Yüksek gelir - para kazanma gitti

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Yüksek gelirli bi kanalımın para kazanması bu ayın 1inde kapanmış. Temmuz ayının geliri kesinleşir mi bilgisi olan, tecrübe etmiş biri var mı acaba ?
Ve kanalı vs silsem kesinleşme şansı fazlalaşır mı ?

+ Ayın 11inde kesinleşme olur ise iphone x çekilişi veyahut 6 adet j7 prime çekilişi yapacağım forumda. bu da totem olsun.

Son düzenleme:
hocam forumda kesinleşti diyenleri gördüm ama onlarda baya azınlık da siz yine umudu kesin kesinleşirse süpriz olur

iphone x çekilişi yapıcak kadar para kaldıysa...

geçmiş olsun umarım toparlarsın

hocam forumda kesinleşti diyenleri gördüm ama onlarda baya azınlık da siz yine umudu kesin kesinleşirse süpriz olur

iphone x çekilişi yapıcak kadar para kaldıysa...

geçmiş olsun umarım toparlarsın

O kesinleşenler ekstradan birşey yapmışmı acaba onu merak ediyorum. Kanalı silmek gibi vs.

Eyv hocam sağolasın.

benim haziranın 13 ünde para kazanmam kapatılmıştı vermediler parayı temmuzda

benim haziranın 13 ünde para kazanmam kapatılmıştı vermediler parayı temmuzda

geçmiş olsun hocam. ayın sonunda yani bu ayın 1inde kapatıldığı için belki kesinleşme olur diye umut ediyorum.

forumda tecrübe etmiş birileri vardır illaki.

geçmiş olsun hocam. ayın sonunda yani bu ayın 1inde kapatıldığı için belki kesinleşme olur diye umut ediyorum.

forumda tecrübe etmiş birileri vardır illaki.

sıkıntı yok keşinleşir sonuçta adsense kapanmadı kanalın para kazanması gitti dert etme hocam

Biraz zor gibi ayın 8 inden önce olan bu tarz olaylarda pek kesinleşme duymadım ama yine de kesme ümidini. Hani bu dönem kesinleşmese bile para kazanmayı tekrar açtırmayı başarabilirsen o zaman kesinleşeni alırsın.

Hocam para kazanma kapanmadan 3 teliften kanal kapanırsa kesinleşiyor ve işleme giriyor.Benim geçen ay öyle oldu.Ama forumda okuduğum kadarıyla para kazanma kapanınca kesinleşmiyor.Umarım sizin ki kesinleşir ve işleme girer.

Spam degilse , supporta yaz , arkadasim ozgun kanalinin parasini actirdi kapanan kanalin , spamsa zor kesinlesmesi.

ayın 4 ünde kapanmıştı kesinleşmişti, ben de sizin gibi aynı durumdayım, bu sefer ayın 1 inde kapandı para kazanması bakalım kesinleşecek mi, 3-4 ü gibi gitseydi kesinleşirdi diyebilirdim ama ben de bekliyorum sizin gibi baklaım ne olacak

ayın 4 ünde kapanmıştı kesinleşmişti, ben de sizin gibi aynı durumdayım, bu sefer ayın 1 inde kapandı para kazanması bakalım kesinleşecek mi, 3-4 ü gibi gitseydi kesinleşirdi diyebilirdim ama ben de bekliyorum sizin gibi baklaım ne olacak

Tamamen sürpriz olacak öyleyse. Hayırlısı

izinsiz kopyadan mı kapatıldı sizinde ?

para kazanma ne zaman kapansaydı kesin alınır dı ( 11 inden önce tabi )

izinsiz kopyadan mı kapatıldı sizinde ?

izinsiz kopya değil hocam uzmanlar sözde dikkatle incelemiş para kazanmaya uygun olmadığı belirlenmiş. 30 gün sonra yeniden başvurabilirmişim.

kanalı özgünden ayırt etmek çok zor. yt partner supporta yazdım bakalım.

izinsiz kopya değil hocam uzmanlar sözde dikkatle incelemiş para kazanmaya uygun olmadığı belirlenmiş. 30 gün sonra yeniden başvurabilirmişim.

Hocam para kazanma için şu an uygun bulunmadı yazarda tekrar başvuru isterse kesinleşmiyor ayın 8 inden önce kapananlar bende o şekilde ama para kazanma tekrar açılırsa 1 yılda geçse para kesinleşiyor.

aynı şekilde kanalımın para kazanması kapandı tabi içerdeki param kesinleşmedi ödenmedi. 1 ay sonra tekrar başvuru yaptım ve kanalımın para kazanması açıldı ve kesinleşmeyen para kesinleşip ödendi.

Arkadaşlar bu konuda tecrübesi olmayan tahminlerde bulunmuş, yaklaşık 3 aydır bu sorunla boğuşuyorum, bazı kişilerde oluyor niyeyse :)

Eğer ay bitmeden para kazanma giderse kesinleşmiyor
Eğer ay biterse para kesinleşiyor ancak tecrübe şu an ayın 4üne kadardır, yani ayın 4ünde kapanan kanalım kesinleşti,
Bu ay da benim de 1 ağustosta kapandı bakalım ne olacak ödeme alabilecek miyiz tecrübe edeceğiz.

Merhaba arkadaşlar. Yüksek gelirli bi kanalımın para kazanması bu ayın 1inde kapanmış. Temmuz ayının geliri kesinleşir mi bilgisi olan, tecrübe etmiş biri var mı acaba ?
Ve kanalı vs silsem kesinleşme şansı fazlalaşır mı ?

+ Ayın 11inde kesinleşme olur ise iphone x çekilişi veyahut 6 adet j7 prime çekilişi yapacağım forumda. bu da totem olsun.

kardesım tam olarak yazarmısın para kapanmanın neden ıptal oldugunu muhakkak bır sebebi olması lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri