Yurt Dışına Çıkacağım Kanalıma Zarar Gelir mi ?

• Kullanıcı youtubu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

youtubu

Kayıtlı Üye
Beyler selam;

1 ay sonra falan yurt dışına çıkacağım 2 haftalığına,TR'de yaşıyorum Karadağa gideceğim,orada herhangi bir wifi ile kanalıma giriş yaparsam iplerden falan sorun yaşar mıyım ? Yaşayan oldu mu ? özgün değilim.

sorun olmaz. ben adsense hesaplarına ve kanallara her zaman sunucular üzerinden girerim. şu ana kadar bir sorun görmedim.

dostum denedin mi hiç ? trde özgün olmayan bir hesabın var diyelim yurt dışına çıktın orada da kullandın ve trye geri geldin kullanmaya devam ettin mi ?

ben kanalları türkiyede açıyorum. sonra yurtdışında sunucularda kanala giriş yapıyorum. kapanan kanallar bununla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Ben son 3 sene içerisinde en az 200 tane kanalın videolarını Almanya sunucu üzerinde yükledim .. Daha sonra bir çok kez kendi bilgisayarımdan yani Türkiye den giriş yaptım. Bir şey olmadı.

Karadağ dan kanalına giriş yapmak istediğinde kurtarma e-postasını girmeni isteyecektir diye tahimin ediyorum..Kurtarma e-postan yoksa oluşturmanı öneririm.

Beyler selam;

1 ay sonra falan yurt dışına çıkacağım 2 haftalığına,TR'de yaşıyorum Karadağa gideceğim,orada herhangi bir wifi ile kanalıma giriş yaparsam iplerden falan sorun yaşar mıyım ? Yaşayan oldu mu ? özgün değilim.

Hic birsey olmaz, su anda ayni sekilde bende baska ulkeden giris yapiyorum. Tarayicinda sifreni girmis bir sekilde birak. Baska ulkeye gecince tarayiciyi ac, direk otomatik giriyor zaten birsey sormadan.

Ben geçen sene neredeyse bu zamanlarda italyadaydım belki 200-300 kanala giriş çıkış yaptım sadece kurtarma maili istedi oradan geldim türkiye de tekrar girdim hiç bir sorun olmadı.

bunu bende merak ediyordum

bırak yurt dışını elektrikler gidince ip değişmesi bile tedirgin ediyor insanı acaba youtube yanlış anlar mı diye :)

Yüksek kazancı varsa riske atma bilgisayarını açık bırak teamviewer ile kontrol et derim.

hocam oranın wireless ile bağlandıktan sonra teamviewerla girince herhangi bir sıkıntı yaratmaz di mi?

Onların baktıkları oturum açtığın yer değil, oturum açma süren. Yani şöyle; sen Türkiyede kanalına login oldun ve 5 saniye sonra sunucu ile bağlandın abd üzerinden oturum açtığın tespit edildi şüpheli işlem olarak görür, güvenlik ayarlarından oturum açma kısmından, şupheli oturum açma kısmına tıklayarak bendim diyerek doğruyalabilirsin, ama sen kanalına 24 saat sonra farklı bir ülkeden giriş yaparsan şüpheli işlem olarak görmez, görse bile dediğim işlemi yaparsan sorun yaşamazsın. Adamlar şuna bakıyor bu adam saniyeler içinde hem Tr den hemde yurt dışından nasıl oturum açabiliyor. Aradaki zaman farkı önemli.

Şüpheli oturum açmaları anında kanalın gmailine düşer girer kontrol edersin, gelen linke tıklayarak bendim dersin ve doğrularsın. Ben bu işlemi spam kanallarımda giriş yaparken gmaili kontrol ederek yapardım doğrulardım ben olduğumu kanalın kapanması zorlaşırdı, yoksa direk spamdan uçuyordu farklı etkinlik şüpheli işlemler vs..

onun için gönül rahatlığı ile gir sıkıntı yaşamazsın.

Onların baktıkları oturum açtığın yer değil, oturum açma süren. Yani şöyle; sen Türkiyede kanalına login oldun ve 5 saniye sonra sunucu ile bağlandın abd üzerinden oturum açtığın tespit edildi şüpheli işlem olarak görür, güvenlik ayarlarından oturum açma kısmından, şupheli oturum açma kısmına tıklayarak bendim diyerek doğruyalabilirsin, ama sen kanalına 24 saat sonra farklı bir ülkeden giriş yaparsan şüpheli işlem olarak görmez, görse bile dediğim işlemi yaparsan sorun yaşamazsın. Adamlar şuna bakıyor bu adam saniyeler içinde hem Tr den hemde yurt dışından nasıl oturum açabiliyor. Aradaki zaman farkı önemli.

Şüpheli oturum açmaları anında kanalın gmailine düşer girer kontrol edersin, gelen linke tıklayarak bendim dersin ve doğrularsın. Ben bu işlemi spam kanallarımda giriş yaparken gmaili kontrol ederek yapardım doğrulardım ben olduğumu kanalın kapanması zorlaşırdı, yoksa direk spamdan uçuyordu farklı etkinlik şüpheli işlemler vs..

onun için gönül rahatlığı ile gir sıkıntı yaşamazsın.

hocam teşekkür ederim cevabın için sağ ol var ol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri