YTR Network Temmuz Ayı Kesinleşti.

Komik oluyorsunuz hocam mn yi savunarak boyle.. Peki neden mn de blok yiyorda baska partnerde yemiyor bu kanallar? Birini yakalar oburunu yakalamazda her ay ayni sey mn de blok yiyen kanallar baska partnerde odeniyor.

Eheh. Mn'den bana ne hocam. Ben partnerler hakkında ki genel ön yargıları sorguluyorum. Mn'ye özgü değil dediklerim sadece mn konusu altına denk geldi.

Yani bir düşünün neye göre bloke atıyor bu partner. Nasıl bir sistem anlamıyorum. 10.000'lerce kanal var neye göre bloke atıyor. Partner sahibi olduğunu düşün neye göre bloke atacaksın ?,

Trilyonların içerisindesin ve bir ekip kurup tüm kanalları kontrol mu ediyorlar )

Nereden biliyorsunuz hocam partner şirketiniz mi var ? Aldıklarından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Belki Youtube ödemiyor. Bloke olan paraları partnerlerin aldığı kanısına nasıl vardınız ?

Çünkü teliften kapanmış kanalım vardı bu işe başladığımda 2 tane biri music nation diğeri freedom music nation bloke koyunca 4 haneli ödememe bırakmıştım bu işi tekrar sitelerime bakarken birgün paypalıma freedomdan ödeme geldi o zaman geri döndüm 2 kanalda haberdi ikiside 3 telif yemişti.

2 kanalda kapalıydı yani.

Cerez kanallar odenmis..Bidahki ay gorecez asil odemeleri.. Bitane kanalimda 2 k ya yakin para birikti simdi ben bu kanaldaki videolari silsem en azindan kanal kapandi bahanesine odememezlik yapamazlar diyorum ama bi yandanda blok koyacaklari varsa gene koyarlar tecrubeli arkadaslar varsa mn de bilgi verirseler sevinirim odemem birdahaki ay olacak videolari silsemmi gizliyemi alsam?

Bu arada tabiki kapanan kanalimi odemediler 400 dolar falan halbuki o ay boyunca kapanmamisti kanal 4 unde yada 5 inde kapandi resmen cebe attilar parayi..

2K ya yakın dediğin para bir ayın birikimiyse kesin ama kesin olarak söylüyorum içeriği boşalt o paranın kesinleşme zamanına az kala veya şimdi
ben bu şekil 1000 üstünü alabildim iki aydır ama içeriği silmeden bırakınca veya silip 4-5 ortalık malı vine atınca bloke oldu..

2K ya yakın dediğin para bir ayın birikimiyse kesin ama kesin olarak söylüyorum içeriği boşalt o paranın kesinleşme zamanına az kala veya şimdi
ben bu şekil 1000 üstünü alabildim iki aydır ama içeriği silmeden bırakınca veya silip 4-5 ortalık malı vine atınca bloke oldu..

Gizliye alsam nasil olur peki ? Illa silmem mi gerek?

Gizliye alsam nasil olur peki ? Illa silmem mi gerek?

ben sildim kardeşim.. gizliye alsan ne olur bilemem..ama yaşadığım tecrübe üzerine konuşmak gerekirse içeriği boşaltığım yüksek kazançlı kanallarda verdiler şu ana kadar..bundan sonra garanti verirler diyemem ama tecrübem bu.

Mn telif gelen kanalı direk sallıyordur belki veya Youtube ile böyle bir sözleşme vardır aralarıdna telif gelenleri ödemiyoruz(belki çok saçma büyük ihtimal telif gelip kapananları cebe indiriyorlardır). Telif'den kanalı kapanıpta ödeme alan var mı bilmiyorum. Ama eğer 3 teliften kanalı kapanıp ödeme alan varsa bu cebe indiriyorlar olayı da hikaye olur. Yoksa yine neye göre ödeniyor ödenmiyor mevzusu doğar.

Ama birisi bana şu blokeleri neye göre yaptığını açıklasın. Bildiğimce mn'de 50.000'den fazla kanal var. Nasıl 50.000 kanal içinden seni bulup bloke atıyor arkadaş ? Neye göre yani. Youtube gibi büyük bir bot sistemi mi var spam kanalları kapatması gibi.

Benim tek anlamadığım bu 10.000'lerce kanal içinden bloke neye göre atılıyor. Ya bir özgün kanal aç bak bakalım bloke gelecek mi ? Hiç kendini de duyurma yani. Sanki mn kontrol etmiyor ya kanalları. Peki nasıl özgün kanallar bloke yemiyorda normal kanallar yiyor. Nereden bilecek 10.000'lerce kanal içinden özgün olanları.

Ha derseniz ki bir ekip vardır her kanalı her ay takip ediyordur (artık ne kadar mantıklıysa) olabilir derim. Benim düşüncem bu.

Eheh. Mn'den bana ne hocam. Ben partnerler hakkında ki genel ön yargıları sorguluyorum. Mn'ye özgü değil dediklerim sadece mn konusu altına denk geldi.

Yani bir düşünün neye göre bloke atıyor bu partner. Nasıl bir sistem anlamıyorum. 10.000'lerce kanal var neye göre bloke atıyor. Partner sahibi olduğunu düşün neye göre bloke atacaksın ?,

Trilyonların içerisindesin ve bir ekip kurup tüm kanalları kontrol mu ediyorlar )

Yeni yetme partnerler trilyonlar icinde yuzmuyorlar. Zamaninda bu CN ile bloke hakkinda konustugumda ellerinde bi sistemin oldugunu, ve kanallarin o sisteme yakalanip blokelendigini soylemislerdi. Kapanan kanallar direkt olarak bloke yiyor zaten. Ayni sekilde telif yiyen kanallarin coguda oyle. Yuksek miktar kazananlarida manuel kontrol ediyorlardir, cok zor olmasa gerek. Music Nations'un sahibide CN'in sahibide cocuk zaten daha.

Hepsininde zoomin ile baglantili oldugunu unutmamak lazim. Zoomin, forela, CN, Music nations. Forela'nin sahibi eskiden zoominde calisiyordu, ayni sekilde CN'nin sahibide Forela'da. Music nations zoomin'in alt bayisiydi, sonradan MCN olduk falan diyorlardi ama hala alt bayiler sanirim onlarda, odemeleri zoomin adina yapiliyormus soylenene gore. Hic kanal sokmadim buraya cunku, o yuzden bilmiyorum.

Yeni yetme partnerler trilyonlar icinde yuzmuyorlar. Zamaninda bu CN ile bloke hakkinda konustugumda ellerinde bi sistemin oldugunu, ve kanallarin o sisteme yakalanip blokelendigini soylemislerdi. Kapanan kanallar direkt olarak bloke yiyor zaten. Ayni sekilde telif yiyen kanallarin coguda oyle. Yuksek miktar kazananlarida manuel kontrol ediyorlardir, cok zor olmasa gerek. Music Nations'un sahibide CN'in sahibide cocuk zaten daha.

Hepsininde zoomin ile baglantili oldugunu unutmamak lazim. Zoomin, forela, CN, Music nations. Forela'nin sahibi eskiden zoominde calisiyordu, ayni sekilde CN'nin sahibide Forela'da. Music nations zoomin'in alt bayisiydi, sonradan MCN olduk falan diyorlardi ama hala alt bayiler sanirim onlarda, odemeleri zoomin adina yapiliyormus soylenene gore. Hic kanal sokmadim buraya cunku, o yuzden bilmiyorum.

Hocam 2-3 dolarlık kanallara bloke geliyor. Kapanmamasına rağmen Allah aşkına kim 10.000'lerce kanal arasından 2-3 dolarlık kanalları kontrol edip bloke atacak. 1000 dolar üstünden bahsetmiyorum zaten hadi onlar kontrol edilsin ama bak telif yiyen kanalların çoğu öyle demişsin.(Yani ödeme alan var) Peki 10 dolar kazanmış adam telif yemiş kanal uçmuş bu bloke yemiş diğeri yememiş. Peki diğeri neden yememiş ? Random.org'da zar atıp bloke atalım demiyor ya bu adamlar. Bu bloke sistemi neye göre işliyor.

Herkes kafasına göre atıyor diyorda öyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum ben rastgele bloke gelse özgün'e de gelir elbet. Veya telif yiyen her kanal kontrol mü ediliyor. Büyük bir ekip lazım ve tek işleri kanal takibi, ki 10.000'lerce kanal içinde bu çok zor bir işlem ve 2-3 dolarlık kanallar için uğraşılmayacak bir işlem. Dediğin gibi belli bir limit üstü kontrol edilir bir ekip kurulur ama 2-3 dolarlık hesaplar neye göre bloke yiyor ?

sen akıllanmıcan :rolleyes:
yok abi ben bunları bile bile giriyorum zaten
benim her ay bloke olan çok para oluyo ama iyi kötü kazanç da oluyor..bu ay 4k dolar birikmiş yaklaşık..
bi o kadar da bloke oluyor hep orası ayrı ama
ünlem geçmek zor..aisede de işe yaramıyor bende..lifeye girmesi kolay ama bi süre beklemek gerekiyo..yoksa atıyolar..freedom desen sen iki ay bekletcen beni yüzde 40 kescen yetmezmiş gibi telif yiyince ya da bazen kafası esip durup dururken atcan o çekilmiyor..
quiz de beklemek gerekiyo..
geriye mnation ile cnation kalıyo girişi kolay..
böyle şe...leri çok ama nedir kazanıyorum işte..ben yine devam ederim bu lanet partnere.. incibusun da dediği gibi 10 kanalımdan 3 4 ünü alsam yeter kafasıyla giriyorum işte ama tabi insan ilk anda üzülüyor.bakarsın çok az da olsa bi umut 6 ay sonra öderler de seviniriz kayıplarımıza.

Önceden 2-3 video attığım kanaldan gecen ay 11$ ödendi, bu ay 7$ ödencek :D Üyelik paraları çıkıyor :D

Hocam 2-3 dolarlık kanallara bloke geliyor. Kapanmamasına rağmen Allah aşkına kim 10.000'lerce kanal arasından 2-3 dolarlık kanalları kontrol edip bloke atacak. 1000 dolar üstünden bahsetmiyorum zaten hadi onlar kontrol edilsin ama bak telif yiyen kanalların çoğu öyle demişsin.(Yani ödeme alan var) Peki 10 dolar kazanmış adam telif yemiş kanal uçmuş bu bloke yemiş diğeri yememiş. Peki diğeri neden yememiş ? Random.org'da zar atıp bloke atalım demiyor ya bu adamlar. Bu bloke sistemi neye göre işliyor.

Herkes kafasına göre atıyor diyorda öyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum ben rastgele bloke gelse özgün'e de gelir elbet. Veya telif yiyen her kanal kontrol mü ediliyor. Büyük bir ekip lazım ve tek işleri kanal takibi, ki 10.000'lerce kanal içinde bu çok zor bir işlem ve 2-3 dolarlık kanallar için uğraşılmayacak bir işlem. Dediğin gibi belli bir limit üstü kontrol edilir bir ekip kurulur ama 2-3 dolarlık hesaplar neye göre bloke yiyor ?

Soyle diyelim o zaman, ayni paypala bagli kanallar bulmak pekte zor olmasa gerek onlar icin :) Yada film dizi calisan kanallari sistemde kelime bazli aratarakta cok rahat bulabilirler. Ellerindeki sistemin nasil birsey oldugunu bilmiyorum, o yuzden tek yapabildigimiz sey tahmin yurutmek. Odemelere youtube tarafindan bloke konmadigina eminim ama. Youtube tarafindan bloke konsa 0 dolar kazancli bos kanallara bloke uyarisi gelmezdi. Ayrica youtube partnerlerine cifte standart uygulamaz zaten.

Arkadaslar nasil bu life in musteri temsilcisinin uyeligi var bu forumda, Music nationun ki ninde uyelik almasi lazimki derdimizi anlatalim.. Bu foruma Calisanlarindan birini yonlendirmeleri lazim bi bakima is yapiyoruz burada gerektiginde cevap bulamiyoruz. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] music nationa boyle bi davette bulunmaniz mumkun mu ?

benim unuttuğum 2 kanalım daha varmış birinde 2telif 1 dünya engeli var ödeme yapmışlar ona benzer bir kanala yapmamışlar kapanan kanallarada yapmamışlar anladığım kadarıyla telifden ziyade içeriğe bakıyor olabilirler

Arkadaslar nasil bu life in musteri temsilcisinin uyeligi var bu forumda, Music nationun ki ninde uyelik almasi lazimki derdimizi anlatalim.. Bu foruma Calisanlarindan birini yonlendirmeleri lazim bi bakima is yapiyoruz burada gerektiginde cevap bulamiyoruz. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] music nationa boyle bi davette bulunmaniz mumkun mu ?

Daha önce iletmiştim, benim forumuma gelsinler tarzında konuştu sahibi :) Tekrar çağıralım ;)

açık kanallarda ne yüklerseniz yükleyin ödeme alıyorsunuz. Denedim çizgi filmde de aldım filmde de dizide de ancak kapanınca üstüne yatıyorlar paranın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri