Yunanistan Numara Onay Sistemi~Viva.gr

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aslında konu forumda mevcut [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] hocam anlatmıştı halen çalışan bir sistemi kullandığımız için kendisine tekrardan teşekkür etmek istiyorum :) ama video silindiği için resimli anlatım yapmak istedim.

İlk önce bu adrese gidiyoruz.

Viva.GR -Onay Sitesi

Daha sonra resimde gösterdiğim butona tıklıyoruz.

dqXl3D.png

Şimdi ise siteye üye olmak için bu adrese tıklayalım.

R6Q837.png

Bu bölümde ise gerekli bilgileri dolduruyoruz emailemize onay kodu gelicek herhangi uzantıda bir mail ile kayıt olabilirsiniz.İlk kısma mail 2.kısma şifre ve şifrenin tekrarını giriyoruz ve captcha kodunu giriyoruz ve en alttaki tike tıklayıp resimdeki butona tıklıyoruz.

Wrb8yL.png

Emailimize bir onay kodu gelicek bu kısma giriceğiz.

OdE8LA.png

Emailimize gelen bu 5 haneli kodu giriyoruz.

ozEqkR.png

Bu ekran ise alan kodu ekranı herhangi bir kodu seçebilirsiniz.

5RYEGd.png

Bunuda tamamladıktan sonra böyle bir ekran çıkıyor bu butona tıklayıp devam ediyoruz.

8E8WNW.png

Tekrar bu butona tıklayalım.

LoQ8ba.png

Burada ise 3. kısım olan FAX bölümüne geliyoruz.

4R0Wap.png

Username:Kullanacağımız numara.
Password:Buda kullanacağımız şifre.

Şimdide X-Lite Account bölümünü açalım.

Wrb8DP.png

User ID bu bölüme siteden aldığımız Username yazan yerdeki numarayı yazıyoruz arkadaşlar Usernamede yazan numara hem X-Lite girdiğimiz kullanıcı adı hemde onay numaramızdır.
Domain burayada viva.gr yazıyoruz resimdeki gibi.
Password son kısım burayada siteden aldığımız Passworddeki şifreyi giriyoruz ve sitede sadece sesli onay olduğu için 4 kere gmail açabilir ve 2 kere sesli onay yapıyoruz her seferinde farklı mail ile kayıt olup numara alabilirsiniz :cool:

Site ücretsiz numara alımını kapatmıştır

Son düzenleme:
mesajım bulunsun tabikide :D

3cx inşallah bakımdadır.. da uğraşmayız bu tip sitelerle bir seferde 10 numara veren milyonlarca numara olan sistemi bile kuruttuk be :(

3cx inşallah bakımdadır.. da uğraşmayız bu tip sitelerle bir seferde 10 numara veren milyonlarca numara olan sistemi bile kuruttuk be :(

Zannetmiyorum hocam onun düzeleceğini adamlar yazmış 2 numara hakkı verilicek ay sonundan itibarende ücretli olucaktır diye :(

eski numaralara bir sey olcak mıymış ücretliye geçtikleri andan sonra ?

Onu bilmiyorumda hocam anasayfalarına yazmışlar bende oradan okudum artık diyor 2 tane numara vericeğiz her hesap için isteyenler para ile numarasını arttırabilicek yazı bu.

Our UKDDI service provides free DDIs from all over the UK. Our free account provides up to two DDIs and two channels; if you need more, then we will be launching paid options by the end of October 2014.

Onu bilmiyorumda hocam anasayfalarına yazmışlar bende oradan okudum artık diyor 2 tane numara vericeğiz her hesap için isteyenler para ile numarasını arttırabilicek yazı bu.

Our UKDDI service provides free DDIs from all over the UK. Our free account provides up to two DDIs and two channels; if you need more, then we will be launching paid options by the end of October 2014.

Bir şey olmaz heralde :) Neyseki biz toplu numara almıstık suan baktım çalısıyor o yeter bize heralde

Biride çıksa 3 cx gibi bir sistem kursa nasıl işler varya :D yokmu böyle projee

aynen sakin kafayla bende yarın deneyecegim.paylaşım için tşk ederim yerimizi alalım

100000 adet viva yunanistan numaralı sadece5 tl arkadaşlar :) :) :)

1 liraya 1000 numara satılınca bize 3cx'te dayanmaz, twilio'da viva'da dayanmaz..

yapılan stokların haddi hesabını bilsen. Bunun botunu yapan biri var forumda kendisi 3cx biterse kimse kanal açamaz diyen çoğu kişi 3cx kullanıyor diyen. gidip programı verdi birilerine sonra stok 10 bin 100 bin. diyecek söz bulamıyorum. Herkezin ekmeği ile oynadılar. Allah ıslah etsin ne diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri