Yüksek Gelirli Website Satın Almak

SetoKaiba

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Bir Website satın almak,onunla ilgilenip sürekli para kazanabileceğim bir platform oluşturmak istiyorum.

R10'da takip ediyorum sürekli ama buraya da konu açmak istedim.Site hakkında çok bilgim yoktur.Sizce bu hareketim mantıklı bir hareket mi ? Yani websiteye böyle bir miktar yatırsam 1 yıl sonra artık kar'a geçecek bir yatırım yapmış olur muyum ?

- Öyle yapacağına xxxx bunu yapsan daha mantıklı değil mi ?

- Kendin şöyle yapsan daha ucuza daha iyi olur.

Tarzı cevapları özellikle dikkate alacağım.

Ayrıca forumda bu site işlerinde üstadların da bulunduğunu biiyorum.Ben de var istediğin site diyen varsa onlarla da görüşebiliriz.

Alacağınız sitenin geçmişini iyi araştırmanız gerekli bir güncellemede sıralamalardan düşerse zarar edebilirsiniz. Veya siteniz kafaya oynarken rakip sitelerden saldırı da alabilirsiniz bunlara hazırlıklı olmak lazım. Sürekli siteyi takip edip güncel tutup güçlendirmeniz gerekli. Tavsiyem çok yüksek miktarlardan site almak yerine düşük miktarlı alıp tecrübe kazanabilirsiniz

Alacağınız sitenin geçmişini iyi araştırmanız gerekli bir güncellemede sıralamalardan düşerse zarar edebilirsiniz. Veya siteniz kafaya oynarken rakip sitelerden saldırı da alabilirsiniz bunlara hazırlıklı olmak lazım. Sürekli siteyi takip edip güncel tutup güçlendirmeniz gerekli. Tavsiyem çok yüksek miktarlardan site almak yerine düşük miktarlı alıp tecrübe kazanabilirsiniz

Hocam siteye içerik ekleyecek ekip var.Olmadı editör ayarlarız.Ama siteyi güçlendirmek derken onu açarmısınız.

Sıfırdan bir site yapmak demek ;

- Önce kaliteli makale yazabilecek bir editörünüzün olması gerekiyor

- Her gün en az 10 makale girişi yapıp tüm makalelerin seo uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekiyor

- Site içi optimizasyon yapılması gerekiyor

- Bu adımlar 6 - 7 ay kadar düzenli bir şekilde uygulandıktan sonra kendi sektörünüzdeki rakip firmalar ile iletişime geçip tanıtım yazıları almanız gerekiyor.

- E tabi sitenizin extra sosyal medyadanda iyi beslenmesi gerekiyor. Sosyal medya dendimi sadece twitter, facebook aklınıza gelmesin App.Net, Blogger,Diigo ,Delicious ,Flickr,Google+,Instapaper ,Plurk ,Pinterest gibi sitelerde de yazılan içerikleri paylaşmanız gerekmektedir.

Tüm bunları yaptınız aradan 1 yıl geçti kazanıyor musunuz ? Bunun bir garantisi yok :)

Hazır oturmuş gelirli site almak bu kadar zamanınızın boşa geçmesinden daha iyidir benim düşüncem tabi

Bütçeniz müsaitse aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz saygılarımla

http://www.ytpara.com/website-pazar...-tl-adsense-gelirli-kaliteli-moda-sitesi.html

Güzel bir site olduğunda neden olmasın? Düşünün ki insanlar 500-1000 TL arasında kira geliri almak için 150 - 200 bin TL'ye ev alıyorlar. Gerçekten güzel bir site ile daha fazlasını daha ucuza kazanabilirsiniz. Ama güzel ve oturmuş bir site olması şart.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri