Yunanistanın iflası yunan bankalarını etkilermi ?

burasını etkilemeyez elin yunanlısı gelip senin parana el koyarsa ortalığı yıkarlar ki zaten 100 bin liraya kadar devlet güvencesi var onada gerek kalmaz anca çok acil durumlarda (iç savaş vs.)

finansbank, yunan bankası tarafından satın alınmış olsa da finansbanktan yunanistan,a para akışı mümkün değil.Bddk zaten böyle birşeye izin vermez, panik yapacak bir durum yok, benim de enpara'da bir miktar param var ama orda duracak.

Yunanistan muhtemelen euro'dan çıkarılacak, 320 milyar euro'yu ya ödemeyecekler ya da kendi para biriminden ödeyecekler.Bu da euro'da düşüşe yok açacak zaten beklenen bir durum.2016 yılı için euro doların gerisnde kalacak diye bir beklenti var piyasalarda.Bu saatten sonra euro'ya yatırım yapanlar üzülebilir.

ab yunanistan borcunu ödesin ama euro'dan vazgeçmesin istiyor.

yoksa gerisi gelebilir. euroda düşer.

sorunun cevabı, hayır tr'deki yunan bankaları ile problem olmaz.

Bugün Finansbank Gn.Md. açıkladı.
Türkiyede finansbank hiç bir şekilde etkilenmez.Türkiyeden mudilerin mevduatlarını transfer edemez.
En kötü ihtimal ben hisselerimi satmak istiyorum derse başkası alır.(mesela Kuveytli ler)

Bir ulke nasil iflas eder, iflas ettikten sonraki surec nasil ilerliyor biri bana aciklayabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri