Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merabalar botu kullanmak istiyorum ama
Mail Adresi
Api Key
Client ID (İstemci Kimliği)
Client Secret (İstemci Gizli Anahtarı)
bunları girdiğimde eror hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz destektende msj attım
hocam ekran görüntüsü yok direk griş sayfası çıkıyo süremi satın almam lazımsayfayı ekran görüntüsü atar mısınız
Dailymotion eklenirse satın alabilirim youtube bitti artık
[MENTION=13409]karayaman[/MENTION] Bot satısı aktıf mı? Bir de coklu kanal eklemenın kolay bır yolu var mı? (10 - 20 - 50 kanal gibi)
ref lütfen
evet devam ediyor[MENTION=13409]karayaman[/MENTION] hocam bot son güncellemelerden sonra aktif olarak çalışmasına devam ediyor mu?
![]()
http://prntscr.com/l5orr9
Daily botu var mı hocam bunda aktif durumda? Kusura bakma konuyu tam inceleyemedim sormak istedim kısa yoldan
hocam botu satın al butonuna basıyorum ödeme sayfasına yönlendırmıyor bı kontrol eder mısın onlıne da yakalayamıyorum senı
bı de otomatık kanal ekleme botu warmıs harıcı de ben bulamadım o botu nerden satın alabılırım [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.