Yüklediğim Videolar İşleniyorda Kalıyor

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba forumu kurcaladım ama bulamadım. Video atıyorum bot ile mesela 50 video atıyorum 40 video işleniyorda kalıyor. Bir kaç hesabımda denedim bu böyle oluyor.? 4 gün geçmesine rağmen halen videolar işleniyorda ? Bunun ne sebebi olur ? YTKAZAN botu kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu bir bug'dir YouTube'da olusan sistem hatasi. Forumda pek cok konuda aslinda mevcut bu konu...

Simdi ayni dediklerimi uygulayin.

1.) Videonun para kazanmasini devre disi birakin
2.) Video aciklama, tags ve title herseyi silin (hersey bos kalsin)
3.) Title (Baslik) bölümüne sadece a yani "a" yazin ve kayit edin
4.) Para kazanmayi simdi aktif edin yüzde 90% bu yöntem calisiyor

calisip calismadigini yazarsaniz sevinirim

Bu bir bug'dir YouTube'da olusan sistem hatasi. Forumda pek cok konuda aslinda mevcut bu konu...

Simdi ayni dediklerimi uygulayin.

1.) Videonun para kazanmasini devre disi birakin
2.) Video aciklama, tags ve title herseyi silin (hersey bos kalsin)
3.) Title (Baslik) bölümüne sadece a yani "a" yazin ve kayit edin
4.) Para kazanmayi simdi aktif edin yüzde 90% bu yöntem calisiyor

calisip calismadigini yazarsaniz sevinirim

Hocam, para kazanma ile ilgili sormadım. Benim videolar işleniyorda kalıyor resim ekliyorum

Son düzenleme:

Benim sorunum bu. Yüklediğim videolar böyle kalıyor ? 4 gün oldu hala aynı sizce silmelimiyim ?

Hocam, para kazanma ile ilgili sormadım. Benim videolar işleniyorda kalıyor resim ekliyorum

hmm yanlis anlasilma oldu resimi görünce simdi anladim. Benim hersey almanca oldugu icin türkceyide bu sanmistim...

tüm isleniyordaki videolari silin. Toptan yerine tek bir video ellen yükleyin ve bekleyin olumlu sonuc alirsaniz aynisini yine bot ile yapin.

hmm yanlis anlasilma oldu resimi görünce simdi anladim. Benim hersey almanca oldugu icin türkceyide bu sanmistim...

tüm isleniyordaki videolari silin. Toptan yerine tek bir video ellen yükleyin ve bekleyin olumlu sonuc alirsaniz aynisini yine bot ile yapin.

Onuda denedim 3 saat önce video attım oda işleniyor da kalıyor ?

Varmı yardımcı olabilecek arkadaş :(

başka kanala denedinmi bende de 1 kanal var 2 ay olmuştur hala işleniyorda videolar :D

başka kanala denedinmi bende de 1 kanal var 2 ay olmuştur hala işleniyorda videolar :D

Müdür o işleniyorda kalan videolardan sonrada çalışan oldu mu ? Başka kanalada deniyorum yine aynı videolar biraz uzun. Youtube bunada engel mi koyuyor nedir ? Varmı başka başına gelen ?

Müdür o işleniyorda kalan videolardan sonrada çalışan oldu mu ? Başka kanalada deniyorum yine aynı videolar biraz uzun. Youtube bunada engel mi koyuyor nedir ? Varmı başka başına gelen ?
denemedim o zaman videoları atıp bırakmıştım birdaha ellememiştim kanalı hiç girip bakmadım kanalı bile unuttum.
o zamanlar youploader botta sorun vardı yeni sürüme falan geçmişti o yüzden olmuştu galiba

Arkadaşlar başına bu şekilde gelen arkadaşlar varmı ? Sadece yardım istiyorum ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri