Yurt Dışı Çoklu Adsense Çalışan Arkadaşlardan Fikir Alabilir miyim?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
TR Adsenselerimiz Mevcut Yalnız Yabancı Adsenselerde Çoklu Çalışan Arkadaşlar Çalışma Stillerini Paylaşabilir mi?

Her Adsense için Ayrı VDS'mi Kiralıyorsunuz?
Herhangi VPN, Proxy Uygulaması mı Kullanıyorsunuz?
Bunu Kontrollerini Nasıl Sağlıyorsunuz?

Bu Konuda Fikir Mahiyetiyle Yardımcı Olur musunuz? ( [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] Sendende Fikir Alma Şansımız Var mı?)

Yabanci VDS den TR adres TR banka girdim daha önce sorun olmadı 10 tane kullanıyordum ama malum kapanmalar oluyordu.

almanya adsensem vardı yukledıgım videolar 3 4 gune bum bum uçuyor

TR Adsenselerimiz Mevcut Yalnız Yabancı Adsenselerde Çoklu Çalışan Arkadaşlar Çalışma Stillerini Paylaşabilir mi?

Her Adsense için Ayrı VDS'mi Kiralıyorsunuz?
Herhangi VPN, Proxy Uygulaması mı Kullanıyorsunuz?
Bunu Kontrollerini Nasıl Sağlıyorsunuz?

Bu Konuda Fikir Mahiyetiyle Yardımcı Olur musunuz? ( [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] Sendende Fikir Alma Şansımız Var mı?)

Hangi ülkeyse ayrı ayrı o lokasyonda vds üzerinden adsense başvurusu yapıyorum kanal yine aynı ipden bağlıyorum 2er kanal olanlara.

Vpn,Proxy vs. kullanmadım vdslere ek olarak bir kaçtane de amazon aws üzerinden başvurmuştum.

Diğer konuda yazdığım gibi TR hesaplar ortalama 7-11 gün arasında kanallar kapanıyor haliyle kesinleşmiyor. Yabancı hesaplarda 3 haftada kapananda var 1 ayda kapananda var haliyle onlarda kesinleşmedi.

Hangi ülkeyse ayrı ayrı o lokasyonda vds üzerinden adsense başvurusu yapıyorum kanal yine aynı ipden bağlıyorum 2er kanal olanlara.

Vpn,Proxy vs. kullanmadım vdslere ek olarak bir kaçtane de amazon aws üzerinden başvurmuştum.

Diğer konuda yazdığım gibi TR hesaplar ortalama 7-11 gün arasında kanallar kapanıyor haliyle kesinleşmiyor. Yabancı hesaplarda 3 haftada kapananda var 1 ayda kapananda var haliyle onlarda kesinleşmedi.

Anladım Üstad Sağolasın...

Kanal kapanmalarının AdSense ile alakası olduğu kesin mi ? Ben kanala gelen şikayetler yüzünden kapandığını düşünüyordum

Hocam şikayet doğrultusunda olduğunu hiç sanmıyorum şöyle ki, belirli bir miktar kazançtan sonra hiç bir telif, topluluk ihtarı gelmediği halde tüm videoları sildim, kanal kapandı.

Bunun üzerine yine hiç bir telif ya da topluluk ihtarı almayan başka bir kanalım belirli bir miktar kazanca ulaştıktan sonra videoları silip, kanala özgün görünümü verdim. Sildiğim videolar yerine yeniden düzenlenmiş videolar yükledim, kanal yine kapandı.

Adsense bağlı olup da, günlük 100 hiti geçmeyen bir kaç kanalım var geçen aydan beri açık. Adsense pin eşiğini bile geçmedi, kanallar duruyor. Belirli bir izleme trafiği olunca kanalın botlar ya da heroes tarafından incelemeye alındığı bariz ortada.

QUOTE=ozkanoyun;1569191]Kanal kapanmalarının AdSense ile alakası olduğu kesin mi ? Ben kanala gelen şikayetler yüzünden kapandığını düşünüyordum[/QUOTE]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri