Yukleyicim.com video yükleme botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ytyi bıraktığım için botunu her ne kadar satın alamasamda kişilik olarak on numara insandır Sinan abi hayırlı satışlar dilerim

Bot başarılı, stabil çalışıyor. Sanırım git gide özellikler geliştirilecek. Emeğinize sağlık.

teşekkürler baran

Gayet başarılı bir bot.

Ve ayrıca bu özellik ne zaman eklenir hocam, çok kullanışlı olur.;

-Yakın zamanda bota bağlı onaylı kanal otomatik olarak satın alabilmek için sistem geliştiriliyor örnek olarak 50 kanal alacaksınız 50 tl karşılığında (kanal başı 1 tl) kanallar otomatik olarak sizin botunuzda kanallar bölümüne eklenecek

Bide bi kanala günlük max. 10,20 video yükle özelliği gelirse süper olur.

Son düzenleme:
Bot başarılı, stabil çalışıyor. Sanırım git gide özellikler geliştirilecek. Emeğinize sağlık.
evet hocam daha çok yeniyiz bir nevi beta gibi düşünebilirsiniz güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Gayet başarılı bir bot.

Ve ayrıca bu özellik ne zaman eklenir hocam, çok kullanışlı olur.;

-Yakın zamanda bota bağlı onaylı kanal otomatik olarak satın alabilmek için sistem geliştiriliyor örnek olarak 50 kanal alacaksınız 50 tl karşılığında (kanal başı 1 tl) kanallar otomatik olarak sizin botunuzda kanallar bölümüne eklenecek

Bide bi kanala günlük max. 10,20 video yükle özelliği gelirse süper olur.

hocam kanal için çalışmalar devam ediyor ama maalesef piyasa gmail ile ilgili genel bir problem var eğer bu problemi aşabilirsem yakın zamanda kanal havuzu oluşturmayı düşünüyorum.Günlük limit olayı 1 hafta içerisinde eklenebilir.

sisteme kanal eklemek nasıl oluyor? videoyap tarzı bi eklenti yapılabilir mi

Botu 2 gündür kuallanıyorum yükleme hızı gayet iyi [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] sinan abi kanaltakibe botu ilk adıgımda baya kanal ekledım o kanalları topluca sılme gıbı bir ozellık varmı

Botu 2 gündür kuallanıyorum yükleme hızı gayet iyi [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] sinan abi kanaltakibe botu ilk adıgımda baya kanal ekledım o kanalları topluca sılme gıbı bir ozellık varmı

bu gece veya yarın içerisinde eklenecek yorumunuz için teşekkür ederim

bu gece veya yarın içerisinde eklenecek yorumunuz için teşekkür ederim
Teşekkürler abi getirmişsiniz özelliği
Birde bu ünlem geç otomatik her videoda uygulanıyormu yoksa ayarlardan ünlem geç uygula gibi bir şeyle mi aktif oluyor .
Dünya engeli için birşeyler düşünüyormusunuz abi ?

Merhaba botu almayı düşünüyordum ama şunu merak ediyorum ünlemgeç özelliği ile yt to yt videolar sıkıntısız yükleniyor mu eşleşen video / çakışan video vs. vermeden? Süre mi ekleniyor videoya

Teşekkürler abi getirmişsiniz özelliği
Birde bu ünlem geç otomatik her videoda uygulanıyormu yoksa ayarlardan ünlem geç uygula gibi bir şeyle mi aktif oluyor .
Dünya engeli için birşeyler düşünüyormusunuz abi ?
ünlem geç otomatik yapıyor sonuna süre ekliyor hocam maalesef şu an render ile ilgili bir düşüncemiz yok
Merhaba botu almayı düşünüyordum ama şunu merak ediyorum ünlemgeç özelliği ile yt to yt videolar sıkıntısız yükleniyor mu eşleşen video / çakışan video vs. vermeden? Süre mi ekleniyor videoya

ünlem geç ile videolar sıkıntısız yüklenir (sonlarına süre eklenerek) fakat ünlem geç özelliğinin eşleşene bir faydası bulunmamaktadır eşleşen olayı tamamen sizin çalıştığınız içerikle alakalı

Yazdığımız benzersiz özellikleri, forumda satışta sunulan bir botta gördüğümüz tartirde hakkında şikayet konusu açılacaktır. Son zamanlarda maalesef bazı arkadaşlar kendileri fikir üretemedikleri için botumuzdaki özellikleri bire bir kopyalıyorlar. Bundan dolayı böyle bir karar aldık.

Kanal takipten toplu kanal silme işlemi getirildi.
Sunuculardaki bakımdan dolayı yavaşlık vardı giderildi.

başka kanala yüklenen yeni videoları takip edip kanala yükleme özelliği var mı ?

kanal eklemeyi nasıl seri yapıyorsunuz arkadaşlar? ucuz bir bot yok mudur

Talep doğrultusunda eklenebilir

[MENTION=69268]SGmailBot[/MENTION] [MENTION=14816]ODEL[/MENTION] [MENTION=43772]Sacit Alizade[/MENTION] bu arkadaşlardan alım yapabilirsiniz hocam

Bu özellik gelirse almayı düşünüyorum. Bir de diğer botlardan farkı olması açısından kanal ekleme botu satan arkadaşlarla anlaşma yaparak botu daha uygun fiyatlı sunabilrseniz güzel olur

Bu özellik gelirse almayı düşünüyorum. Bir de diğer botlardan farkı olması açısından kanal ekleme botu satan arkadaşlarla anlaşma yaparak botu daha uygun fiyatlı sunabilrseniz güzel olur

yılbaşına kadar 6 aylık üyelik alanlara ücretsiz [MENTION=69268]SGmailBot[/MENTION] verecek sanırım gerekli konuşmalar yapıldıktan sonra konu üzerinden bilgilendirme yapılacak.İstediğiniz özellik yakın zamanda bota eklenecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri