YTVine Script Version 1.0 - Youtube Video Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MKunkcu

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar YTVine scriptiyle karşınızdayız.
KnErDa.jpg

*Bot mevcuttur sadece kanal adını girerek (http://youtube.com/channel/vine) video ekleyebilirsiniz.
*Anında facebook yorum , facebook ve twitter paylaşma imkanı
*Dışarıdan kişilerin sizlere vine gönderme paneli vardır , sizde panelden onaylamanız gerekir.
*Admin paneli mevcuttur eklediğiniz videoları oradan kontrol edebilirsiniz.

Demo : VineScript - Komik Videolar Fail Videoları Kaza Videoları - Ocak 2014 [HD]

Kurulum Dahil Fiyat : 35 LİRA ( anlamı büyük :D )

NOT : Çok yakında Wordpress - YTW temamızla karşınızda olacağız

Hayırlı satışlar aslında orda diğer videoya geçmek istediğinde video oto olarak açılsa daha iyi olur

kodları senmi yazdın tamamen sanamı ait?

ellerine sağlık. hayırlı satışlar..

gelişmeleri merak ediyorum

ücretsiz bulup kurdum Best Vines | www.vinebest.net benzeri yt kanal cekımıde var

---------- Mesaj saat 23:50:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:59 civarında gönderildi. ----------

Altyapısında kullandığımız free pluginler var ama embed sistemi tasarım vs. herşey bize ait

her yerde yabancı sıtelerdede kullanılan vıne scrıbı bu tasarımı nasıl sana aıt oluyor ?

http://codecanyon.net/item/vinescript/full_screen_preview/5811001

ücretsiz bulup kurdum Best Vines | www.vinebest.net benzeri yt kanal cekımıde var

Arkadaşım yaptığın büyük bir saygısızlık bendede 3-4 tane benzer script var ben neden paylaşmıyorum çünkü emeğe saygı diye bişey var tamam scripti bulmuşsun okeyde niye adamın konusnun altına yazıyorsun çok paylaşmak istiyorsan git yeni konu aç niye konu baltalıyorsun kodlamayı geçtim adamın tasarımıyla senin tasarımın arasında dağlar kadar fark var seninki belliki bir demo bunun için ücretsiz
öncelikle konuya ve açan kişiye saygımız olsun kimseye burda onu paylaşmak düşmez heleki satış yaparken bu adamda burdan ekmek kazanıyor.

Örnek:(konuyla alakası yoktur) Sen mesela özgün bir video yaptın bende senin kanalına girdim dedimki bu adam bu videoyu çalmış hatta burdan almış filan.Nasıl sinir olursun senin yaptıgın buna benziyor.

Ben bu forumda değil ama bir çok forumda botlarımla ilgli satış yaptım ve satış yapanın halinden anlarım lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Bu arada abi adam dediğim için kusura bakma.

---------- Mesaj saat 21:53:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:39 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:50:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:59 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]

her yerde yabancı sıtelerdede kullanılan vıne scrıbı bu tasarımı nasıl sana aıt oluyor ?[/QUOTE]

Aynı tasarım ve özellikte sitenin linkini atında bizde görelim.

Embed sistemi ve Youtube kanal botu sistemi bize ait.

Arkadaşım yaptığın büyük bir saygısızlık bendede 3-4 tane benzer script var ben neden paylaşmıyorum çünkü emeğe saygı diye bişey var tamam scripti bulmuşsun okeyde niye adamın konusnun altına yazıyorsun çok paylaşmak istiyorsan git yeni konu aç niye konu baltalıyorsun kodlamayı geçtim adamın tasarımıyla senin tasarımın arasında dağlar kadar fark var seninki belliki bir demo bunun için ücretsiz
öncelikle konuya ve açan kişiye saygımız olsun kimseye burda onu paylaşmak düşmez heleki satış yaparken bu adamda burdan ekmek kazanıyor.

Örnek:(konuyla alakası yoktur) Sen mesela özgün bir video yaptın bende senin kanalına girdim dedimki bu adam bu videoyu çalmış hatta burdan almış filan.Nasıl sinir olursun senin yaptıgın buna benziyor.

Ben bu forumda değil ama bir çok forumda botlarımla ilgli satış yaptım ve satış yapanın halinden anlarım lütfen biraz daha dikkatli olalım.

---------- Mesaj saat 21:53:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:39 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]

her yerde yabancı sıtelerdede kullanılan vıne scrıbı bu tasarımı nasıl sana aıt oluyor ?

Aynı tasarım ve özellikte sitenin linkini atında bizde görelim.[/QUOTE]
bilip bılemden yorum atma burda once attıgım yorumu ok altakı lınke tıkla ordakı satılan ucretlı scrpıte bak bırde admın t asarımı bana aıt olan dedıgı scrıpte bak arada fark varmı ayz beklıyorum ?

---------- Mesaj saat 23:57:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:20 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]

Aynı tasarım ve özellikte sitenin linkini atında bizde görelim.[/QUOTE]

yazmadan once bak ıstersen

http://codecanyon.net/item/vinescrip...review/5811001

---------- Mesaj saat 23:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:57:49 civarında gönderildi. ----------

Embed sistemi ve Youtube kanal botu sistemi bize ait.

az once tasarımıda sana aıttı ?

hadi git başka yerde oyna , senin verdiğin scriptler vine calıstırıyor bu sistem youtube calıstırıyor ve botu var biraz daha kaşınma bence

ben senı oynatırım dıkkat et tasarımı bana aıt dedıgın scrıp kıme aıt bellı oldu sahtekarlık yapma burda tasarıma bana ıat dıyıp baskasının scrıptını satıyorsun sımdıe gelmıs doneklık yapıyor

Hocam bu konunun takibindeyim açıkcası şoktayım böyle birşey olamaz resmen siz arkaşa köpek muamelesi yapıyorsunuz yorumunu silmeler baska yerde oyna demeler falan kendi görüsünü paylaşamayacak mı bu forumda kimse artık ? Diktatörlük mü geldi foruma ? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abiyi buraya davet ediyorum.

Az once geldim ve bu konuyu gordum arkadaslar.

Bahsi gecen konuda bir kere benim dikkatimi ceken bazi seyleri hemen yazmak isterim.

Bu script nedir necidir bilmem ancak piyasa olan bir scripti editleyip duzenleyip satmak pek uygun bir sey dgeildir.Sonucta bu bir is ok yapabilirsin Mkunkcu,ancak bu scripti burda ucretsiz hali ile su ozelliklerde ama benim satisimda kendi ekledigimiz su ozelliklerden dolayi satisda vs diyerek bilgilendirme yapilabilirdi.

Ayrica benim daha once forumda bir kac yoneticiyi kendi satislarindaki olumsuz yorumlari sildiginden dolayi yetkisini almisligim hatta Forumdaki onca uyemizin konu ve mesajini dusunmeden forumu eski yedege cevirmisligim vardir.Yani asla boyle seye izin veremem.

Bu yuzden silinen mesajlar geri getirilmis,Mkunkcu arkadasin yetkisi alinmistir.Arkadaslik dostluk baska forumdaki duzen kurallar baskadir.Lutfen bu konuda anlayisli olalim ve bana bir cok basima gelen sey gibi,isyan mesajlari ozur mesajlari hatat kufur icerikli mesajlar atmayin yazmayin ki tamamen silmiyeyim sizi kitabimdan.

Saygilarimla.

Az once geldim ve bu konuyu gordum arkadaslar.

Bahsi gecen konuda bir kere benim dikkatimi ceken bazi seyleri hemen yazmak isterim.

Bu script nedir necidir bilmem ancak piyasa olan bir scripti editleyip duzenleyip satmak pek uygun bir sey dgeildir.Sonucta bu bir is ok yapabilirsin Mkunkcu,ancak bu scripti burda ucretsiz hali ile su ozelliklerde ama benim satisimda kendi ekledigimiz su ozelliklerden dolayi satisda vs diyerek bilgilendirme yapilabilirdi.

Ayrica benim daha once forumda bir kac yoneticiyi kendi satislarindaki olumsuz yorumlari sildiginden dolayi yetkisini almisligim hatta Forumdaki onca uyemizin konu ve mesajini dusunmeden forumu eski yedege cevirmisligim vardir.Yani asla boyle seye izin veremem.

Bu yuzden silinen mesajlar geri getirilmis,Mkunkcu arkadasin yetkisi alinmistir.Arkadaslik dostluk baska forumdaki duzen kurallar baskadir.Lutfen bu konuda anlayisli olalim ve bana bir cok basima gelen sey gibi,isyan mesajlari ozur mesajlari hatat kufur icerikli mesajlar atmayin yazmayin ki tamamen silmiyeyim sizi kitabimdan.

Saygilarimla.

anlaşılan arkadaş biraz script üzerinde oynama yapmış editlemiş satıyor işte :)

bilgilendirme zaten yapıldı ve botu var botu burdan cıkıp bir yazılımcı diyemiyor herhalde bot yazmak oyle üye banlamaya benzemez diye :) tabi ki satıcam bot yazdıgım şeyi ne kadar garip ve cahil bir toplum var burada

üyeliğimide silin bir daha burada adımın geçmesini istemiyorum

KnEO90.jpg

şu kodlardan anlayanlar gelsin karşıma hayatında html bile yazmamışlar anlayamaz bu olayı

bilgilendirme zaten yapıldı ve botu var botu burdan cıkıp bir yazılımcı diyemiyor herhalde bot yazmak oyle üye banlamaya benzemez diye :) tabi ki satıcam bot yazdıgım şeyi ne kadar garip ve cahil bir toplum var burada

üyeliğimide silin bir daha burada adımın geçmesini istemiyorum

Garip ve cahil kardeşim yok ya ne diyosan odur hee hee derler ya işte suan o hallerdeyim :) Actigin konuda mod lugu bırakıyorumda dediydin dime sen ama serkan abi elinden almıs :) Ne kadar yalancı ve sahtekar birisin sen ya ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri