1 k gösterime nasıl 20 tl veriyo ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı satışlar ömer ödemeli atsak geri dönermisin![]()
günlük bu kazançla kaç aydır ödeme alıyorsunuz?
ya arkadşalar bırakın şöle satış konualrını allah aşkına....
geçen gün forumdan kanal aldım 3 aydır açık olan kanal , tertemiz kategori vsvs günde 15-20 $ getiriyor son 1 aydır kanal 300 $ a aldım kanal 4.gününde telif yedi hemde gerçek 5.gün 1 telif daha yedi kanalı silmek zorunda kladım adsensem patlamasın diye.....
10 yıllık internet sitesi satar gibi konu açıyorsunuz ya hayretle izliyoum...bu yt o kadar para bağlanmaz bu işe......öğrenin artık....
konu sahibi kardşeim burdaki yazdıkalrım seni kötülemek vs için değil yanlış anlama beni...ama sen ayda 10-15 bin tl kazandığın kategoriyi satma git ortan güzelce ekmeğini ye kimseyede satma....
Sen atarsan dönerim ama kanalı alacak kişi bi zahmet atmasın ödemeli
2 aydır kazanıyorum
Hocam ben kanal telif yemez gibi birşey demiyorum zaten, vur - kaç mantığı hakim.
Yanlış anlama beni demişsiniz ancak cümleye başlayış tarzınız sizce uygun bir davranış mı?
İyi forumlar.
Son video atılma tarihi ilk video atılma tarihiyle aynı, diğer sorunun da cevabını almak için ilk mesajdaki açıklamaları oku lütfen.
videoların atılma tarihi nedir?
kardeş canınız sıkıldıda sağı solumu karalıyosunuz adam kaç defa söylemiş anlatmış.açıklamayı bide tersten okuyun olmadı
kendisi ev arkadaşım sabahtan beri sabırla cevap vermeye çalışıyo ama birader ben bunaldım artık
adam ilk mesajını düzeltmiş sonradan farkettim. Farkedince ben de mesajımı düzelttim.
kardeş gir bak edit varmı editlenme tarihi felan yazıyor mu?
sen açıklama kısmını direk atlamışsın galiba
Kanalin to tbm cok yuksek guzel bi kanal.benim izlenimler cok tik az
---------- Spam Engelliyici 09:35 ---------- Önceki Mesaj 09:33 ----------
3 telifte adsense ndn patlasinki.en fazla kanalin para kazanma gider
Satış baltalayan arkadaşlar, satış baltalamaya devam edecek misiniz ? Yoksa ceza vereyim mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.