Yurtdısı adsense banlanan var mı?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
yurt dısında yasayan arkadasların adsenselerı ne durumda acaba,
turkıye harıcı banlanan var mı?

Sonuc: evet yurtdısında da banlanma varmıs

Son düzenleme:
Benim almanya adsensem 13 agustosta spama düsmüstü ama henüz banlanmadi

konu açmana gerek yoktu. hollandadan bi arkadaşın daha adsensesi banlanmış. Asıl konuda yazıyodu

isin ilginci türkiye banka hesabi tanimli olan adsense hala ayakta...

3 Senelik hollanda adsense 2. Ban dalgasinda kapatildi.

yok hocam öyle bişey 3-4 tae forma baktım yok .. Bir formun 700k üyesi vardı 1 tane adsense ban konusu yok ... Bir tane endonezyada açmışlar konu 90bin üyelikli formda 2 kişi ban yemiş ... Başka da yok deli olcam bu an sadece türkiye'ye özgü bişey galiba en önemlisi R10'da adsense ban konusu bile açılmamış

yok hocam öyle bişey 3-4 tae forma baktım yok .. Bir formun 700k üyesi vardı 1 tane adsense ban konusu yok ... Bir tane endonezyada açmışlar konu 90bin üyelikli formda 2 kişi ban yemiş ... Başka da yok deli olcam bu an sadece türkiye'ye özgü bişey galiba en önemlisi R10'da adsense ban konusu bile açılmamış

hocam zaten r10 da yt takılan adamın orayla işi yok burada da hesabı var. Zaten bu konuyu orada aç denilecek şeyi söylüyorum sabahtan beri. İllegalden dolayı kapanıyor denecek.

tuhaf birşeyler var hocam bu işte

tuhaf birşeyler var hocam bu işte
Aynen oyle hocam baya bir arastirma yaptim ama bir tane ban konusu goremedim

---------- Spam Engelliyici 05:39 ---------- Önceki Mesaj 05:38 ----------

hocam zaten r10 da yt takılan adamın orayla işi yok burada da hesabı var. Zaten bu konuyu orada aç denilecek şeyi söylüyorum sabahtan beri. İllegalden dolayı kapanıyor denecek.

Diger hicbir yabanci formda ban ile ilgili konu acilmamis ona ne diyeceksiniz hocam ?

Adminler para karşılığı bizim ip'leri sızdırmış anlaşılan :)

Yani yorumlardan anladığım sadece bizim forumdakiler ban yemiş :)

Not: Espridir. Şakadır. Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle adminleri böyle bir şeyle suçlamadım. Yemin ederim lan. Valla billa bak. Beni bilen bilir yani sonuçta de mi.

Son düzenleme:
Adminler para karşılığı bizim ip'leri sızdırmış anlaşılan :)

Yani yorumlardan anladığım sadece bizim forumdakiler ban yemiş :)

Saçma saçma konusma daha partnerler yeni bittiğinde millet adsense ye daha geçmediği zaman forumda açıklama yaptım adsense çalışmak her baba yiğidin harcı değil diye . Adsense çalışabılmek ayrıcalıktır . Ben sadece 2 yılımı adsenseyi yoluna koymak için kafa harcadım 2009 yılında . Kendi hatalarınızdan dolayı yetkilileri suçlamayın ( adsensem ayakta ve gayet iyide sayıyor )

Saçma saçma konusma daha partnerler yeni bittiğinde millet adsense ye daha geçmediği zaman forumda açıklama yaptım adsense çalışmak her baba yiğidin harcı değil diye . Adsense çalışabılmek ayrıcalıktır . Ben sadece 2 yılımı adsenseyi yoluna koymak için kafa harcadım 2009 yılında . Kendi hatalarınızdan dolayı yetkilileri suçlamayın ( adsensem ayakta ve gayet iyide sayıyor )

Ya sen ne sayıklıyosun arkadaşım. Git sinirini başksından çıkar. Espri yaptığımı mı açıklayayım altına dipnot olarak.

ahahha berkan da öyle diyordu 9 yıl diyordu şu diyordu bu diyordu paat gitti adsense büyük konuşmayalım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri