Yüksek izlenme ve kazanç elde etmek isteyenlere KimYooShin E-Book

• Kullanıcı KimYooShin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Ehm şöyle yapmak istedim :) E-Book'u satın alanlar bir sonraki sürümüde ücretsiz temin edebileceklerdir. :)

Güzel anlamlı taktikler içeriyor..Bir çok insanında bılıpte uygulamadığımız bılgılerde mevcut elıne sağlık..

e-bookta anlatacağın en gizemli şey " arkadaşlar mutlaka reklam aralıklarını 3 yapın, bakın o zaman ne çok kazancaksınız :D:D.D::D:D " dan öte değildir tahminim.

varsa farklı hiç bilinmedik bi şeyler notunu düş ben de düşüneyim alıp almamam gerektiğini.

forumda olmayıpta senin ebookunda olan bir şey var mı hocam? kategori mi verecekseniz ebook içeriğinden bahsedin biraz böyle olmaz ki.

forumda olmayıpta senin ebookunda olan bir şey var mı hocam? kategori mi verecekseniz ebook içeriğinden bahsedin biraz böyle olmaz ki.

valla ref olan arkadaşlara sorabilirsiniz ve battusay abiye arkadaşlar dikkat ettiyse 3 tane ekstralar diye bir sayfa var 1 tanesi çok önemli forumda değil bir çok yerde bulamazsınız :) özellikle en önemlileri diye yazdımda zaten 2 tanesi bilindikde 1 tanesi .. ıığh :)

e-bookta anlatacağın en gizemli şey " arkadaşlar mutlaka reklam aralıklarını 3 yapın, bakın o zaman ne çok kazancaksınız :D:D.D::D:D " dan öte değildir tahminim.

varsa farklı hiç bilinmedik bi şeyler notunu düş ben de düşüneyim alıp almamam gerektiğini.

1 üstteki yorumda belirttim okursan sevinirim :)

Güzel anlamlı taktikler içeriyor..Bir çok insanında bılıpte uygulamadığımız bılgılerde mevcut elıne sağlık..

dürüst ve samimi yorumun için teşekkürler :) şimdiden hayırlı kazançlar :)

Hayirli satislar. 1 yilda toplam youtube üzerinden ne kadar kazandiniz? E-book hazirladiginiza göre 100k rahat kazanmissinizdir? Bu tür e-booklar eger serkan ve baska kisilerin paylastigi videolar olmasa alinabilir fakat bir cok bilgi genel olarak internette mevcut oluyor. Bilinenlerin aksine ek birseyler olursa alinabilir.(örnegin kimsenin bilmedigi kaynak siteler, izlenim arttirma vs gibi) Bu bilgiler 5-6 aydir youtube ile ugrasan birine gercekten fayda saglayabilir mi?

ref olarak bende alabılırım hocam, sımdıden tesekkurler ellerinize saglik

Kanalım daha yeni olduğundan izlenimler hergün artıyor. + Sayımlar geç oluyor youtubede malum.
Adsensemde 733 TL var onun raporları var E-Book'da :)
Günlük 200 biraz çok şu an ^^ Tabi inşAllah olur ben daha kanalım yeni olmasına rağmen 1-2 haftadır en az 40 TL'yi gördüm.

Battusay abi geldiğinde gerekli yorumu yapar güveninizi kazanırım inş :)

sanırım yenı baslayanlar ıcın ıdeal bırsey. hayırlı satıslar. ama yarın ramazanlık acmılere ucretsız ver gercekten ıhtıyac olanlara derım ondan buyuk para yok dua en buyuk paradır

Hayirli satislar. 1 yilda toplam youtube üzerinden ne kadar kazandiniz? E-book hazirladiginiza göre 100k rahat kazanmissinizdir? Bu tür e-booklar eger serkan ve baska kisilerin paylastigi videolar olmasa alinabilir fakat bir cok bilgi genel olarak internette mevcut oluyor. Bilinenlerin aksine ek birseyler olursa alinabilir.(örnegin kimsenin bilmedigi kaynak siteler, izlenim arttirma vs gibi) Bu bilgiler 5-6 aydir youtube ile ugrasan birine gercekten fayda saglayabilir mi?

youtubende ziyade blog sitemde vardı 10k kazanmışımdır :) spamla hiç uğraşmadım
izlenim arttırmalar filan var ben burdan öğrenip yazmadım kendi bilgilerimle yazdım + olarak dediğim gibi forumlarda vs olmayan 1 ek bilgi var izlenme almak için

ref olarak bende alabılırım hocam, sımdıden tesekkurler ellerinize saglik

tşklerde malesef 3 kişi olduğu için refleri bitirdim :(

Bir arkadaş özel mesaj atmış ya tekrar atabilirmi son anda gördüm klasörleri temizliyordum öff :(

Şimdi ben günlük 200 civarı kazanıyorum demekki bende e-book yapıp satışa çıkarsam alan kişiler olacak.
İşin özü şudur;
arkadaşım yaşın genç sanırım bir miktar kazanmışsın bu işten. Ama şu var. Aylık 260 dolar kazanan birisinin hazırladığı e-book u alıp okumam açıkçası.
Belli ki sen de bir yerlerde tıkanmışsın ve 1 sene geçmesine rağmen daha yüksek rakamlara ulaşamamışsın.

Ancak hitap ettiği kitleler de var elbet.
Forumda "1 senedir uğraşıyorum 30 lira kazandım" gibi konular açan arkadaşlar alıp okusun bence. Başlangıç için faydalı olabilir.

Yazımı kişisel algılamayın, sadece e-book yazan kişinin expert olmasını beklerim biraz.

Teşekkürler.

Arkadaşlar E-Book'u bizzat inceledim , İçinde genel bilgiler olmakla birlikte yeni başlayan arkadaşlarımızın bir çocugunun bilmedigi bilgiler mevcut . E-Book Youtube'a daha yeni başlayan arkadaşlara nazaran düzenleşmiş olup , Kendilerine gerekli ipuçlarının bi arada toplandıgı bi E-Booktur . Ek olarak izlenim alabilme adına güzel bi taktik paylaşılmış , Üzerinde duruldugu taktirde o taktigin işe yaracagından eminim . Bunların tamami benim şahsi fikrimdir

Şimdi ben günlük 200 civarı kazanıyorum demekki bende e-book yapıp satışa çıkarsam alan kişiler olacak.
İşin özü şudur;
arkadaşım yaşın genç sanırım bir miktar kazanmışsın bu işten. Ama şu var. Aylık 260 dolar kazanan birisinin hazırladığı e-book u alıp okumam açıkçası.
Belli ki sen de bir yerlerde tıkanmışsın ve 1 sene geçmesine rağmen daha yüksek rakamlara ulaşamamışsın.

Ancak hitap ettiği kitleler de var elbet.
Forumda "1 senedir uğraşıyorum 30 lira kazandım" gibi konular açan arkadaşlar alıp okusun bence. Başlangıç için faydalı olabilir.

Yazımı kişisel algılamayın, sadece e-book yazan kişinin expert olmasını beklerim biraz.

Teşekkürler.

Kanal 1 aylık , 6 video var ve YT geç raporluyor adsensede 733 tl var ..
Ha bu arada günlük 260 tl kazanıyorsan neden e-book alma ihtiyacı duyuyorsun bana saçma geldi?

konuyu baltalamak gibi olmasın ama bana herzaman için ebook almak saçmalık gelmiştir..
97 yılından beri internet kullanırım hiç para kaptırmadım bunlara..
ebook konusu ile ilgili 1-3-10 saat araştırma yapıp denemelerle herkesin kendi yolunu bulacağına inanıyorum. Tabikide bilgi paylaşımı yapılır bkn:ytpara.com :)
bir kişinin ayda 500-1000 tl kazanması için forumu en çok 3-5 gün okuması yeterlidir diye düşünüyorum..

o değilde dün biri yazmıştı bulamadım 4K da adsense banlanmış. ne olduda banlandı ?
Benimde toplamda 3,5k bu gün ve son 3 gündür 250-350 tl bırakmaya başladı günlük..
tırsmaya başadım.. sahte tık vs tabikide yok..

konuyu baltalamak gibi olmasın ama bana herzaman için ebook almak saçmalık gelmiştir..
97 yılından beri internet kullanırım hiç para kaptırmadım bunlara..
ebook konusu ile ilgili 1-3-10 saat araştırma yapıp denemelerle herkesin kendi yolunu bulacağına inanıyorum. Tabikide bilgi paylaşımı yapılır bkn:ytpara.com :)
bir kişinin ayda 500-1000 tl kazanması için forumu en çok 3-5 gün okuması yeterlidir diye düşünüyorum..

o değilde dün biri yazmıştı bulamadım 4K da adsense banlanmış. ne olduda banlandı ?
Benimde toplamda 3,5k bu gün ve son 3 gündür 250-350 tl bırakmaya başladı günlük..
tırsmaya başadım.. sahte tık vs tabikide yok..

İçinde forumda olmayan bilgilerde olduğundan yazmış olabilirmiyim acaba :)

İçinde forumda olmayan bilgilerde olduğundan yazmış olabilirmiyim acaba :)
o zaman olabilir işte hocam.. Yeni bilgilere tabiki de para verilip alınabilir..
ama forumu derleyip toplayıp ben 5-10 e book çıkarabilirim şu anda..
onun için yazdım hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri