YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

Sanmıyorum hocam, geçen aydan blokeli gelen varsa vardır. Bu aydan imkansıza yakın beklemek.

hocam benimle bi iletişime geçermisin bi tane kanalım para kazanıyor ama payment bölümünde hiç birşey yok 3 aydır.

hocam benimle bi iletişime geçermisin bi tane kanalım para kazanıyor ama payment bölümünde hiç birşey yok 3 aydır.

Usta yarın pm'leri açacağım konuşuruz. Bir arkadaşın daha öyleydi. Kanal aldıktan sonra partnere, özel url alınca bazı durumlarda bu sıkıntı oluyor. Ticket atarsanız ben iletiyorum, umarım çözeriz.

sıkıntısız ödememizi aldık :D az bi miktarda paramıza bloke kondu ama olsun diger 2 kanalın ödendi :D

bende ödememi aldım arkadaşlar darısı alamayanlara:)

na9aduqu.jpg
. buda resmi

hocam meraba mayıs ayı odememi aldim hazıranında 207 dolar kapattım 13 trmmuzda kanalım kapancak 3 teliften bu hazıranı dogal olarak yatırmaları lazım ama block koyma ihtimalleri nedir

bloke gelebilir bence.zoomindeki bi kanalım geçen hafta spamdan kapandı,mayıs ödenir ama hazirana bloke gelir diye düşündüm ben ama ikisinede bloke koydular.

kotu 207 dolar az degl :s bide hiç video yuklemedim mayısın videoları kazandirdı haxıranda yani mantıken olmaması lazım

Bloke olan kanallarımın ödemesi yapılmadı , bloke olmayan kanaldan ödeme aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri