Yurtdışından TR'ye Para Transferi Hakkında

Bundatamyirmiharfvar

Kayıtlı Üye
Bulgaristandan TR'ye en az masrafla parayı nasıl transfer edebilirim? Şuan için WU kullanıyorum ama %10'a yakın masrafı belimi büküyor :) Alternatif tavsiyeniz var mı? Transferwise ile TR'ye para alan oldu mu?

Birçok ön ödemeli kart sistemi var. Onlardan herhangi birine üye olup kartı geldikten sonra. O kart ile hesabına para yatırıp, daha sonra dünyanın herhangi bir yerinde o kartı kullanrak paranı çekebilirsin

Birçok ön ödemeli kart sistemi var. Onlardan herhangi birine üye olup kartı geldikten sonra. O kart ile hesabına para yatırıp, daha sonra dünyanın herhangi bir yerinde o kartı kullanrak paranı çekebilirsin

Müsaitseniz acaba bahsedebilir misiniz. :)
Özgün çalışıyorum fakat partner yabancı benim ondan para paypalda kalıyor sıkıntı oluyor acaba mümkünse özelden anlatabilir misiniz? :p

astropay, paykasa vs gibi mi? bunların verdiği karta dünyanın her yerinden para yatırılıyor mu peki?

Müsaitseniz acaba bahsedebilir misiniz. :)
Özgün çalışıyorum fakat partner yabancı benim ondan para paypalda kalıyor sıkıntı oluyor acaba mümkünse özelden anlatabilir misiniz? :p

astropay, paykasa vs gibi mi? bunların verdiği karta dünyanın her yerinden para yatırılıyor mu peki?

Bu dediğimi yapabilmek için paranın geldiği ülkede yaşamanız şart. Benim şu anda payonner ve leupay hariç ön ödemeli kart kullandığım bir hesap yok. Ben size fikir verdim. Googleden araştırmak size kalmış :)

Payeer ve Payooner bu konuda size yardımcı olur

Yada Advcash

Ama hızlı gelsin diyorsan

bitcoin bence en hızlısı

Ama yüksek meblaglar ise o zaman özele gel

10 - 20k ise bunlarla halledebilirsin.

Bu dediğimi yapabilmek için paranın geldiği ülkede yaşamanız şart. Benim şu anda payonner ve leupay hariç ön ödemeli kart kullandığım bir hesap yok. Ben size fikir verdim. Googleden araştırmak size kalmış :)

fikir nerde hocam :) ben tam anlatamadım sanırım derdimi, yurtdışında yaşayan bir adam elindeki sıcak parayı bana transfer edecek. yani bi yerden ödeme vs yatmayacak. bunun yolunu arıyorum. sağol yine de

webmoney hesabı en stabil çözüm tabi kesinti vb hesaplanması gerek

wmz satın alıp göndermesi, benim burdan tekrar %8 ve düşük kurla bozmam yine masraflı oluyor hocam, düşündüm onu..

bulgaristanda Türk bankası olması lazım. Ordan hesap açılıp aynı bankanın tr hesabına online aktarma yapılabilir. Toplamda nekadar ücret alınır orasını bilemem. Bir araştırın isterseniz.

Ziraat bankasının şubesi var orayı bir araştırın bence.

Yurt Dışı Şube ve Temsilcilikler | Ziraat Bankası

tamamdır bakacağım sağol

Bulgaristandan TR'ye en az masrafla parayı nasıl transfer edebilirim? Şuan için WU kullanıyorum ama %10'a yakın masrafı belimi büküyor :) Alternatif tavsiyeniz var mı? Transferwise ile TR'ye para alan oldu mu?

Western Union 12 Saat tarifesini kullanın , 12 mi 24 hatırlamıyorum ama 100 dolara 3 dolar kesiyor.

Miktar büyük ise kesinlikle komisyonsuz halledemezsiniz.

Ama dedigim gibi miktar çok büyük değil ise en kısa yoldan ve hızlı Bitcoin alıp gönderebilir.

Ziraat bedavaya yakın gönderiyor, sadece türkiye de 2 hafta sonra çekiyosun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri