Yukleyicim.com video yükleme botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil satin aliyoruz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasil satin aliyoruz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

www.yukleyicim.com 'a üye olup telefon onayı yaptıktan sonra satın al sekmesinden alacağınız hizmetleri seçtikten sonra satın al butonuna tıklıyorsunuz karşınıza isim soyisim ve iban numarası geliyor ödemeyi yapıyorsunuz 12 saat içerisinde hesabınız aktif hale geliyor

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] abi videolar yüklenmiyor genel sorun mu var ?

- Destekten tehdit edici mesaj atan arkadaşlar oluyor (süre yenileme vs.). Konu başında yazdığım gibi
Sistemde para iadesi mümkün değildir.Suistimal vb. durumlar belirlendiği taktirde geri ödeme yapmaksızın üyelik durdurma işlemi yapılacaktır.Satış yapma veya yapmama hakkım tamamen bana aittir.

Boşuna üyelik yenilememekle tehdit etmeyin arkadaşlar ne siz üzülün ne biz üzülelim.Sistem şu an kendisini amorti etmemesine rağmen devam ediyor.Kendi isteği ile yenileme yapmayan 2-3 üye bizi üzmez bilginize.Destekten yazarken lütfen bazı konulara özen gösterin.

- Yakın zamanda dailymotion botu eklenebilir, çalışmalara yakın zamanda başlanacak.Bildiğiniz toplu proxy satan bir yer varsa lütfen destekten bize yazın botun yapım sürecini hızlandırmış olursunuz.

- Büyük ihtimalle mart ayı içerisinde abone botu halledilecektir.Şu an yapılmamış olmasının nedeni kanallara herhangi bir onay veya red gelmiyor olmasıdır.

- Yükleyicim kullanıcılarından ayrıntılı kullanım videosu çeken arkadaşımıza 15 gün ek süre ve 15k video hakkı verilecektir.

Son düzenleme:
Abone botu + Dailymotion olursa harika olur hocam. Eğer gelişme olursa lütfen beni etiketleyin.

dailymotion bot bekleriz
Hocam proxy olayı çözülünce geliştirilmeye başlanacak
Abone botu + Dailymotion olursa harika olur hocam. Eğer gelişme olursa lütfen beni etiketleyin.
abone botu üzerinde çalışmamamızın iki sebebi var birincisi kanallara onay veya red gelmemesi bu durum mart ayında düzelecek ikincisi ise şu an başka bir proje üzerinde çalışılıyor.Daily konusunda yakın zamanda proxy olayını çözersek geliştirme işlemi başlayacak ve çalışmaya başladıktan kısa süre sonra site üzerinden işlemler yapılacak
Biz ytpara camiası olarak, sizin videoyapın yerine geçmesini istiyoruz :)
Kimsenin yerine geçme gibi bir amacımız yok hocam videoyapı bende zamanında kullandım ve güzel kazançlar elde ettim.Umarım videoyap kullanıcıları ile arasındaki sorunları çözüme kavuşturur
gelişmeye devam ederse geçecektir çünkü gerçekten stabil :)

Değerli yorumun için teşekkürler hocam

Hocam birsey sormak istiyorum benim anladigim bi havuz var video havuzu ekledigimiz kanallar ve videolardan olusan bu havuz gunluk sifirlaniyormu yoksa mesela bir kanal icin 1000 video girdim ve yarim saat araliklarla yukle dedim 1000 video yuklenene kadar eklenen videolar ve kanallar duruyormu

Hocam birsey sormak istiyorum benim anladigim bi havuz var video havuzu ekledigimiz kanallar ve videolardan olusan bu havuz gunluk sifirlaniyormu yoksa mesela bir kanal icin 1000 video girdim ve yarim saat araliklarla yukle dedim 1000 video yuklenene kadar eklenen videolar ve kanallar duruyormu

sorunuzu tam olarak anlamadım hocam havuz yok kanala 1000 video emri verdiyseniz o 1000 video yüklenene kadar devam eder tabi yükleme bitene kadar kanalı yukleyicimden silmemeniz gerekiyor

sorunuzu tam olarak anlamadım hocam havuz yok kanala 1000 video emri verdiyseniz o 1000 video yüklenene kadar devam eder tabi yükleme bitene kadar kanalı yukleyicimden silmemeniz gerekiyor

almam gereken cevabi aldim hocam :) en kisa sürede hizmetinizden yararlanacağım

bottan bende aldım bot stabil ve güzel çalışıyor bir yerde takıldım arkadaş hemen yardımcı oldu çok ilgili elinden geldiğince sizi mağdur etmiyor.. sonuna kadar tavsiye edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri