Yüksek Kanal Sayısıyla Çalışırken Arşiv Fikri

Vds çalışanlar firefox ile yükleme yapıyorsa ve kanallarını kendi bilgisayarında firefox portable ile kayıt tutuyorsa vds de şifre girmeden kanalına giriş yapabiliyorsunuz. Firefox portable Data\profile dosyası içerisindeki cookies.sqlite dosyasını direkt olarak vds de ki
Kod:
%userprofile%\appdata\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
dosyasının içindeki klasöre kopyalayın. Daha sonra firefoxu açıp youtube a girerseniz kanalınıza şifre girmeden direkt cookie ile girebiliyorsunuz.

Harbı harbı bu sekılde calısan var mı?

Yanı aynı PC aynı IP ...
FArklı maıllerle masaustunde duran portable tarayıcıyla giriş yapan ...

Harbı harbı bu sekılde calısan var mı?

Yanı aynı PC aynı IP ...
FArklı maıllerle masaustunde duran portable tarayıcıyla giriş yapan ...

benimde masa üstünde yandex disk te portaple dolu her yeni bölüm çıktığında kanalları güncelliyorum ama ben ip değiştiriyorum

bende bu şekilde portable kullanıyorum ama yinede her girişte ip degiştirip çerez siliyorum okdr pisikopatlasmısız :D

Ben artık Youtube ile aramızda bir güven bağı oluştu şeklinde bir yoruma sahibim. Asla IP değiştirmiyorum. Youtube da bunu biliyor. Beni "adam gibi adamlar" listesine falan eklemiş olabilirler :)

Önceden ben de paranoya yapıyordum. Bir de benimkiler biraz özgün gibi. O video Youtube'da varsa bile kesinlikle aynı isimde olmuyor. Aynı isimde olsa kesinkes açıklama aynı olmuyor.

Ben artık Youtube ile aramızda bir güven bağı oluştu şeklinde bir yoruma sahibim. Asla IP değiştirmiyorum. Youtube da bunu biliyor. Beni "adam gibi adamlar" listesine falan eklemiş olabilirler :)

Önceden ben de paranoya yapıyordum. Bir de benimkiler biraz özgün gibi. O video Youtube'da varsa bile kesinlikle aynı isimde olmuyor. Aynı isimde olsa kesinkes açıklama aynı olmuyor.

Kanallarınızı kendiniz mi açıyorsunuz?

Ben varım. Hiç IP değiştirmem.

Ozaman bır yerde terslık var arkadas !!! :)

Yanlış anlamayın yanı de herkez dıyorkı BİR KANALDAN BİR KANALA GECERKEN KESINLIKLE IP - CEREZ TEMIZLE , vee siz ve sızın gıbı tanımıs oldugum bırkac arkadas var KESINLIKLE GEREK YOK AYNI IP DEN , AYNI TARAYICIDAN DEVAMM ET , HİÇBİRSEY OLMAZ BEN AYLARDIR BÖYLE YAPIYORUM ...

Birileri yalan soyluyor dıyecegım ama en aızndan o ard arda aynı ıp den aynı kanallara gıren adamlardan bırkacının pc sını gordum de , bu tek ıp , tek tarayıcı , tek pc mantıgını olusturan adamlar neden boyle soyluyor hocam !!!

Hadi ben işi bilmıyorum , ögrenmeye calsııyorum kiiii son zamanda kanal yapamıyorum yaptıgım actıgım çatır catır gıdıyor ... Birilerı nasıl calısacagımızı söylesın ozamn :)

dosyalari bir vds den digerine kopyaladiginda sertifika hatasi veriyor mu? vermiyorsa kanallari bu sekilde yönetmek lazim.

Diyorum o kadar defelarca ayni ip hatta sabit ip kullaniyorum. Hayir google seni bulmak istese bulamicak mi dalga mi geciyorsunuz :D

bende ip değiştirme çerez temizleme felan yapmıyorum kanallarıma girip çıkarken her kanalım portable tarayıcılarında sadece tüm portablelerde Better Privacy bu uygulama yüklü. Genelde boş kaldığımda tüm kanallarıma gir çık yapıp engel telif vs varmı kontrol ediyorum hepde böyle yaptım hiç bi sıkıntı yok Allaha şükür +20 kanalım var

Diyorum o kadar defelarca ayni ip hatta sabit ip kullaniyorum. Hayir google seni bulmak istese bulamicak mi dalga mi geciyorsunuz :D

Google senı bulmak ıstese şuanda zaten en iyi sistem kendılerınde oldugunu dusunursek senı sokagın , adresın , kapı numarana kadar bulur ...

Asıl sacmalıkta ozaten :) IP NEDEN DEGISTIRIYORUZ? :)

Ip degıstırtır yerıne bak , tekrar gır yerıne bak google amca senı her turlu aynı yerde oldugunu metre hesabı şaşmadan bulur :D ozaman burda şu dusunuluyor yaa google sorgulamıyor her gırısı cıkısı? (Ki bu mantıksız bence her gırısten haberı var) Yada göz yumuyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri