Yurtta Kalacaklara Tavsiyeler

Hergin

Kayıtlı Üye
Selam,

forumda yurt tecrübesi edinmiş çok arkadaş var biliyorum.

Yeğenim üniversiteyi kazandı. İzmir'de devlet yurdunda kalacak.

Ne gibi tavsiyeleriniz olabilir ?

Desktop/laptop götürebilir mi? Kullanımı sorun olur mu ?

Fazla kalmadim ama kesinlikle ikinci ogretimse oda arkdslari ikinci öğretimden olanların odasında kalmak için talepte bulunsun 1.ogretimdeyse 1. Öğretimlern odada bulunmak için talepte bulunsn. Laptop felan herşey serbest

Fazla kalmadim ama kesinlikle ikinci ogretimse oda arkdslari ikinci öğretimden olanların odasında kalmak için talepte bulunsun 1.ogretimdeyse 1. Öğretimlern odada bulunmak için talepte bulunsn. Laptop felan herşey serbest

Teşekkürler hocam.

1. öğretim. Desktop götüremez ama değil mi ?

masaüstü bilgisayarı hiçbirt yurt kabul etmez. Laptop sıkıntısı yok.

devlet yurtlarından yerde halı yoktur yurt iyiyse laminant parke vardır onun için terlik şart 2 tane hemde 1 tuvalet 1 gezmelik terlik

nevresim takımı battaniye yerine göre vardır yoktur

dolap kilidi lazım

kirli çamaşır sepeti

Laptop götürsün tabi ki sıkıntı olmaz sonuçta bir çoğu eğitim için kullanacak :)

Hocam uzun süre yurtta kalmış biri olarak yurttaki en önemli nokta oda arkadaşıdır. Kafa dengi,uyumlu bir oda arkadaşı bulmak çok önemli. Dünyanın en güzel yurdunda da kalsa oda arkadaşıyla anlaşamazsa zehir olur.

çok rahatsızlık yaşar banyo tuvalet vs cezaevinden pek farkı yoktur insanca yaşam stadardı yoktur ama 1 dönem kalsın yine en azından ev arkadasi filan bulabilir çevreyi tanır

ya hocam çalınır diyenler falan var o yüzden :)

Devlet yurdu için bir şey diyemiycem fakat özel yurt da çalınma olmaz baya güvenlikli oluyorlar tavsiyem yer kaldıysa özel yurta geçmesi zaten daha kyk başvuruları da açılmadı yer kaldıysa bir an önce özele geçsin :)

Devlet yurtları hiç iç açıcı değil öncelikle onu söyleyeyim. Devlete küfreden , millete söven insanlar mı ararsın , mülteci mi ararsın , afrikadan gelen öğrenciler mi ararsın , sosyal olarak sıkıntılı pis insanlar mı ararsın ne ararsan var . Zaten dikkat edilirse eğer devlet yurtlarına sene başı yerleşemesen bile sene ortası gelmeden bi ton boş kontenjan açılıyor . Bunlar kişisel gözlemlerim . Artısı olarak yemeklerini gösterebilirim , ucuz masraflarını gösterebilirim . Laptop kullanabilir ama desktop hiç duymadım üstte arkadaşlar kullanamaz demiş ben kişisel olarak hiç deneyimlemedim desktopu . Dikkatli olsun , 2 gün tatile gider pis insanlar iç çamaşırlarını yatağına atar izinsiz girer yatağına yatar vs vs. Kişisel alanına düşkünse kanser olmadan bi özel yurda yerleştirin derim ben en azından daha belirli hatları var . Hırsızlığa karşı dikkatli olsun , gerçekten hırsızlık oluyor ve genelde bulamıyorlar giden gittiğiyle kalıyor . Dolabını daima kitli tutsun , kilidi sorunluysa hemen hallettirsin bi şekilde . Güzel insanlara denk gelirsede onun şansı ama ben çok zor olduğunu düşünüyorum . Maddi-manevi mecburiyetten dolayı devlet yurdunda kalan kardeşlerime kesinlikle tek kelimem yok Allah yardımcıları olsun ama onun dışındaki kalanlar hiç iç açıcı insanlar değil .

3 senedir yurtta kaliyorum hic biseyim calinmadi. Birazda oda arkadaslarina bagli. Yari ozel geldiyse hersey 10 numara fakat normal yurt geldiyse sen yavastan ev kiralarina bakinmaya basla

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] malesef devlet yurtları berbat. Ben 1 dönem dayanabildim. Sonunda eve çıkacak arkadaş buldumda çıktık.. Şöyle söyliyeyim "En kötü ev, en iyi devlet yurdundan daha iyidir.." Orda herkes senin onlara ayak uydurmanı bekler.. Çok gereksiz üni okuyan insan vardır ve birçoğu üni ortamını görmek için gelmiştir yani hayata karşı hiçbir beklentisi yoktur. Herkesede güvenilmez orda.. 1,2,3 ay tabiri caizce cicim ayları herkes melektir. Sonradan aksilikleri, huyları birbirinin arkasından iş çevirmeler başlar... Kısaca "Nerde Çokluk, Orada *okluk.."

Devlet yurduna laptop götübilir ama interneti unutsun.Sürekli kopma ve aşırı yavaşlık olacağı kesin.

[MENTION=26012]Hergin[/MENTION] malesef devlet yurtları berbat. Ben 1 dönem dayanabildim. Sonunda eve çıkacak arkadaş buldumda çıktık.. Şöyle söyliyeyim "En kötü ev, en iyi devlet yurdundan daha iyidir.." Orda herkes senin onlara ayak uydurmanı bekler.. Çok gereksiz üni okuyan insan vardır ve birçoğu üni ortamını görmek için gelmiştir yani hayata karşı hiçbir beklentisi yoktur. Herkesede güvenilmez orda.. 1,2,3 ay tabiri caizce cicim ayları herkes melektir. Sonradan aksilikleri, huyları birbirinin arkasından iş çevirmeler başlar... Kısaca "Nerde Çokluk, Orada *okluk.."

Vallaha ben bu yüzden para biriktirmeye çalışıyorum hocam gelecek yıl kazanırsam inşallah eve çıkmak için :).Kuzenim kyk yurdunda kalıyordu en yakın arkadaşı parasını çalmıştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri