reflerin geri dönüşlerine göre bende alabilirim.mesajım bulunsun![]()
sen benim yorumları çok begenir oldun skypede ekliysen yazarmısın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
reflerin geri dönüşlerine göre bende alabilirim.mesajım bulunsun![]()
sen benim yorumları çok begenir oldun skypede ekliysen yazarmısın![]()
kimin mesajını begendim,kime cevap attım vb durumları takip etmiyorum ama öyle diyosan öyledirskypeda ekli degilsin bildigim kadarıyla hocam.
forumda olmayıpta senin ebookunda olan bir şey var mı hocam? kategori mi verecekseniz ebook içeriğinden bahsedin biraz böyle olmaz ki.
e-bookta anlatacağın en gizemli şey " arkadaşlar mutlaka reklam aralıklarını 3 yapın, bakın o zaman ne çok kazancaksınız.D:
" dan öte değildir tahminim.
varsa farklı hiç bilinmedik bi şeyler notunu düş ben de düşüneyim alıp almamam gerektiğini.
Güzel anlamlı taktikler içeriyor..Bir çok insanında bılıpte uygulamadığımız bılgılerde mevcut elıne sağlık..
Kanalım daha yeni olduğundan izlenimler hergün artıyor. + Sayımlar geç oluyor youtubede malum.
Adsensemde 733 TL var onun raporları var E-Book'da
Günlük 200 biraz çok şu an ^^ Tabi inşAllah olur ben daha kanalım yeni olmasına rağmen 1-2 haftadır en az 40 TL'yi gördüm.
Battusay abi geldiğinde gerekli yorumu yapar güveninizi kazanırım inş![]()
Hayirli satislar. 1 yilda toplam youtube üzerinden ne kadar kazandiniz? E-book hazirladiginiza göre 100k rahat kazanmissinizdir? Bu tür e-booklar eger serkan ve baska kisilerin paylastigi videolar olmasa alinabilir fakat bir cok bilgi genel olarak internette mevcut oluyor. Bilinenlerin aksine ek birseyler olursa alinabilir.(örnegin kimsenin bilmedigi kaynak siteler, izlenim arttirma vs gibi) Bu bilgiler 5-6 aydir youtube ile ugrasan birine gercekten fayda saglayabilir mi?
ref olarak bende alabılırım hocam, sımdıden tesekkurler ellerinize saglik
Şimdi ben günlük 200 civarı kazanıyorum demekki bende e-book yapıp satışa çıkarsam alan kişiler olacak.
İşin özü şudur;
arkadaşım yaşın genç sanırım bir miktar kazanmışsın bu işten. Ama şu var. Aylık 260 dolar kazanan birisinin hazırladığı e-book u alıp okumam açıkçası.
Belli ki sen de bir yerlerde tıkanmışsın ve 1 sene geçmesine rağmen daha yüksek rakamlara ulaşamamışsın.
Ancak hitap ettiği kitleler de var elbet.
Forumda "1 senedir uğraşıyorum 30 lira kazandım" gibi konular açan arkadaşlar alıp okusun bence. Başlangıç için faydalı olabilir.
Yazımı kişisel algılamayın, sadece e-book yazan kişinin expert olmasını beklerim biraz.
Teşekkürler.
konuyu baltalamak gibi olmasın ama bana herzaman için ebook almak saçmalık gelmiştir..
97 yılından beri internet kullanırım hiç para kaptırmadım bunlara..
ebook konusu ile ilgili 1-3-10 saat araştırma yapıp denemelerle herkesin kendi yolunu bulacağına inanıyorum. Tabikide bilgi paylaşımı yapılır bkn:ytpara.com
bir kişinin ayda 500-1000 tl kazanması için forumu en çok 3-5 gün okuması yeterlidir diye düşünüyorum..
o değilde dün biri yazmıştı bulamadım 4K da adsense banlanmış. ne olduda banlandı ?
Benimde toplamda 3,5k bu gün ve son 3 gündür 250-350 tl bırakmaya başladı günlük..
tırsmaya başadım.. sahte tık vs tabikide yok..
o zaman olabilir işte hocam.. Yeni bilgilere tabiki de para verilip alınabilir..İçinde forumda olmayan bilgilerde olduğundan yazmış olabilirmiyim acaba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.