- Web sitesi
- www.ytpara.com
Yurtdışı adsense çalışanlarda kapanma durumu nedir arkadaşlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yurtdışı adsense çalışanlarda kapanma durumu nedir arkadaşlar?
2 haftadır kapanma yaşamıyorum. Lakin bağladığım kanallar çerez parası bırakıyor belki onun da etkisi olabilir. Adam akıllı kanallarımın hepsini büyük buhranda kaybettim
Eski tarihli tr web adsense hesabımda 3 haftadır tek kanal bağlı günde 2 hane bırakan, o da kapanmadı.
Trde kapanma devam ediyor mu onu da sormak lazım
2 haneye cikinca direek kapaniyo kazan 3 lira getirirken sikinti yok 15 liraya ciktigim gun kapandi .
Nasıl yani? Yabancı adsense için de mi durum böyle? Yani gelir artınca kapanıyor?
Trden çok farklı olduğu söylenemez adamlar nerde olursan ol kapatıyor.
Trden çok farklı olduğu söylenemez adamlar nerde olursan ol kapatıyor.
insanları yanıltmayın neye dayanarak söylüyorsun bunu bune art niyet bu ne bencillikTrden çok farklı olduğu söylenemez adamlar nerde olursan ol kapatıyor.
sonuna kadar haklsını hocam çalışmayı bilmeyen amatörler partnerdede kanal kapattıyor sonra sağda solda ağlıyorlar böyle veya aşırı benciller artık hangisiyseHocam bilip bilmeden yorummu yapiyorsun yoksa millet yabanci adsense e gitmesin diye art niyetlimi konusuyorsun bilemedim ama bu kaniya nereden vardin? Benim kanallarim 1 aya yaklasiyor Tr de bu surede 2 adsense ile 10 kanal cop oldu ama yabanci adsenselerde kapanma falan olmadi.
Ya bilip bilmeden yorum yapmayin yada bu kadar art niyetli olmayin. Yabanci hesaplarda sadece eskisi gibi isi bilmeyenlerin kanallari "rutin" kapaniyor Tr hesaplar gibi kapanma falan yok.
Hocam bilip bilmeden yorummu yapiyorsun yoksa millet yabanci adsense e gitmesin diye art niyetlimi konusuyorsun bilemedim ama bu kaniya nereden vardin? Benim kanallarim 1 aya yaklasiyor Tr de bu surede 2 adsense ile 10 kanal cop oldu ama yabanci adsenselerde kapanma falan olmadi.
Ya bilip bilmeden yorum yapmayin yada bu kadar art niyetli olmayin. Yabanci hesaplarda sadece eskisi gibi isi bilmeyenlerin kanallari "rutin" kapaniyor Tr hesaplar gibi kapanma falan yok.
insanları yanıltmayın neye dayanarak söylüyorsun bunu bune art niyet bu ne bencillik
---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:15 ----------
sonuna kadar haklsını hocam çalışmayı bilmeyen amatörler partnerdede kanal kapattıyor sonra sağda solda ağlıyorlar böyle veya aşırı benciller artık hangisiyse
Hocam bilip bilmeden yorummu yapiyorsun yoksa millet yabanci adsense e gitmesin diye art niyetlimi konusuyorsun bilemedim ama bu kaniya nereden vardin? Benim kanallarim 1 aya yaklasiyor Tr de bu surede 2 adsense ile 10 kanal cop oldu ama yabanci adsenselerde kapanma falan olmadi.
Banane hocam kim ne kullanıyorsa? Tüm forum yabancı yada yerli adsense gitsin sanki trnin yada yabancınını tohumuna para mı saydım ? Benim kanalım kapandı bende yazdım gel istiyorsan adsense raporlarını atayım benim için trden çok farklı değil.
Ben senin kadar çomar görmedim ya yol al benim yorumlarıma cevap verme.
bende senin kadar mal görmedim
sezen nickli arkadaşın dediği yanlış değil yabancı adsenselerde de kapanma mevcut geçen ay 5 ABD adsensemdeki kanalların 4'ü kesinleşme dönemine yakın kapandı ve paralarını alamadım sadece parayı alma şansınız TR adsenseye göre bir tık daha üstte diyebilirim.
bende senin kadar mal görmedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.