Yüksek Gelirli İki Kanal Satışı

• Kullanıcı yklmzomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yklmzomer

Yasaklanmış
Satış gerçekleştirilmiştir.

İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Konu kilitlenebilir.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Son düzenleme:
Hayırlı Satışlar Hocam
30 bin liraya zor alıcı bulursun hocam benden demesi yani yani alcak kişi korkar ya aldıktan sonra kanal kapanırsa falan diye bu endişe oluyor insanda yani 30 bin liraya alıcı bulman zor gibi

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı satışlar :)
Aga kanalı satmak için resmen 1 ayın dolmasını beklemişsin sabahın 7 sinde kanal satışı konusu nereden geldi aklına :) :)

30 bin liraya zor alıcı bulursun hocam benden demesi yani yani alcak kişi korkar ya aldıktan sonra kanal kapanırsa falan diye bu endişe oluyor insanda yani 30 bin liraya alıcı bulman zor gibi

Hocam alıcı arkadaş zaten görecek durumu, şu para gerçekten çalışıldığı zaman 1 ayda çok kolay kazanılabilir. -Ki adsense raporlarını detaylı incelersen günlük 1300 e kadar çıktığını göreceksin. Alıcı arkadaşa ayrıntılı adsense raporlarımı göstereceğim zaten, adam akıllı çalışmadığım halde gelen geliri görecek.

Öncelikle hayırlı satışlar :)
Aga kanalı satmak için resmen 1 ayın dolmasını beklemişsin sabahın 7 sinde kanal satışı konusu nereden geldi aklına :) :)

Dün satsaydım 3 sıfır eksik satacaktım :) :) Zaten yukarıda söylediğim gibi kanal yarın bile patlasa sıkıntı yok, önemli olan kategori.

---------- Spam Engelliyici 07:43 ---------- Önceki Mesaj 07:42 ----------

Aylık kazancı nedir

Aylık kazanç çalışmaya bağlı artar. Yukarıda arkadaşa söylediğim gibi, 1 aylık kazancına çok yakın satış fiyatı...

Hocam alıcı arkadaş zaten görecek durumu, şu para gerçekten çalışıldığı zaman 1 ayda çok kolay kazanılabilir. -Ki adsense raporlarını detaylı incelersen günlük 1300 e kadar çıktığını göreceksin. Alıcı arkadaşa ayrıntılı adsense raporlarımı göstereceğim zaten, adam akıllı çalışmadığım halde gelen geliri görecek.

Dün satsaydım 3 sıfır eksik satacaktım :) :) Zaten yukarıda söylediğim gibi kanal yarın bile patlasa sıkıntı yok, önemli olan kategori.

---------- Spam Engelliyici 07:43 ---------- Önceki Mesaj 07:42 ----------

Aylık kazanç çalışmaya bağlı artar. Yukarıda arkadaşa söylediğim gibi, 1 aylık kazancına çok yakın satış fiyatı...

içeriği söyle dicem olmicak şimdi :D maşallah nasıl bi içerik bulduysan hocam

hayırlı satışlar istediğiniz fiyata alıcı bulursunuz umarım

Şimdi herkes TV Programı arayışına düşmüştür .d

satın alacak adama en az aldığı parayı cıkarana kadar kapanmama garantisi vermelisin
adam kanalı aldıktan 3 gün sonra kapanırsa ne yapacak :)

garanti verirsen müşterisi hemen cıkar

ben de buna benzer 3 tane yüksek meblalı alısveriş yaptım hepsine de garanti verdim
2-3 saat icinde müşteri buldum
sen de garanti verirsen müşterisi hemen cıkar

bir dost tavsiyesi hayırlı satıslar :)

hayırlı satışlar.. [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] e her türlü kefilim hiç kismeye yanlışı olmaz, kul hakkı yemez.. ama fiyat kanala göre normal olabilir de forum üyelerine göre biraz pahalı :D o kadar paramız yok düşür bence

hayırlı satışlar istediğiniz fiyata alıcı bulursunuz umarım

Teşekkür ederim hocam.
Şimdi herkes TV Programı arayışına düşmüştür .d

Bu güzeldi :D

satın alacak adama en az aldığı parayı cıkarana kadar kapanmama garantisi vermelisin
adam kanalı aldıktan 3 gün sonra kapanırsa ne yapacak :)

garanti verirsen müşterisi hemen cıkar

ben de buna benzer 3 tane yüksek meblalı alısveriş yaptım hepsine de garanti verdim
2-3 saat icinde müşteri buldum
sen de garanti verirsen müşterisi hemen cıkar

bir dost tavsiyesi hayırlı satıslar :)

Teşekkür ederim :) Haklısın tabiki hocam, telif gelmez dersem yalan olur. Benim garantim şudur; Ancak dediğim gibi burda önemli olan kanal değil kategori, yine söylüyorum alacak olan arkadaşı dilediği kadar misafir ederim. Beraber kardeş kardeş kazanırız :) Tatmin olacaktır zaten kendisi.

hayırlı satışlar.. @yklmzomer e her türlü kefilim hiç kismeye yanlışı olmaz, kul hakkı yemez.. ama fiyat kanala göre normal olabilir de forum üyelerine göre biraz pahalı :D o kadar paramız yok düşür bence

Eyvallah kardeşim, bu forumda ne cevherler var. Mesela adminlerimiz :)

Ama dediğim gibi şu fiyat 1 ayda kazanılabilecek bir fiyat. Ucuz bile :)

hayırlı satışlar ömer ödemeli atsak geri dönermisin :D

günlük bu kazançla kaç aydır ödeme alıyorsunuz?

ya arkadşalar bırakın şöle satış konualrını allah aşkına....

geçen gün forumdan kanal aldım 3 aydır açık olan kanal , tertemiz kategori vsvs günde 15-20 $ getiriyor son 1 aydır kanal 300 $ a aldım kanal 4.gününde telif yedi hemde gerçek 5.gün 1 telif daha yedi kanalı silmek zorunda kladım adsensem patlamasın diye.....

10 yıllık internet sitesi satar gibi konu açıyorsunuz ya hayretle izliyoum...bu yt o kadar para bağlanmaz bu işe......öğrenin artık....

konu sahibi kardşeim burdaki yazdıkalrım seni kötülemek vs için değil yanlış anlama beni...ama sen ayda 10-15 bin tl kazandığın kategoriyi satma git ortan güzelce ekmeğini ye kimseyede satma....

Kanalin to tbm cok yuksek guzel bi kanal.benim izlenimler cok tik az

---------- Spam Engelliyici 09:35 ---------- Önceki Mesaj 09:33 ----------

ya arkadşalar bırakın şöle satış konualrını allah aşkına....

geçen gün forumdan kanal aldım 3 aydır açık olan kanal , tertemiz kategori vsvs günde 15-20 $ getiriyor son 1 aydır kanal 300 $ a aldım kanal 4.gününde telif yedi hemde gerçek 5.gün 1 telif daha yedi kanalı silmek zorunda kladım adsensem patlamasın diye.....

10 yıllık internet sitesi satar gibi konu açıyorsunuz ya hayretle izliyoum...bu yt o kadar para bağlanmaz bu işe......öğrenin artık....

konu sahibi kardşeim burdaki yazdıkalrım seni kötülemek vs için değil yanlış anlama beni...ama sen ayda 10-15 bin tl kazandığın kategoriyi satma git ortan güzelce ekmeğini ye kimseyede satma....

3 telifte adsense ndn patlasinki.en fazla kanalin para kazanma gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri