YTVDS.Com Uygun Fiyat / Hızlı Teslimat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödememi Yaptım Hemen Açıldı Serverim :) Gayet Hızlı ve Güzel :) Teşekkürler Hayırlı Satışlar :)

hayirli isler mehmet kardesim ödemeni gectim sanirim isletim sistemi belirtmedim :S 8 pro kurarsan sevinirim iyi calismalar.

siparişler teslim edilmiştir hayırlı olsun, iyi çalışmalar dilerim :) [MENTION=4796]yunusemreantalya[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION]

Vdsyı 3 5gun once aldım gayet memnunum ısım vermıyım forudam diğer vds satanlardan almıstım 1 2 mb arası freemake download edıyordu dedım program yuzunden galıba

ama ytvds ıle aynı 2gb ram programı kurdum 7 11 15mb arası indiriyor çatır çatır indiriyorum :o

Roc 5 Adet Paket 2 Ayarlarmısın Win 2012 Olsun Mümkünse ;)

hayırlı olsun üstad, Allah utandırmasın. hazır vps sürem bitsin, inşallah sizden bir tane alıp denemek isterim.

az önce alım işlemi gerçekleşti. arkadaşımız sağolsun her konuda destek oldu.

Roc 5 Adet Paket 2 Ayarlarmısın Win 2012 Olsun Mümkünse ;)

Gün içinde teslim edilmiştir hayırlı olsun :)

hayırlı olsun üstad, Allah utandırmasın. hazır vps sürem bitsin, inşallah sizden bir tane alıp denemek isterim.

Hayırlı satışlar.

Yolda tepetaklak bir şekilde yazıldı.

almayı düşünüyorum...

Teşekkür ederim arkadaşlar aklınıza takılan sorularınız varsa skype'dan ulaşabilirsiniz :rolleyes:

paket 2 alındı teşekkürler güvenilir bir alışverişti

1 Adet Paket-1 Alınmıştır.Yardımlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.Hayırlı Satışlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri