YTVine Script Version 1.0 - Youtube Video Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgilendirme zaten yapıldı ve botu var botu burdan cıkıp bir yazılımcı diyemiyor herhalde bot yazmak oyle üye banlamaya benzemez diye :) tabi ki satıcam bot yazdıgım şeyi ne kadar garip ve cahil bir toplum var burada

üyeliğimide silin bir daha burada adımın geçmesini istemiyorum

kardeşim adama tamamen ben yazdım yazmışsın sonra değiştin her yorumda değiştiriyorsun lafları tamam yaptıysan çık de arkadaşlar kusura bakmayın botu editledim satmaya çalıştım yapacağın bu yani

bilgilendirme zaten yapıldı ve botu var botu burdan cıkıp bir yazılımcı diyemiyor herhalde bot yazmak oyle üye banlamaya benzemez diye :) tabi ki satıcam bot yazdıgım şeyi ne kadar garip ve cahil bir toplum var burada

o değilde arkadaş senin bi dediğin bi dediğini tutmuyor kilo vermek sana yaramamış sana iyi gelene iyi gidiyorsun eleştiri yapana sövüyorsun duygusallaşmayı kesmelisin para kazanıyorsan eğer bu forum üzeirnden öğrendiysen eğer bişeyleri insanların görüşüne "cahil" düşüncelerine saygı duyacaksınki cahil muamelesi görmeyesin..

Dipnot: KIVIR KEKE KIVIIIRRR derler senin gibisine... ayrıca hakkını helal etmesende sahtekarsın bunu unutma...

kardeşim adama tamamen ben yazdım yazmışsın sonra değiştin her yorumda değiştiriyorsun lafları tamam yaptıysan çık de arkadaşlar kusura bakmayın botu editledim satmaya çalıştım yapacağın bu yani

Yok hocam yok ya adam actıgı konuda hakkımı helal etmiyorum falan filan diyordu bu forumu severmis gibi simdide garip ve cahil diyor bizlere :) Asena vardı bir zamanlar bilirsiniz heralde heh işte neyse :)

Konuyu bende yeni gördüm bunu konu başında belirtmemiş olması doğru bulunmayabilir tamam
ama üzerinde ekleme yaptığı sciripti satması benim görüşümce suç değil başta belirtmemesi hoş olmamış ama yazılımlara ek özellik ekleyip satışını yapmak suç değildir freelere tabi

Garip ve cahil kardeşim yok ya ne diyosan odur hee hee derler ya işte suan o hallerdeyim :) Actigin konuda mod lugu bırakıyorumda dediydin dime sen ama serkan abi elinden almıs :) Ne kadar yalancı ve sahtekar birisin sen ya ;)

sektör hakkında bilginiz yoksa yazmayın arkadaş . ara sıra r10'a felan ugrayın ,insanlar neleri ne kadara satıyor. dandirik bir botu kaca yazdırıyorlar bi bakın. zaten alcak adam degilsin anladıgım kadarıyla almıyacaksan konuya neden yazarsın?

seni ilgilendiren şey nedir? veya digerlerini neden kralcılık oynuyorsunuz?

yazılım konusu serbest piyasadır isteyen tema yazar satar- isteyen scprit isteyen bot. adamlar sitelere saldırı düzenleyip backlink yerleştirme işine bile para isterken sizin burda muhabbetini yaptıgınız konuya bak.

görende adam ***** scprit'i satıyor sancak.

bu arkadaş hala kendini üste çıkarmaya çalışıyor ama konu net ayrıca düzenlediği scrpit war.ez dir ücretsiz değildir ne hakla düzenleyip paylaşıyor özür dileyeceği yerde konuştukça batıyor.

sektör hakkında bilginiz yoksa yazmayın arkadaş . ara sıra r10'a felan ugrayın ,insanlar neleri ne kadara satıyor. dandirik bir botu kaca yazdırıyorlar bi bakın. zaten alcak adam degilsin anladıgım kadarıyla almıyacaksan konuya neden yazarsın?

seni ilgilendiren şey nedir? veya digerlerini neden kralcılık oynuyorsunuz?

yazılım konusu serbest piyasadır isteyen tema yazar satar- isteyen scprit isteyen bot. adamlar sitelere saldırı düzenleyip backlink yerleştirme işine bile para isterken sizin burda muhabbetini yaptıgınız konuya bak.

görende adam ***** scprit'i satıyor sancak.

Haha bugün forumdaki herkes birer uzman olmuş. R10da takılıyorum merak etme sen sektör hakkındada bilgimiz çok şükür var yaptığı eklentiye isterse 10 bin lira istemis o yapmıs fiyatıda o söyler. Ama burda yetkileri kullanıp mesaj silmeler hakaret etmeler falan bunlar olacak işler değil bence sen sektörden bahsediyorsun ama iş başka arkadaşlık baska dostum once bu bakıs acını degistir.

KnEO90.jpg

şu kodlardan anlayanlar gelsin karşıma hayatında html bile yazmamışlar anlayamaz bu olayı

bunların hepsini bi kenara bırak

seni eleştiren insanların mesajlarını siliyosun, hatta konularını da siliyosun

bunu açıkla bana

ayrıca yazılımcı olarak sana söyleyebilirim ki o kadar farklı bişey yapmamışsın, fazla bi fark göremedim arada, bu kadar kodla da bizi cahil görüyosan bence bi aynaya bak ve biraz daha kod çalış ;)

Haha bugün forumdaki herkes birer uzman olmuş. R10da takılıyorum merak etme sen sektör hakkındada bilgimiz çok şükür var yaptığı eklentiye isterse 10 bin lira istemis o yapmıs fiyatıda o söyler. Ama burda yetkileri kullanıp mesaj silmeler hakaret etmeler falan bunlar olacak işler değil bence sen sektörden bahsediyorsun ama iş başka arkadaşlık baska dostum once bu bakıs acını degistir.

arkadaşlıkla ne alakası var konuyu buraya nasıl bagladın?
mesajımı tekrar oku. adamla daha selamımız yok. forumda mod oldugu bile dikkatimi cekmeyen bir üyeden bahsediyoruz . yazmak için yazma burda git işini yap.

mesajlarımdan alıntılama . varsa mantıklı bir cümlen o zaman konuş laf olsun diye konusma. ha bu arada sakın ben veya bilgim hakkındada yorum yapmaya kalkışma. sana kalmadı seviyemizi ölçmek. herkez bi haddini bilecek burda.

KnEO90.jpg

şu kodlardan anlayanlar gelsin karşıma hayatında html bile yazmamışlar anlayamaz bu olayı

Ben tamemen bir yazılımcı değilim ama 3 programlama dili biliyorum ve bir webmaster sitesi forumun 1.800 tl lik bir bot satışı ypatım botun (7 günlüğü) 20 tl olarak yaklışk 90-91 kişiye satış yaptım gerek güncelleme olsun gerek hatalar olsun hepsinle tek tek ilgilendim ve sonunda bıktım ve programı satıştan kaldırdım arkadaşlar bir bot yazmak sandıgınız gibi kolay değildir.Hatta bir arkadaş benden bloggerı için bir bot istedi yazamayacağımı söyledim (ücretsiz) çünkü gerçekten sinir+stres getiren bir iş yanınıza içeciğinizi sigaranızı alıyorsunuz sabaha kadar deneme yanılmayla o botu yazıyorsunuz benim o botu yazmam yaklaşık 2 haftamı almıştı hani arkadaşımız siteyi editlese sadece bu botu vermesi 35 TL değer hatta artar bile sadece tanıtımı biraz yanlış yapmıştır okadar ve bir dizi yanlış anlaşılma diye düşünüyorum.

Saygılarımla

Az once geldim ve bu konuyu gordum arkadaslar.

Bahsi gecen konuda bir kere benim dikkatimi ceken bazi seyleri hemen yazmak isterim.

Bu script nedir necidir bilmem ancak piyasa olan bir scripti editleyip duzenleyip satmak pek uygun bir sey dgeildir.Sonucta bu bir is ok yapabilirsin Mkunkcu,ancak bu scripti burda ucretsiz hali ile su ozelliklerde ama benim satisimda kendi ekledigimiz su ozelliklerden dolayi satisda vs diyerek bilgilendirme yapilabilirdi.

Ayrica benim daha once forumda bir kac yoneticiyi kendi satislarindaki olumsuz yorumlari sildiginden dolayi yetkisini almisligim hatta Forumdaki onca uyemizin konu ve mesajini dusunmeden forumu eski yedege cevirmisligim vardir.Yani asla boyle seye izin veremem.

Bu yuzden silinen mesajlar geri getirilmis,Mkunkcu arkadasin yetkisi alinmistir.Arkadaslik dostluk baska forumdaki duzen kurallar baskadir.Lutfen bu konuda anlayisli olalim ve bana bir cok basima gelen sey gibi,isyan mesajlari ozur mesajlari hatat kufur icerikli mesajlar atmayin yazmayin ki tamamen silmiyeyim sizi kitabimdan.

Saygilarimla.

Üstad yanlış anlamazsan bir şeye değinmek istiyorum.
Bu script aylar önce benim elime geçmişti. Null halde zaten nerede ararsanız var. Şimdi scripti ben kurduktan sonra, popüler bir vine sitesinden videoları çekiyordu. Ancak null versiyonu hatalarla dolu olduğu için 23$ ödeyerek scripti satın aldım. Satış adresini, zaten ilgilenenler bilirler vermeye gerek yok.
Sonra sistemi kurduk ancak bu sefer scripte youtube entegrasyonu diye bir şey yapılmamıştı. İşlevi sadece tek bir sitede yayınlanan videoları aynı şekilde alıp kendi sitemizde yayınlıyordu. Daha doğrusu videoyu bile kendi hostumuza almıyordu, oynatıcı rolü vardı.

Sonra script satıcısıyla görüştüm, youtube dan istediğimiz bir kanalımızdan bu scripte köprü kurabilirmiyiz diye. Ancak istediğim aynı orjinal vine sitesinde ki gibi sırayla youtube videolarının autoplay özelliği getirilmesiydi. Adam bunun için 50$ istedi bende vermedim. Sonrada uğraşmadım bir kenarı attım kaldı.

Bu konuyu bugün görünce Mert'e güzel olmuş ancak daha da geliştirmesi gerektiğini yazdım. Sonra birde baktım, ***** olarak paylaşılıp şikayet edilmiş. Satış konusunun ilk maddesinde youtube entegrasyonundan bahsedilmiş. Düzeltmeler yapıldığından bahsedilmiş. Stabil olarak kurulum yapılacağı söylenmiş. Burada ki satış konusunda yanlış olan nedir acaba?

Sadece script için bot alıp 40-50 TL verdiğimi biliyorum ben, Allah aşkına biraz mantıklı olalım.
Ayrıca Sağ tıklayıp source code alan arkadaşlar madem bu kadarını biliyorlar, aynı şekilde editlesinler youtube entegrasyonu yapıp free dağıtsınlar ozaman. Madem bu dolandırıcılık, foruma katkı sağlanmış olur.

arkadaşlıkla ne alakası var konuyu buraya nasıl bagladın?
mesajımı tekrar oku. adamla daha selamımız yok. forumda mod oldugu bile dikkatimi cekmeyen bir üyeden bahsediyoruz . yazmak için yazma burda git işini yap.

mesajlarımdan alıntılama . varsa mantıklı bir cümlen o zaman konuş laf olsun diye konusma. ha bu arada sakın ben veya bilgim hakkındada yorum yapmaya kalkışma. sana kalmadı seviyemizi ölçmek. herkez bi haddini bilecek burda.

Ya sen haddini bileceksin diyorsunda kendin nasıl davranıyorsun. İşte böyle bunun gibi dolandırıcılar mod olursa senin gibilerde boyle konusurlar sürekli. Senin bilginin sınırını ben ölcmedim ilk mesajda kim ne yazmıs bak bakalım bi kendin diyorsun piyasayı bilmiyorsun falan filan asıl sen kimsinde beni sorgulayabiliyorsun ? Mantıklı cümle kur falan demissin yazma bundan sonra tek bir mesaj daha konunun altında arkadaslar kim mantıklı kim degil söylesinler benim icin sıkıntı yok kardesim sana iyi aksamlar ;)

Bu script aylar önce benim elime geçmişti. Null halde zaten nerede ararsanız var. Şimdi scripti ben kurduktan sonra, popüler bir vine sitesinden videoları çekiyordu. Ancak null versiyonu hatalarla dolu olduğu için 23$ ödeyerek scripti satın aldım. Satış adresini, zaten ilgilenenler bilirler vermeye gerek yok.
Sonra sistemi kurduk ancak bu sefer scripte youtube entegrasyonu diye bir şey yapılmamıştı. İşlevi sadece tek bir sitede yayınlanan videoları aynı şekilde alıp kendi sitemizde yayınlıyordu. Daha doğrusu videoyu bile kendi hostumuza almıyordu, oynatıcı rolü vardı.

Sonra script satıcısıyla görüştüm, youtube dan istediğimiz bir kanalımızdan bu scripte köprü kurabilirmiyiz diye. Ancak istediğim aynı orjinal vine sitesinde ki gibi sırayla youtube videolarının autoplay özelliği getirilmesiydi. Adam bunun için 50$ istedi bende vermedim. Sonrada uğraşmadım bir kenarı attım kaldı.

Bu konuyu bugün görünce Mert'e güzel olmuş ancak daha da geliştirmesi gerektiğini yazdım. Sonra birde baktım, ***** olarak paylaşılıp şikayet edilmiş. Satış konusunun ilk maddesinde youtube entegrasyonundan bahsedilmiş. Düzeltmeler yapıldığından bahsedilmiş. Stabil olarak kurulum yapılacağı söylenmiş. Burada ki satış konusunda yanlış olan nedir acaba?

Sadece script için bot alıp 40-50 TL verdiğimi biliyorum ben, Allah aşkına biraz mantıklı olalım.
Ayrıca Sağ tıklayıp source code alan arkadaşlar madem bu kadarını biliyorlar, aynı şekilde editlesinler youtube entegrasyonu yapıp free dağıtsınlar ozaman. Madem bu dolandırıcılık, foruma katkı sağlanmış olur.

Bu arkadaşın ne kadar avukatı varmış merakla izliyorum burda konu eğer bot yaptıysan söyle arkadaşlar ben şu scripte şu botu yaptım ve sadece bu botu satıyorum diye söyle diğer şekliyle diyorsunki bi kac free plugun hariç hepsi bize ait tasarım vs bir bak bakalım tasarıma 7 farkı bul ayrıca arkadaşın her konuşması çelişki içeriyor bırakın şu avukatlığı o kendisi cevap versin gerci şimdiye kadar verdiklerinden gördük ne kadar doğru olduğunu...

Ya sen haddini bileceksin diyorsunda kendin nasıl davranıyorsun. İşte böyle bunun gibi dolandırıcılar mod olursa senin gibilerde boyle konusurlar sürekli. Senin bilginin sınırını ben ölcmedim ilk mesajda kim ne yazmıs bak bakalım bi kendin diyorsun piyasayı bilmiyorsun falan filan asıl sen kimsinde beni sorgulayabiliyorsun ? Mantıklı cümle kur falan demissin yazma bundan sonra tek bir mesaj daha konunun altında arkadaslar kim mantıklı kim degil söylesinler benim icin sıkıntı yok kardesim sana iyi aksamlar ;)

yav he he . su forumda gercekten artık davetiye getirilmeli. sektör dışında herkezle uğraşır olduk. ilk acıldıgında 50 tane adam vardı ama sektörde bişeyler ögrenmek için can atan insanlardı. smdi aöf okuyanlar pc mühendisi oldu başımıza. tek haklı onlar tek bilen onlar. sırf yazmak için yazan . demogoji için doğmuş insanlarla konuşuyoruz sürekli. ilk mesajımdan sonra olayın buraya nasıl geldigini birisi bana acıklasın lütfen ya . gercekten merak ediyorum.

scpritten bottan bahsederken. forumda ilk defa gördügüm birine dert anlatmaya calışır oldum.senin gibiler felan demiş lafa bakarmısın ya. abi lütfen git. tek haklı sensin. kralsın . şampiyonsun. sen bambaşka bişeysin. ben sana düşük gelirim . kesmem seni benle muhattab olma lütfen seviyeme inme.

Ya kim dolandırıcı arkadaşım. Saçma sapan yorumlar yazmayın Allah aşkına. Ortada bir emek varsa ve senin paranı alıp vaad ettiği şeyi yapmasa tamam ozaman bizde aynı şekilde konuşalım.
Yaz hadi o scripte bir bot paylaş. Öyle konuşmak kolay bol keseden.
Kim dolandırıldı ayrıca forumda? Var mı dolandırılan parasının üstüne yatılan, hizmetini alamayan. Bu kişi eğer dolandırdıysa birisini ben bu kişiye kefilim.
Ortada en ufak bir dolandırıcılık yok, suç sabitlenmiş hüküm giydirilmiş.
Ayıptır, günahtır

Throck neyin gazında anlamadım galiba konuyu baştan beri takip etmiyor sonrada insanlara kızıyor.. burda tartışılan arkadaşın scripti satması değil konuşulan tartışılan insanlara yalan söylemesi yalan söylediği ortaya çıkaranların yetkisini kullanarak mesajlarını silmesi gibi saçmalıklar senin ve Throck un konuştukları birbirinden bağımsız sen doğruyu söylüyorsun Throck konuyu yarısından itibaren katıldığı için konu dışı kalmış

Bana göre scripti satın alan kişi tasarımı da satın almış olur hocam. Tasarımı kendisine ait olmadığı halde tasarım da bize ait diye ekleme yapmış sonradan ki etik olmayan kısım bu bence. Ha çok büyük bi sorun mudur bu dersen onu yorumlamak yöneticilere ve almak isteyen kişilere düşer sanırım.

Bu arkadaşın ne kadar avukatı varmış merakla izliyorum burda konu eğer bot yaptıysan söyle arkadaşlar ben şu scripte şu botu yaptım ve sadece bu botu satıyorum diye söyle diğer şekliyle diyorsunki bi kac free plugun hariç hepsi bize ait tasarım vs bir bak bakalım tasarıma 7 farkı bul ayrıca arkadaşın her konuşması çelişki içeriyor bırakın şu avukatlığı o kendisi cevap versin gerci şimdiye kadar verdiklerinden gördük ne kadar doğru olduğunu...

hacı umarım cümlelerinden kasıtların arasında ben yokumdur. amacım konuyu - temayı - editi- veya tassarıma dair yazılan yorumlar degildi. amacım bir yazılımcının free olan bir şeye yaptıgı eklentilerden hak iddaa edebilecegi yönündeydi. yoksa scprit beni ilgilendirmez. ki zannediyorum ki scprit zaten ***** düşmüş. hani bu saatten sonra cok kişi hak iddaa eder bundan:)

Ya kim dolandırıcı arkadaşım. Saçma sapan yorumlar yazmayın Allah aşkına. Ortada bir emek varsa ve senin paranı alıp vaad ettiği şeyi yapmasa tamam ozaman bizde aynı şekilde konuşalım.
Yaz hadi o scripte bir bot paylaş. Öyle konuşmak kolay bol keseden.
Kim dolandırıldı ayrıca forumda? Var mı dolandırılan parasının üstüne yatılan, hizmetini alamayan. Bu kişi eğer dolandırdıysa birisini ben bu kişiye kefilim.
Ortada en ufak bir dolandırıcılık yok, suç sabitlenmiş hüküm giydirilmiş.
Ayıptır, günahtır

sakin ol şampiyon.. dolandırıcı değil sahtekar yada yalancı diyelim daha uygun olur

yav he he . su forumda gercekten artık davetiye getirilmeli. sektör dışında herkezle uğraşır olduk. ilk acıldıgında 50 tane adam vardı ama sektörde bişeyler ögrenmek için can atan insanlardı. smdi aöf okuyanlar pc mühendisi oldu başımıza. tek haklı onlar tek bilen onlar. sırf yazmak için yazan . demogoji için doğmuş insanlarla konuşuyoruz sürekli. ilk mesajımdan sonra olayın buraya nasıl geldigini birisi bana acıklasın lütfen ya . gercekten merak ediyorum.

scpritten bottan bahsederken. forumda ilk defa gördügüm birine dert anlatmaya calışır oldum.senin gibiler felan demiş lafa bakarmısın ya. abi lütfen git. tek haklı sensin. kralsın . şampiyonsun. sen bambaşka bişeysin. ben sana düşük gelirim . kesmem seni benle muhattab olma lütfen seviyeme inme.

Başımıza pc muhendisi oldu derken hocam ben zaten görmüssündür profilimde pc muhendisliği okuyorum henuz olmasamda ama olacagım hayırlısıyla :) Umarım sende bir gün olursun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri