yüklediğim video sonradan 3. taraf verdi

Mekaonee

Kayıtlı Üye
evet arkadaslar 1 hafta once yukledıgım video 300 izlenime ulasınca 3. taraf verdi neden böyle oldu bi anda

Olur öyle arada videonun hiti yükseldikçe 3.taraf verme olasılığı artıyor zaten illa ilk yüklendiği anda çıkcak diye bisey yok :)

Olur öyle arada videonun hiti yükseldikçe 3.taraf verme olasılığı artıyor zaten illa ilk yüklendiği anda çıkcak diye bisey yok :)

benim video da 94 bin izlenimde 3. eşleşen verdi. kabul ettik. Şuan 110 binde. Kaldırmadım. Maksat kanala abone filan gelsin:D

benim video da 94 bin izlenimde 3. eşleşen verdi. kabul ettik. Şuan 110 binde. Kaldırmadım. Maksat kanala abone filan gelsin:D

En mantıklısı videoya illa para kazandıracak video gözüyle bakmaya gerek yok abone kazandırması bile bizim için güzel bir sebeb olmalı o para kazandırmaz ama onun sayesinde gelen abonelere yüklediğiimiz videoyu anında duyurup o videodan para kazanabiliriz geniş düşünmek lazım :rolleyes::cool:

konumu tr yapınca vermiyo ama yabancı ülkelerde çok telif veriyo. nasıl bi saçmalık anlamadım.

En alakasız videolara 3. taraf geliyor.
Kim yolluyor bir bulsam.

Öyle videolara telif atıyorlarki, sanki o videoda akrabası oynuyor.
Çakal çok dünyada malesef.

Sil gitsin tüm 3. tarafları.
Ben öyle yapıyorum, bana kazandırmayan videoyu tutmanın manası yok.
İsterse 1m izlenimli olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri