Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
almanyada bi akraban yokmu onun hesabına gönder oda sana wu ile göndersin?
bu nasıl partner yaw bankaya havale yapmıyor![]()
Bloklanmadan aylık düzenli olarak yüksek miktarda bozum yapabilecek birini arıyorum, üst limit olmadan. Paypal hesabım yok ama ödeme almam lazım paypal üzerinden.
10.000 - 20.000 dolar arası gibi.
daha once paypaldanmı odeme alıyordunuz,
hayır, 1000 - 2000 dolara kadar komisyonla alabileceğim yerler bulduğum için güvnenerek girdim. Kazanç beklediğimden çok hızlı ttavan yapınca ortada kaldım.
Büyük ihtimal yapacak kişinin yanına gitmem gerekecek zaten, fullscreen ödemesi olacak bu. Günlük 300-400 dolar arası kazanan bir kanalım var. Otomatik ödeme paypal dışı bir ödeme istersem bunlardan benim kanalı farkederler videolar benim olmadığı için ödeme yapmazlar.
---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------
Bu miktarı bozabilecek birinin çıkabileceğini pek sanmıyorum, o yüzden kanalı partnerden attırıp webmoney olan bir yere sokmalıyım sanırım, fikri olan var mı?
aylık 20 bin dolar için çifte vatandaşlık bile çıkartırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.