Yuoutube'dan İlk Büyük Darbemi Aldım.

Yapmış olduğun olay zaten spama giriyor hocam bende o yüzden ısrarla bunu söylüyorum. Olmayan bir videoyu varmış gibi etiket girerek kullanıcıları yanılmayı amaçladığınızı düşünüyor. 1 tane kanalında kapanırsa eğer tüm kanalların kapanıyor. o yüzden zaten sakıncalı durum. Böyle işlerle uğraşacaksanız birden fazla vps niz olsun sakata gelmeyin. Hele 50 60 tane kanal tek ip de inanılmaz sakıncalı. Giderse hepsi gidiyor çünkü

Gecmis olsun ustad ara sira oluyor boyle yapacak bisey yok.Yanliz hangi kategorilere bu etiketleri girdin merak ettim.Bilgilendirirsen sevinirim.

eywallah üstad teşekkür ederim.

Etiketleri girdiğim kanal kategorileri, haberi komedi, araba ve araçlar, hayvanlar ve ev hayvanları, eğitim'di. Kanalların hepsi ingilizceydi.

Geçmiş olsun reyiz. Ben de tehlike yok diyen güle oynaya etiket ekliyordum. Bundan sonra sadece niche kanallara ekleyecem ne olur ne olmaz.

bende videoyla alakasız niche etiketler giriyorum. sanırım sorun oluşturuyor

eywallah üstad teşekkür ederim.

Etiketleri girdiğim kanal kategorileri, haberi komedi, araba ve araçlar, hayvanlar ve ev hayvanları, eğitim'di. Kanalların hepsi ingilizceydi.

Peki ustad mailleri kendinmi actin ve ayrica Kanal acilis tarihleri es kimi yenimi ve ortalama kanallardaki(kapatilan) video sayisi nedir ?

Peki ustad mailleri kendinmi actin ve ayrica Kanal acilis tarihleri es kimi yenimi ve ortalama kanallardaki(kapatilan) video sayisi nedir ?

mailleri ben açtım. bir kısmı telefon onaylı bir kısmını pinger ile açmıştım. bir anda değil bazı günler 2-3 mail bazende hafta 3-4 mail şeklinde. kapatılan en eski kanalım 2 aylık en yeniler ise 1 haftalık kadardı. bahsettiğim etiketler 60 kanalın tamamında varsayılandı. kapananları ve kapanmayan 5 kanalı karşılaştırdım; farklar nelerdir neden onlar kapatılmamıştır diye bir anlam veremedim. çünkü kapatılmayan 2 kanal 2 aylık, diğer 3 kanal ise 15-20 günlük ve aynı etiketler mevcut. bir kaç kanalda 1 yada 2 ihtar vardı.

video sayılarına gelince ben manuel indirip öyle yüklüyorum videoları. bazı kanallarda 60-90 video en çok olanlarda ise 400- 800 arası video vardı ve ben hepsini tek tek eklemiştim. bazı günler 30-40 video bazı günler 3-5 video şeklinde. güncel videolar ekliyorum youtube dışından bularak.

dediğim gibi tek sebep bence bu tbm kelimelerinde. çünkü verdiği uyarıda sahte yada yanıltıcı içerikten bahsediyor.

mailleri ben açtım. bir kısmı telefon onaylı bir kısmını pinger ile açmıştım. bir anda değil bazı günler 2-3 mail bazende hafta 3-4 mail şeklinde. kapatılan en eski kanalım 2 aylık en yeniler ise 1 haftalık kadardı. bahsettiğim etiketler 60 kanalın tamamında varsayılandı. kapananları ve kapanmayan 5 kanalı karşılaştırdım; farklar nelerdir neden onlar kapatılmamıştır diye bir anlam veremedim. çünkü kapatılmayan 2 kanal 2 aylık, diğer 3 kanal ise 15-20 günlük ve aynı etiketler mevcut. bir kaç kanalda 1 yada 2 ihtar vardı.

video sayılarına gelince ben manuel indirip öyle yüklüyorum videoları. bazı kanallarda 60-90 video en çok olanlarda ise 400- 800 arası video vardı ve ben hepsini tek tek eklemiştim. bazı günler 30-40 video bazı günler 3-5 video şeklinde. güncel videolar ekliyorum youtube dışından bularak.

dediğim gibi tek sebep bence bu tbm kelimelerinde. çünkü verdiği uyarıda sahte yada yanıltıcı içerikten bahsediyor.

Evet olabilir ustad ekledigin kelimelerden dolayi.Ama benim aklim almiyor,yani tamam yaniltici spam o kesin zararlimi kesin,kapatilabilirmi kanal evet ama niye bu benim basima gelmiyor yada surekli birlikde is yaptigimiz yakin arkadaslarin basian diyede dusunmeden edemiyorum.Bu yuzden bazi sorular soruyorumki kendi durumumuzla karsilastirmak acaba neden sorusuna daha iyi cevap bulabilmek icin.Neyse herseyin hayirlisi,Herseyde Niche'degil bu konu hemde bir ornek olur insallahda millet niche sevdasindan tbm artirma sevdasindan vazgecer.

Bunla gecmis olsun tekrari olmamasi dilegiyle insallah.

Evet olabilir ustad ekledigin kelimelerden dolayi.Ama benim aklim almiyor,yani tamam yaniltici spam o kesin zararlimi kesin,kapatilabilirmi kanal evet ama niye bu benim basima gelmiyor yada surekli birlikde is yaptigimiz yakin arkadaslarin basian diyede dusunmeden edemiyorum.Bu yuzden bazi sorular soruyorumki kendi durumumuzla karsilastirmak acaba neden sorusuna daha iyi cevap bulabilmek icin.Neyse herseyin hayirlisi,Herseyde Niche'degil bu konu hemde bir ornek olur insallahda millet niche sevdasindan tbm artirma sevdasindan vazgecer.

tekrar teşekkürler üstad. Bence de nich le uğraşmak yerine kanalın biraz daha kaliteli ve tek tür içerikten oluşmasını sağlamak sizin de dediğiniz gibi tbm yi zaten iyi duruma getirecektir.

her videoya aynı niche etiketleri ve açıklama bölüme aynı etiketleri girmek sorun olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri