Üstad yanlış anlamazsan bir şeye değinmek istiyorum.
Bu script aylar önce benim elime geçmişti. Null halde zaten nerede ararsanız var. Şimdi scripti ben kurduktan sonra, popüler bir vine sitesinden videoları çekiyordu. Ancak null versiyonu hatalarla dolu olduğu için 23$ ödeyerek scripti satın aldım. Satış adresini, zaten ilgilenenler bilirler vermeye gerek yok.
Sonra sistemi kurduk ancak bu sefer scripte youtube entegrasyonu diye bir şey yapılmamıştı. İşlevi sadece tek bir sitede yayınlanan videoları aynı şekilde alıp kendi sitemizde yayınlıyordu. Daha doğrusu videoyu bile kendi hostumuza almıyordu, oynatıcı rolü vardı.
Sonra script satıcısıyla görüştüm, youtube dan istediğimiz bir kanalımızdan bu scripte köprü kurabilirmiyiz diye. Ancak istediğim aynı orjinal vine sitesinde ki gibi sırayla youtube videolarının autoplay özelliği getirilmesiydi. Adam bunun için 50$ istedi bende vermedim. Sonrada uğraşmadım bir kenarı attım kaldı.
Bu konuyu bugün görünce Mert'e güzel olmuş ancak daha da geliştirmesi gerektiğini yazdım. Sonra birde baktım, ***** olarak paylaşılıp şikayet edilmiş. Satış konusunun ilk maddesinde youtube entegrasyonundan bahsedilmiş. Düzeltmeler yapıldığından bahsedilmiş. Stabil olarak kurulum yapılacağı söylenmiş. Burada ki satış konusunda yanlış olan nedir acaba?
Sadece script için bot alıp 40-50 TL verdiğimi biliyorum ben, Allah aşkına biraz mantıklı olalım.
Ayrıca Sağ tıklayıp source code alan arkadaşlar madem bu kadarını biliyorlar, aynı şekilde editlesinler youtube entegrasyonu yapıp free dağıtsınlar ozaman. Madem bu dolandırıcılık, foruma katkı sağlanmış olur.