Yutup.org kullanlar bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadeceytpara

Kayıtlı Üye
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Konu çözüme kavuştu kilitlenebilir

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.. tekrar konu açmamak adına ben de buradan bir soru sorayım..
Aynı anda 10 tane kanala yükleme talimatı versem sorun olur mu ? yoksa tek tek yüklemek daha mı faydalı? botun sistemi nasıl?

Birde kanala token alırken ip değiştirmeli miyiz? ben 2.kanala alırken değiştirmedim ama değiştireyim mi bundan sonra? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] [MENTION=12793]turanakca[/MENTION]

her tokenda ip değiştiririm ve 25 kanala yükleme yaptıgım günler oldu hiçbir sorun olmadı kapanmalar birazda temiz ip temiz çerez ile ilgili hocam bot mükemmel :)

her tokenda ip değiştiririm ve 25 kanala yükleme yaptıgım günler oldu hiçbir sorun olmadı kapanmalar birazda temiz ip temiz çerez ile ilgili hocam bot mükemmel :)
benim demek istediğimi anladın demi hocam.. yani şöyle ben aynı anda sisteme 10 tane kanal ekledim ve bu 10 kanala 300 er tane video yükleme talimatı verdim.. aynı anda hepsine yavaş yavaş yükleme yaptırsam sorun olmaz demi? (mailler eski yıllara ait ve sağlam sadece sistemsel olarak sorun teşkil eder mi onu merak ediyorum) token alırken IP değiştirmek de işime gelmiyor ama mecbur değiştiririm.. çünkü fiber internet kullandığım için modemi resetliyorum bazen kafayı yiyor geri gelmiyor :D

benim demek istediğimi anladın demi hocam.. yani şöyle ben aynı anda sisteme 10 tane kanal ekledim ve bu 10 kanala 300 er tane video yükleme talimatı verdim.. aynı anda hepsine yavaş yavaş yükleme yaptırsam sorun olmaz demi? (mailler eski yıllara ait ve sağlam sadece sistemsel olarak sorun teşkil eder mi onu merak ediyorum) token alırken IP değiştirmek de işime gelmiyor ama mecbur değiştiririm.. çünkü fiber internet kullandığım için modemi resetliyorum bazen kafayı yiyor geri gelmiyor :D
dedigini anladim hocam bi deneme yapmani tavsiye ederim 5-6 tane yeni actigin mail ile eger kapanirsa bana pm at

IP res atmadan token alıp deneme olayını diyorsun değil mi hocam?

ip değiştirerek her tokenda 5-6 yeni maille bi dene hocam kapanırsa skype ekle kendi maillerimle deneme yapalım gerekirse aynı kanalı kopyalayıp 2-3 gün bekleyelim kapanma durumuna bakalım sonra istediğiniz kadar kanal bağlarsınız deneme yanılma :)

ip değiştirerek her tokenda 5-6 yeni maille bi dene hocam kapanırsa skype ekle kendi maillerimle deneme yapalım gerekirse aynı kanalı kopyalayıp 2-3 gün bekleyelim kapanma durumuna bakalım sonra istediğiniz kadar kanal bağlarsınız deneme yanılma :)
sağolasın hocam başını ağrıttım :) ben yine de 2-3 mail de bir IP değiştiririm..

Arkadaşlar merhaba.. tekrar konu açmamak adına ben de buradan bir soru sorayım..
Aynı anda 10 tane kanala yükleme talimatı versem sorun olur mu ? yoksa tek tek yüklemek daha mı faydalı? botun sistemi nasıl?

Birde kanala token alırken ip değiştirmeli miyiz? ben 2.kanala alırken değiştirmedim ama değiştireyim mi bundan sonra? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] [MENTION=12793]turanakca[/MENTION]

merhaba tek cümle ile özetlemek gerekirse herşeyi denedim hiçbir sorun yaşamadım..

Videolar arası 10 dk koyun ben öyle deniyorum sorun olursa tekrar yazarım

ben token alırken ip değiştirmiyorum %20 kapanma yaşadım
%80 başarılı.

edit :
bot başarılı

sizi bot hk bilgi alırken görmek genelde karşıydınız hocam ama yutup bot şuanda çok iyi gidiyor tavsiye ederim
hocam haklısın.. ytpro kullanıyordum ancak bot sahibi 1 aydır yok bot fire vermeye başladı video ortası yapmıyordu onu imacrosla hallediyordum şimdi yüklemeye yapmamaya başladı.. en iyi bot aslında ytpro ama işte sahip çıkılmıyor bota yazık oluyor bota :) bende alternatif arıyordum ve yutup botundan az çok bilgim vardı ancak token olayı videoyap ile aynı olduğu için tedirgindim ve pek yanaşmak istemedim.. eğer böyle devam ederse uzun soluklu bende çalışırım.. çünkü benim kullandığım mailler eski yıllara ait ve usa onaylı.. hiç kanalım spamdan kapanmadı ytproyla ve bu botla da iyi gidiyor şimdilik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri