Yüksek getirili içerik hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum acil para lazım değilse bence elleme kalsın kanalın keyfini sür. Birkaç tane tip var bu forumda hemen hemen her satılık kanal konusuna damlar ucuza kapatmaya calışır kanalı. ( hele bi tanesi var çok uyanık arkadaş öyle böyle değil. ) Ama kendisi kanal satacak olsa bırak ederini daha üstünde karla satmaya çalışır. Böyle kişilere de hakkınızı yedirmeyin arkadaşlar. Sözün özü çok aciliyet yoksa satma derim.

dostum acil para lazım değilse bence elleme kalsın kanalın keyfini sür. Birkaç tane tip var bu forumda hemen hemen her satılık kanal konusuna damlar ucuza kapatmaya calışır kanalı. ( hele bi tanesi var çok uyanık arkadaş öyle böyle değil. ) Ama kendisi kanal satacak olsa bırak ederini daha üstünde karla satmaya çalışır. Böyle kişilere de hakkınızı yedirmeyin arkadaşlar. Sözün özü çok aciliyet yoksa satma derim.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum,bende satmaktan vazgeçtim zaten hocam konu kilitlenirse sevinirim,mod arkadaşlar. :)

millet böyle kategori bulmak için aylarını harcıyor sen bulmuşsun satmak gibi bir hataya düşme sakın :)

Bende de var bu şekilde bir içerik 1kya 25-30 dolar bırakıyordu kanalı ilk açtığımda şuan kanal tek başına bir devlet gibi satma sakın :)

oldum olası gelirli kanal satanları anlayamam. bağla dursun, aynı kategoride yeni kanallar aç, paranın gözüne gözüne vur. altın yumurtlayan tavuk kesilmez.

Konu sahibi kilitlenmesini istemiş, daha fazla yazılmasın bence boş yere.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri