Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer banlanmayıp yatacaksa önce bi 1000 kanal daha alıp o videoyu o kanalların hepsine yüklerdim. Daha sonra ise ev araba ve yeni bir bilgisayar alırdım. En sona ise yatırım kalıyor illa ki o para bitecek bir kısmıyla da yatırım yapıp geriye kalanı yastık altı yapardım gerçi o kadar para yastık altına nasıl girecek o da ayrı bir mesele ama sonuçta hayal o kadar parayı kazanıyorsak yastık altına da sığdırırız
---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4
539.320.397
Kazanmış mıdır ne dersiniz![]()
zengin oluyormyuz kanka 2015te sen ondan haber vermesajları okudum da 100k dolar ile hayatı kurtulan bile varsiz 100k doları gözünüz de çok büyütmüşsünüz (Hiç O kadar Kazanmadım) bir ev bile zor alınıyor ortalama lükslük te hey yavrum hey
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.