Kablonet mi nedir onu kullaniyosun turkcell superonline diyosun [emoji14]Turkcell Superonline var iken onu beğenmen şaşırtıcı![]()
Cok paramiz vardida biz mi kullanmadik bu fiyata bu hiz + teknik destekten ben memnunum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kablonet mi nedir onu kullaniyosun turkcell superonline diyosun [emoji14]Turkcell Superonline var iken onu beğenmen şaşırtıcı![]()
Kablonet mi nedir onu kullaniyosun turkcell superonline diyosun [emoji14]
Cok paramiz vardida biz mi kullanmadik bu fiyata bu hiz + teknik destekten ben memnunum
Tamam ahmet tamamArtık türkiyede yaşamadığımı belirtmek isterim ayrıca sözleşmem devam ettiği için Superonlline ı kullanamadım ve bölgemize daha yeni geldi eğitim hayatım bitince evime superonline bağlatıcam.![]()
Aynen su turkcell vodafone sinirsiz 8 mbit palet çıkarsa 3g li kurtulsak şunlardaTürk halkı isp sağlayıcıları bir türlü anlamadı buda o konulardan biri.
Şimdi Turkcell Fiber Net - Uydunet ( kablonet ) - Metronet ( Sadece Fiber ) - metronet'te Telekomun bir şirketidir.
Bu 3 firmanın Fiber neti hariç tüm DSL sağlayıcıları TTnet altyapısını kullanır.
Yani senin D-smart net - Turknet gibi isimlerle firmalardan gidip internet bağlatman hiçbirşeyi değiştirmez.
Tüm kablolar Telekomun kablosudur, altyapıda keza öyle.
Bu kurumlar Telekomdan iSp kiralayıp, Son kullanıcıya Rekabet kurulunun verdiği Fiyatlar doğrultusunda satış yaparlar.
Yıllardır bir türlü şunu anlamadı Türk halkı.
Yanarım yanarım ona yanarım.
![]()
Herhangi bir kota yok..Kota varmı hocam burda
geçme önermem çok kopma oluyor (istanbul şişli)
geçme önermem çok kopma oluyor (istanbul şişli)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.