Öncelikle yönetimden(era) konu için izin almakla beraber baltalamaya çalışanların banlanacağını belirtti.
Uzun zamandır sabit bir kategorim ve kazancım var.(Dizi ve film değil
) Adsense görüntüleri aşağıda mevcut. Kazancımı 2 ye katlamak istediğim için yeni bir kategori arayışındayım. Dizi ve film işine heves ettim, lakin bulduğum koreden hindistana tüm dizi ve filmler çöp olmuş. Bu yüzden sabit kategoride uzun zamandır iyi kazanan güvendiğim bir arkadaşla kategori alışverişi yapmak istiyorum.(Dizi ve film olması şart değil eğer olacaksa da bana eski kore dizileri ekle gibi bir öneride bulunmayın lütfen.)
Googlede para bitmeyeceğinin farkında olduğum için kategori paylaşmak da sakınca görmüyorum (1 kişiyle tabi kategorinin b.ku çıkmasın)
Bu arada kategori derken araba videolar veya kaza videoları gibi yüzeysel ve saçma bi kategori olmayacak çok sağlam bi kategoridir emin olun.
Dediğim kritere uyup kazancını 2 katına çıkarmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
Bu arada güven oluşması için r10 profilim:
Google Fan Webmaster Forum
Edit: Bu arkadaşın r10 üyeliği olması tercihim çünkü kategori açıklama sırasını r10 profil kalitesine göre yapmak istiyorum.
Uzun zamandır sabit bir kategorim ve kazancım var.(Dizi ve film değil
Googlede para bitmeyeceğinin farkında olduğum için kategori paylaşmak da sakınca görmüyorum (1 kişiyle tabi kategorinin b.ku çıkmasın)
Bu arada kategori derken araba videolar veya kaza videoları gibi yüzeysel ve saçma bi kategori olmayacak çok sağlam bi kategoridir emin olun.
Dediğim kritere uyup kazancını 2 katına çıkarmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
Bu arada güven oluşması için r10 profilim:
Google Fan Webmaster Forum
Edit: Bu arkadaşın r10 üyeliği olması tercihim çünkü kategori açıklama sırasını r10 profil kalitesine göre yapmak istiyorum.
Son düzenleme: