YTR Network & Music Nations - Duyuru: Spam Başvurularınızı Bekliyoruz

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] yakında Youtubeyi satın alıp WaffleTube yapcakmışsın Doğru mu :D

Ödemeleri iwocan yapacak diyormuş iban pm attım :)

mobil mesaj

doktor 8-9 aylık telıfsız uyarısız kanalın blokelerıne el atabılcez mi demek oluyor bu :D 3 ayda bı odeme yapıolar :D

31Bv3p.png

hiç içerik değiştirdiniz mi :D

hayır sabit içerik

Son düzenleme:
Az kaldı, ben de aynı şekilde düşünüyorum :) Kısmetse en geç 1 ay içerisinde başlıyoruz.

Yine de Music Nations çalışmak isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz.

Şöyle diyelim, spam mcn için kendi cebimizden harcadığımız gibi YTR Network'ten gelen miktar da bize katkı sağlıyor. O nedenle Music Nations çalışanların YTR Network kullanması bize destek sağlayacak işin açıkçası.

yakında spamcılar için güzel haber vericem diyordun hocam,konuyu görünce bu konu o konu sandım ama degil anladıgım kadarıyla.onu beklemeye devam ediyoruz yani? :)

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

doktor 8-9 aylık telıfsız uyarısız kanalın blokelerıne el atabılcez mi demek oluyor bu :D 3 ayda bı odeme yapıolar :D

31Bv3p.png

bendede vardı aynen böyle bi kanal.kanalda sorun yoktu,tertemiz kanal ve film,dizi gibi riskli içerikde degil haber kanalıydı.adamlar bi ödüyor bi ödemiyor.bu ay ödediyse sonraki ay bloke koyuyor.bikaç ay ödüyor sonra yine bloke koyuyor.sordum,google paranıza el koydu diyorlar.hiç ödemese anlıycamda böyle dalga geçmeleride pek hoş olmuyor :)

lafı fazla uzatmaya gerek yok
kanalın kapanırsa para alamazsın bu kadar basit.

yakında spamcılar için güzel haber vericem diyordun hocam,konuyu görünce bu konu o konu sandım ama degil anladıgım kadarıyla.onu beklemeye devam ediyoruz yani? :)

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

bendede vardı aynen böyle bi kanal.kanalda sorun yoktu,tertemiz kanal ve film,dizi gibi riskli içerikde degil haber kanalıydı.adamlar bi ödüyor bi ödemiyor.bu ay ödediyse sonraki ay bloke koyuyor.bikaç ay ödüyor sonra yine bloke koyuyor.sordum,google paranıza el koydu diyorlar.hiç ödemese anlıycamda böyle dalga geçmeleride pek hoş olmuyor :)

O başka bir olay, yakından daha yakın kısmetse. :)

Bu komikmiş, kapanmadan böyle olması çok sık değil. Ama konu MN olunca ben alıştım artık, benim dediğim çok kanal çalışıp yarısından ödememi alırım en azından güzel de para gelir diyenler için MN ve dolayısıyla YTR Network mantıklı bir tercih hala daha. O nedenle başvuruları bekliyoruz :)

music nation a daha önce baglarken user/ dan sonrakini kini yazıyordum. simdi özel url alınmıyor. channel/ dan sonrakini yazsam, UC ile baslayanı olurmu?

music nation a daha önce baglarken user/ dan sonrakini kini yazıyordum. simdi özel url alınmıyor. channel/ dan sonrakini yazsam, UC ile baslayanı olurmu?

Evet olur hocam, eğer 10dan fazla kanal bağlamayı düşünüyorsanız, isterseniz size REC hesabı açabiliriz, %10 daha az kesinti olmuş olur. ;)

Herşey bizden kampanyası ne zaman duyurulacak hocam ? :)

mn yi ytparaya tanıtarak spamla kaçıncı sıraya çıkardığınızı fark ettiniz değil mi ?

networkde bir sorun var mı ? tabi ki de yok

aynısını gizzaya da yapabilirsiniz sıkıntı çıkmayacaktır çok içtenlikle söylüyorum ;) :D :D :D

Ben daha önce YTR Networku açtığınızda kayıt olmuştum hocam. Başka firmalarda görmüştüm aylık şu kadar izlenim oranı şu kadar kazanç vs. sağlarsanız kesin oranın düşürüz falan diye. Acaba sizde böyle bişey var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri