Yüksek Gelirli Awesome Partner Kanal Satılık

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Merth46

Kayıtlı Üye
Kanal Fiyatı: 2000 Lira.
Kanal Adresi: SADECE ALICIYA
Kanal Kategorisi : Çizgi film Yabancı içerik
Kanal Dili : (ing)
Kanalın abone sayısı: 1,371 (Organik) Artıyor. (Günlük 100-150 Abone Geliyor.)
Toplam video görüntülenme sayısı: 531,232K
Hesap Kayıt Tarihi: Mart 3, 2014
Kanaldaki videoların türü ve sayısı: 203 adet Uzun Video
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ?

Kanaldan ödeme alınmamıştır.

NOT:Kanalın hiç bir sıkıntısı yok..Bu işle 3 aydır uğraşıyorm daha para alamadım , demek istediğim bunu satıp elime para geçmesi.Mayıs 10 gibi parayı alacağım o zamana kadar beklemek istemiyorum , kanalı kim alırsa o bekler ve alır ödemesini...

-Kanal Resimleri güncellenmiştir.Kanal fiyatımız 2000 Liradir.1 Hafta içinde satılmazsa konuyu kapatabilirim.
EDİT: Kanal kazancı bgn itibari ile 1635$ olmuştur.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. İyi Forumlar.

epyN8q.png

KZvzEA.png

x9kZL3.png

KnzNLR.png

wOQ4A5.png

eXV3LO.png

partnerde ödeme paypalmı yapılıyo yoksa banka hesabı kyllanabiliyomuyuz ayrıca kanalın kapanmaması garantisini veriyomusunuz 1 ay birde akılınzdaki ücret + Link

partnerde ödeme paypalmı yapılıyo yoksa banka hesabı kyllanabiliyomuyuz ayrıca kanalın kapanmaması garantisini veriyomusunuz 1 ay birde akılınzdaki ücret + Link

Awesomenes paypal olarak ödeme yapıyor. Hocam neyin ne olacağını bilemem ilerisini görmemiz mümkün değil , kapanmaz derim aksi çıkar yalancı duruma düşebilirim.O yüzden garanti vermem imkansız.

Kanal Fiyatı eklenmiştir.

---------- Mesaj saat 13:23:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:21:19 civarında gönderildi. ----------

Abone sayısı : 1040 Kazanç: 1322$ Olmuştur.

-Satış günceldir.

pm attım dönüş yapar mısın?

---------- Mesaj saat 08:48:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:21:53 civarında gönderildi. ----------

arkadaş dönüş yaptı ama şüphelerim var. kim görmediği kanala 1000 tl verirki, kanalı göstermem diyor. o zaman nasıl satış olacak pek anlamadım kanalı hiçbir şekilde paylaşmayacağını konu da belirt ki diğer arkadaşların da bilgisi olsun.

konu sahibi sakın ters anlama yazdığımı sonuçta etik değil satıyorsan alıcı olarakta alacağım kanalı görmek isterim düşüncem böyle hayırlı satışlar.

---------- mesaj saat 08:48:39 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 08:21:53 civarında gönderildi. ----------

arkadaş dönüş yaptı ama şüphelerim var. Kim görmediği kanala 1000 tl verirki, kanalı göstermem diyor. O zaman nasıl satış olacak pek anlamadım kanalı hiçbir şekilde paylaşmayacağını konu da belirt ki diğer arkadaşların da bilgisi olsun.

Konu sahibi sakın ters anlama yazdığımı sonuçta etik değil satıyorsan alıcı olarakta alacağım kanalı görmek isterim düşüncem böyle hayırlı satışlar.

hocam arkadasta hakli olarak korkuyor. Belki vazgeçtim diyeceskin kanal kopyalayacaksin vs..ama sende haklisin. Alicisin en azindan ne alacagini gormen lazim. Işler karişik..

---------- Mesaj saat 08:48:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:21:53 civarında gönderildi. ----------

arkadaş dönüş yaptı ama şüphelerim var. kim görmediği kanala 1000 tl verirki, kanalı göstermem diyor. o zaman nasıl satış olacak pek anlamadım kanalı hiçbir şekilde paylaşmayacağını konu da belirt ki diğer arkadaşların da bilgisi olsun.

konu sahibi sakın ters anlama yazdığımı sonuçta etik değil satıyorsan alıcı olarakta alacağım kanalı görmek isterim düşüncem böyle hayırlı satışlar.

Dönüş yapıldı.

uzak masa üstü dahi olsa içeriği gördüğü an kopyalayabilir bence bu istek çok saçma ne görmek istiyosanız pm ile kendisine söylebilirsiniz hiç bir sekilde içindeki videoların adını kanalın linkini vermeyin hocam zaten bu kanalı görmeyi anlamıyorum daha ne görülecek ki videoların izlenim sayıları gün gün ne kadar izlendiği gün gün kazançları hesabın telifi varmı yokmu içerisinde ne kadar para var bunları görmek yeterli bence kanalı almak için

uzak masa üstü dahi olsa içeriği gördüğü an kopyalayabilir bence bu istek çok saçma ne görmek istiyosanız pm ile kendisine söylebilirsiniz hiç bir sekilde içindeki videoların adını kanalın linkini vermeyin hocam zaten bu kanalı görmeyi anlamıyorum daha ne görülecek ki videoların izlenim sayıları gün gün ne kadar izlendiği gün gün kazançları hesabın telifi varmı yokmu içerisinde ne kadar para var bunları görmek yeterli bence kanalı almak için

Öylede hocam güven sıkıntısı oluyor sanırsam.Aklıma süper bir fikir geldi :D :D bu güven konusunu çözecek bir konu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri