Yurtici Kargo Rezilliği

tahunal78

Kayıtlı Üye
Yurtici kargo tüm gün evde olmama rağmen teslim edilemedi demiş internetten baktım ve bazen üşenip böyle yaptıklarını öğrendim bir dahada dağıtıma çıkmıyormuş gidik almamız gerekiyormuş.

Yurtici kargo tüm gün evde olmama rağmen teslim edilemedi demiş internetten baktım ve bazen üşenip böyle yaptıklarını öğrendim bir dahada dağıtıma çıkmıyormuş gidik almamız gerekiyormuş.

Müşteri hizmetlerini arayıp şikayetinizi belirtin yola geliyorlar.

Öyle bir şey hiç duymadım. kargocu 3 kez getirmez zorunda. Yani eve geldi seni bulamadımı 2 kez daha evine getirmek zorunda yine bulamazsa o zaman ürünü geri gönderir. Yani gel sen buraya al derlerse zaten 3 kez getirme zorunluluğunuz yok mu de yok vs derse yönetmeliği oku bi sen de. hepsi biliyor ama söylemezler 3 kez getirme zorunluluğu olduğunu.

Öyle bir şey hiç duymadım. kargocu 3 kez getirmez zorunda. Yani eve geldi seni bulamadımı 2 kez daha evine getirmek zorunda yine bulamazsa o zaman ürünü geri gönderir. Yani gel sen buraya al derlerse zaten 3 kez getirme zorunluluğunuz yok mu de yok vs derse yönetmeliği oku bi sen de. hepsi biliyor ama söylemezler 3 kez getirme zorunluluğu olduğunu.

evde yoksan çağrı kağıdı bırakırlar evde bulamadık şubeden alabilirsiniz diye

yurtiçi kargo türkiyenin en kötü kargo firmasıdır. hizmet, kalite, hız hepsi sıfır. yıllardır evime kargo çıkarmıyorlar, ne şube ne de genel merkez telefonlara cevap vermiyor.. yıllardır değişmedi. mecbur kalmadıkça uzak durun

Geçen hafta kapıda ana avrat tartıştığım kargo şirketi. Bir daha sipariş verdiğimde kargoyu alamayacakmışım ve gidip merkezden alacakmışım. :) Şikayet ettik bi dönüş yapsınlar hele ondan sonrada artık DAYIları devreye sokucaz.

banada aynısı oldu hocam geçen hafta 3 adet kitap sipariş verdim. Adres herşey doğru fakat akşam mesaj geliyor adresi deki sorun nedeniyle alıcıya ulaşamadı diye ertesi gün gittim kendim aldım

Off aliexpress bile ptt ile ücretsiz getiriyo amazon 50 tl ücret alıyo bari adam gibi bir şirkete versin be

evde yoksan çağrı kağıdı bırakırlar evde bulamadık şubeden alabilirsiniz diye

Kağıt bırakabilir veya bırakmaz hocam şubeden alabilirsiniz diyede not düşebilir 3 kez getirmek zorunda.

yurtıcı kargo cok iş yapan bır kargo sırketi

otobus sırketınde metroya, kargoda yurtiçine bulasma

Yurtici kargo çekmeköy alemdağ şube puanı 1.1 ve herkes aynı sorunu yazmış bir firma bunu nasıl dikkate almaz ki 10 üzerinden 1.1 almak çokmu normal ?

yurtiçinin herzaman yaptığı şey bu taşınamayacak olanları taşımıyoz falan diyolarda pardon
1) işi taşıma olan bir şirketin taşınamayacak olan şeyler diye bi bahane üretmesi nasıl mantık ?
2) Bir hafta boyunca 1 desilik paket kargo nasıl taşınamıyor da gelip şubeden alıyorum?
3) geldik bulamadık kağıdı neden kapımda değilde site girişinde ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri