Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lütfen Bilgilerinizi Doğru Girin. diyor. Sanırım demo hesap çalışmıyor
Biri sifreyi deistirmistir![]()
Akıllının biri değiştirmiştir![]()
su an yok ama eklenebilir hocam isteklere göre ekleme düzenleme vs yapılacakbotta videolara süre ekleme yada kesme var mı yoksa eklenirse süper olur ve botun fiyatgı nedir ???
bekliyordum bunu zaten![]()
arkdaş belki şifre değiştirme özeliği varmı diye test etmistir![]()
http://yukleyicim.com/Siteye ulaşamadım nereden link hocam arzamı var
Lütfen Bilgilerinizi Doğru Girin. diyor. Sanırım demo hesap çalışmıyor
Akıllının biri değiştirmiştir![]()
bekliyordum bunu zaten![]()
demo hesap düzenlendiİstediğimiz sitelerden video çekebiliyor muyuz ? Çekebiliyorsak tadından yenmez
-Video atarken zamanlama eklendi(5 dk arayla at vs)
-Videoların küçük resimlerini otomatik olarak çekme eklendi (opsiyonsuz)
-Yükleme bölümünde hata verip yüklemediği veya yüklemeyi ertelediği videoların bilgisini alt kısımda gösterir hale getirildi
-Kanalların yanlarına not eklenebilir hale getirildi
-Yakın zamanda bota bağlı onaylı kanal otomatik olarak satın alabilmek için sistem geliştiriliyor örnek olarak 50 kanal alacaksınız 50 tl karşılığında (kanal başı 1 tl) kanallar otomatik olarak sizin botunuzda kanallar bölümüne eklenecek
-Ayrıca programcı bir arkadaş ile anlaşıldı yakın zamanda piyasaya kanal ekleme botu girecek
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.Toplu yükleme özelliği kullanıcılar için çok iyi.Sürekli yeni özellikler ekleniyor.Fiyat ve hız olarak diğer botlara göre çok daha iyi.8k video yükleme haklı paketi kullanıyorum günlük çok rahat 8k yı yüklüyor.Fiyat olarak da çok uyguna geliyor.Destek olarak da sürekli ilgileniyorlar.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Piyasada eklemek için botlar var hocam.Bota 300 kanalı nasıl ekledin?¿
Vidoyap gibi mi ekleniyor¿?
[MENTION=69268]SGmailBot[/MENTION]Kimde mesela?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.