Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim derdime kimse çare olamaz![]()
Ölümden başka herşeye çare var söyle derdini kardeşim benim![]()
hocam valla arkadaşların bgbg ler +20 tl hatta birisi var isim vermeyim o bilir kendini20 tl den düşsün bgbg ben adsenseleri silerim diyor
çok uzun zamandır bu işteyim çok güzel paralar kaznadık sıkıntı yok ama çokkk düşük bgbg ler ile kazandım 4 5 6 tl ile hiç bi zaman 10 15 20 tl bgbg olmadı , sadece dizi çizgi film çalışıyorum 4 yıldır , herkes içerikle alakalı diyor ama 4 yıldır hiç mi yüksek bgbg li içeriğe denk gelmedim diyorumbu nası bi şanstır ya
off çok gevşek konuşuyo başım ağrıdı sakin kafayla dinlerim.. bir de tüm zenginler macbook kulllanmak zorunda mı![]()
basmış forex nichesini direk reklamda forex çıktı
basmış forex nichesini direk reklamda forex çıktı
vallahi ben direk forex reklamı gördüm cerezlerimden değil girmem forex sitelerine falanhocam forex etiketi girmemiş ki ?
vallahi ben direk forex reklamı gördüm cerezlerimden değil girmem forex sitelerine falan
Hocam senin benim gibi 2013 kayıtlı üyelerin rahatlıkla bileceği şeyler ama aramıza yeni katılan veya bu konularda bilgisiz olan arkadaşlar için güzel bir kaynak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.