Yüklediğiniz Video $100.000.00 Kazandırsaydı?

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
O yazılan para ne kadar hesaplayamıyorum fakirlik içime işlemiş resmen 3-4 haneden sonra benim devreler yandı

Eğer banlanmayıp yatacaksa önce bi 1000 kanal daha alıp o videoyu o kanalların hepsine yüklerdim. Daha sonra ise ev araba ve yeni bir bilgisayar alırdım. En sona ise yatırım kalıyor illa ki o para bitecek bir kısmıyla da yatırım yapıp geriye kalanı yastık altı yapardım gerçi o kadar para yastık altına nasıl girecek o da ayrı bir mesele ama sonuçta hayal o kadar parayı kazanıyorsak yastık altına da sığdırırız :D

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4
539.320.397
Kazanmış mıdır ne dersiniz :D

o videoya ya telif atarlardı ya da flag atarlardı. ben de onlara küfrede küfrede bi hal olurdum.

Eğer banlanmayıp yatacaksa önce bi 1000 kanal daha alıp o videoyu o kanalların hepsine yüklerdim. Daha sonra ise ev araba ve yeni bir bilgisayar alırdım. En sona ise yatırım kalıyor illa ki o para bitecek bir kısmıyla da yatırım yapıp geriye kalanı yastık altı yapardım gerçi o kadar para yastık altına nasıl girecek o da ayrı bir mesele ama sonuçta hayal o kadar parayı kazanıyorsak yastık altına da sığdırırız :D

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez3c4
539.320.397
Kazanmış mıdır ne dersiniz :D

Reklamlar ilk gösterimden itibaren açılmış olsa, en kötü ihtimalle hesap yapalım,

Sayfa To: yüzde 1
Tbm: 0.1

Gelir: 539,320 TL

Yüzde 20 kesinti olsa eder 430k :D

Tipik Türk kafa yapısı işte, dolmuştayken adamın günlük kazancını fln da hesaplarım sık sık :o

mesajları okudum da 100k dolar ile hayatı kurtulan bile var:) siz 100k doları gözünüz de çok büyütmüşsünüz (Hiç O kadar Kazanmadım) bir ev bile zor alınıyor ortalama lükslük te hey yavrum hey

2 sene önce adsense kullanırken şu anki bilgim olsa alırdım o parayı ama şimdi kazansam bile alamam banlanırım ki banlandım zaten..

DonanımHaber YtPara Maxicep Technopat Falan hepsini satın alırdım geri kalanıyla da Bu Laptobu Alır PewDie gibi oyunlar çekerdim :D üste kalan paraylada çekiliş yapardım :D

mesajları okudum da 100k dolar ile hayatı kurtulan bile var:) siz 100k doları gözünüz de çok büyütmüşsünüz (Hiç O kadar Kazanmadım) bir ev bile zor alınıyor ortalama lükslük te hey yavrum hey
zengin oluyormyuz kanka 2015te sen ondan haber ver :D

100k dolar kazanmak sizin için hayalmi .s.s.s.s
ozaman siz bosuna yapıyorsunuz bu işi ben her ay 100k alıyorumdur 11 adsense ile partnerler hariç tabi neyse ozaman cümlemi şöyle sonlandırayıım
BeNiM GerçekLeriM SeNiN HayaLiN biLe oLamaZ .s.s.s.s.s.

Bu mesaj ağır derecede abartı ve görgüsüzlük içermektedir

Recep Baltaş'ı admin yapalım böyle hayal konuları olmasın forumda :D

Tamamını Suriyelilerin kampına bağışlarım.

230.000TL
bununla bir ev ve bir araba aldım diyelim, ya sonrası? yine sefil hayata devam :(

80.000 kenara ayırırım, kötü gün parası olarak ve bunun var olduğunu kafamdan çıkarır atarım.

130k'nın 100k'sını canlı yatırım için kullanırım... (30k'yı olası çıkacak sürpriz masraflar için ayırırım)
Mayıs-Haziran gibi giderim tarlasında samanı olanlarla anlaşırım "cash para". Samanları satın alır balyalatırım.. Balya başına bana maliyeti 2-3TL arası tutar.
Ortalaması 2.5TL tuttuğunu varsayalım, 40bin balya yaptırdık. Bunları atarım depoya, 6 ay yatarım sonra :)
Ocak-Şubat-Mart gibi satışa çıkarırım, tanesi 8-13TL arası gider, o yılın ihtiyacına göre fiyat değişir.
Minimum'dan hesaplayacak olursak 320K,
Maksimum'dan hesaplayacak olrusak 520K para eder.

Yani birdahaki Mayıs-Haziran ayı için elimde en az 320K para olmuş olur yatırım için, aynı süreci tekrarlar ve 6 ay daha yatar tatilimi yaparım :)
Eğer sevdiğim bir kadın olursa, 5 yıl sonrası kazandığım parayı faize atarım, isviçre veya almanyada ormanlık bir alanda dublex evimde likörlü kahvemi yudumlayıp gazetemi okuduktan sonra foruma girer bu mesajımı okuyup "vay be ne hayaller kurmuşuz" derim.
Eğer başka birini hayatıma dahil etmediysem ve başka yaşamlardan sorumlu değilsem farklı alanlara da yönelir kendimi daha da geliştiririm en tepeye oynamaya çalışırım.

Mesajın başında matematik işleminde hata yaptığımı varsayanlar olabilir, 30K nereye uçtu gitti diye..
İşçilere para :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri