Yüklendiğinde Günlük 100 TL Getiren Video

• Kullanıcı utkuyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Ben Çarşamba günü Yt'den kazanamayan bir abiye kanal yaptım, ilk günde 30 40 Lira yaptı. Bugünse 250 Lira olmuş, İsyan yaptım kendimi kestim.. Hemde bu 250 yi bir sürü videoya telif gelmesine rağmen yaptı 2 ihtar sayıldı 16 video kaldı kanalda, 250 lira kazandırdı ondan sonra. İsyan yaptım kendimi kestim :'(

At üç günde bir videoyu, telif yesin kanalı komple sil.
Bir ay bu yöntemle idare et, sıkıntısız parasını alırsan böyle devam et.

Aynen bendede var böyle bir içerik ama barındırmıyor artık eleman.ilk attığımda 3 hafta kadar dayandı 2k tl üzeri bıraktı.2. kanal açışımda 3.gün kapattırdı,son kanalıda ilk 10 izlenmede teliften kapattırdı pes ettim.uğraşmaya değmez.

Yeni başlayan bir dizi koyayım dedim kanala ancak ne yaptıysam dünya engelinden kaçamadım dizinin neredeyse artık görüntüsünü tamamiyle karanlık yapayım diye bile düşündüm. bölümlere ayırdım başına intro koydum görüntüyle oynadım ama nafile burada bu işi çok iyi yapan arkadaşlar var buradaki yazıları okudukça insan zevk alıyor ama işinin yolunda gitmediği zamanda kafayı yememek elde değil....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri