Yurtdışı izlenmeye KDV ödeme sorunsalı

• Kullanıcı MeLiKSaH46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

MeLiKSaH46

Kayıtlı Üye
Merhabalar şirketi kurdum diyelim. Benim izlenmeler de yurtdışında geliyor. Onda da problem yok. Ama ben bunu tam olarak nasıl kanıtlayacağım. Yani kime göre neye göre yurtdışı? Raporlar üzerinde günümüz şartlarında oynamak bu kadar basitken veya sağdan soldan rapor almak bu kadar basitken kim niye bizim raporlarımıza inansın? Bi ulu kişi lütfen cevap verebilir mi?

adsense raporlarında hangi ülkeden gelir sağladığınız görüntülenir. çıkarır resmi raporları gösterirsiniz noter huzurunda tasdikleyip, gelir kaynağı yurtdışı gördüğünüz gibi der kdv işletmelerini engellersiniz. izlenim olayına bakmayın, gelen kazancın geldiği ülkeyi gösterin.

adsense raporlarında hangi ülkeden gelir sağladığınız görüntülenir. çıkarır resmi raporları gösterirsiniz noter huzurunda tasdikleyip, gelir kaynağı yurtdışı gördüğünüz gibi der kdv işletmelerini engellersiniz. izlenim olayına bakmayın, gelen kazancın geldiği ülkeyi gösterin.

öncelikle adamdan sayıp cevap verdiğiniz için teşekkürler ama kafamı karıştıran şu ben bu raporu alıp TR izlenen arkadaşıma versem kim nasıl anlayacak?

Geçen mayıs ayında vergi dairesine gidip müdür yardımcısına bunu sormuştum, maliye bakanlığından teblih gelmiş her türlü kdv alınacak dendi raporlara falan bakmıyorlar bile, hatta muhasebecim müdür yardımcısıyla ağız kavgası etti gözümün önünde

Bu iş daha vergidairesinde ve Gelir İdaresinde tam kanunlaşıp sisteme alınmadı. Google banka kaydına göre vergidairesi tebligatla vergi tahsil etmeye çalışıyor.

GİB sosyalmedyadan kazalınılan gelirin nasıl vergilendireceğini tam oturtamadı. Bunun için özel bir bölüm kurulup insanlar mağdur edilmeden sistemi kurmaları gerek.

Geçen mayıs ayında vergi dairesine gidip müdür yardımcısına bunu sormuştum, maliye bakanlığından teblih gelmiş her türlü kdv alınacak dendi raporlara falan bakmıyorlar bile, hatta muhasebecim müdür yardımcısıyla ağız kavgası etti gözümün önünde

Bu iş daha vergidairesinde ve Gelir İdaresinde tam kanunlaşıp sisteme alınmadı. Google banka kaydına göre vergidairesi tebligatla vergi tahsil etmeye çalışıyor.

GİB sosyalmedyadan kazalınılan gelirin nasıl vergilendireceğini tam oturtamadı. Bunun için özel bir bölüm kurulup insanlar mağdur edilmeden sistemi kurmaları gerek.

o zaman seve seve ödeyeceğiz KDV'yi de ama benim kazandığım para bu ülkeden bile değil. Teknik olarak ihracat oluyor. İşin peşini bırakmazlar umarım.

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın durum (benim bildiğim haliyle) şu şekilde, eğer ki siz raporlarınızı alır kdv maufiyetli fatura keserseniz (normal tarihlerinde, beyanname son tarihlerine uyarak) sizden kdv istemezler. Ama geçmiş kazançlarınızda fatura kesilmediği için KDV istiyorlar. Bu da yasal mı yasal değil mi o tartışılır. Ben dava edeceğim KDV konusunu ama yeni şirket kurup vergimi ödeyeyim derseniz sonradan inceleyip sizi kimse suçlu bulmaz.

Bazı vergi daireleri Yurt dışı izlenime %0 KDV kestiğin faturayı kabul ediyor, bazıları kabul etmiyor yurt dışı da olsa KDV ödeyeceksin diyor. Bu durumda vergi mahkemesine vererek hakkınızı arayabilirsiniz. Bu konuda bayağı makale var.

Ülke raporları elimde muhasebecim vergi dairesini mahkemeye verebilirsin hakkındır diyor fakat devleti heleki ekonomik bataklığa battığımız şu dönem karşıma almak istemem ama en ufak bir açıkta vergi kaçıracam, umarım ileride adsense ödeme yöntemi olarak bitcoin'i ekler

Ülke raporları elimde muhasebecim vergi dairesini mahkemeye verebilirsin hakkındır diyor fakat devleti heleki ekonomik bataklığa battığımız şu dönem karşıma almak istemem ama en ufak bir açıkta vergi kaçıracam, umarım ileride adsense ödeme yöntemi olarak bitcoin'i ekler
Bitcoini neyle çekiceksiniz peki :) Yakında bu kripto paralara da bir düzenleme geleceği söyleniyor vergi konusunda orada da dikkatli olun.

Bitcoini neyle çekiceksiniz peki :) Yakında bu kripto paralara da bir düzenleme geleceği söyleniyor vergi konusunda orada da dikkatli olun.

Binance kredi kartı çıkarıyor yakında hiç çekmeden bile kullanılır yeter ki adsense böyle bir atılım yapsın.

Bitcoini eklemesine gerek yok payonerle odeme al payoner ile btc al keyfine bak. Kdv saydi saymadi vergiyle vs hic ugrasma...

Yaw ne komisyonu iste kafan agrimadan 3 5 e bakma yada git yuzuklerin efendisine yuzde 30 40 ver tercih senin 😀

Ben daha önce dedim sana şirket var ödüyorum vergi adsense değiştiğim an reklam kısıtlaması geliyor yapıcak pek bir şey yok :D adsense eklerse bitcoini en çok bana yarar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri