorsunuz yardım etmiyorsunuz diyenlere insaf ediyorum :) Bloklanan paralardan komisyon alınmıyor :) O yüzden sizin için savaşıyorum yani yoksa savaşacağımdan değil :P :P
6- Kişisel olarak quiz ve life'a girebilecek kanallar zaten music nations ile vb. uğraşmasınlar arkadaşlar. Quiz ve life gibi ödeyecek başka bir network yok zaten.
7- Ayıp etmeyin.

1
4- Buraya block neden block yazmak yerine iki gündür dilimde tüy bitti Ticket sistemine yazarsanız ben o ticketı gidip Music Nations'a aynen iletiyorum hem, hem de skype üzerinden soruşturuyorum mümkün olduğu kadar.

7- Ayıp etmeyin.

ben ayıp etmem hocam
ben biliyordum böyle olacağını falan demem..en nefret ettiğim cümle tipi bu forumda :)

fakat kanal kapanmadığı halde neden bloke konuluyor.bu konuda ne yazalım ne edelim iletelim yardımınızı bekliyorum.

bişey çözülcekse ilk kanalı açık olup da bloke konulanlardan başlanmalı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri