Evet akradaşlar ben özgün çalışıyorum ve kanalımda sizler gibi benimde adsense de büyük kesinti oldu %90 civarında. bende youtube a bu durum ile alakalı mail atmıştım bana geri cevap dönmüşler sizlerle paylaşmak istedim
mail içeriği şöyle:
"Merhaba ,
Mesajın için teşekkürler. Umarım iyisindir.
Kanalına bağlı AdSense hesabın aktif ve para kazanıyorsun. Kasım ayının ödemesine dair yaşadığımız bir sorun var. Mühendislerimiz bu sorunu çözmek için çalışıyorlar. Sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum, ancak ekibimiz bana bilgi verdiği gibi hemen ileteceğim. Sabrın ve anlayışın için teşekkürler.
Bu süreçte başka soruların olursa bana ulaşmaktan çekinme.
Güzel bir gün geçirmen dileği ile.
Sevgiler,
Deniz
Google YouTube Team"
demiş.
şimdi burdan anlıyoruzki bi hata yaptılar ve bunu düzeltmeye çalışıyorlar.. eğer youtube ekibinden deniz bey sözünde dururda gelişme olunca bana bilgi döner ise yine size buradan yazarım..
mail içeriği şöyle:
"Merhaba ,
Mesajın için teşekkürler. Umarım iyisindir.
Kanalına bağlı AdSense hesabın aktif ve para kazanıyorsun. Kasım ayının ödemesine dair yaşadığımız bir sorun var. Mühendislerimiz bu sorunu çözmek için çalışıyorlar. Sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum, ancak ekibimiz bana bilgi verdiği gibi hemen ileteceğim. Sabrın ve anlayışın için teşekkürler.
Bu süreçte başka soruların olursa bana ulaşmaktan çekinme.
Güzel bir gün geçirmen dileği ile.
Sevgiler,
Deniz
Google YouTube Team"
demiş.
şimdi burdan anlıyoruzki bi hata yaptılar ve bunu düzeltmeye çalışıyorlar.. eğer youtube ekibinden deniz bey sözünde dururda gelişme olunca bana bilgi döner ise yine size buradan yazarım..