YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu bot yeni başlayanlar için ideal midir? 1 haftalık bir zamanda 5-6 tane kanal açıp videoları yüklemem gerek acaba?

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam aklıma bişey daha geldi, eğer uygunsa değerlendirirsiniz.

Otomatik botlarda hani geçmişe dönük videoları ekletebiliyoruz ya, o kısıma sondan başa, baştan sona gibi bir seçenek koyulursa hatta son eklenen 50,100,1000 gibi sınırlama getirebilirsek güzel olabilir. adamın kanalda 5000 video var bana bunların son eklenen 100 tanesi gerekli mesela ama limit getiremiyorum :)

şimdiden teşekkürler...

Notunu aldım hocam. Arada kaynadı sanma :)

Hocam bu bot yeni başlayanlar için ideal midir? 1 haftalık bir zamanda 5-6 tane kanal açıp videoları yüklemem gerek acaba?

Olabildiğince sade bir anlatım ve tasarım ile oluşturduğumu düşünüyorum yazılımı. Tabi hiç bilginiz yoksa başta zorlanabilirsiniz.

Bu sebeple satın almadan test etmeniz için deneme süresi sağlıyoruz. Destek üzerinden iletişime geçerseniz eğer deneme sürenizi ekleriz ve sizde sistemi test etmiş olursunuz.

------------------------

Sistem üzerinde yapılan son güncellemeler;

# facebook.com, siz.net, zapkolik.com, vidivodo.com, videoizle.co sitelerinin botları, arama botlarına eklenmiştir.

# Video yöneticisinde yer alan toplu işlemler bölümü için, tek tuşla videoları gizleme, liste dışı yapma ve silme işlemleri eklenmiştir. Dikkat silme işleminin geri dönüşü yoktur.

# Kanal takip sayfası için kapalı olan kanalları seçerek silme ve tekrar aktifleştirme özelliği eklenmiştir. Bu sayede arada kendinizin sildiği kanalları destekten yazmadan sistem üzerinden tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

# Kanal düzenleme sayfasına Kanal Sırası opsiyonu eklendi. Bu sayede istediğiniz kanalın numarasını değiştirerek listenizde üst kısımda yer almasını veya alt kısıma geçmesini sağlayabilirsiniz. Bu yapılacak sıra değişiklikleri sadece listeme sırasına etki eder başka hiçbir geçerliliği yoktur. Kullanmak istemeyen arkadaşlar sıra bilgisi girmek zorunda değildir. Girilmediği taktirde sistem eklenme sırasına göre listelemeye devam edecektir.

# Ayarlar sayfasına ana sayfada yer alan Kısa Kısa Durum Bilgisi gizleme opsiyonu eklenmiştir.

# Video yöneticisinde yer alan video düzenleme kısmına, video düzenleme sırasında özgünleştirme özelliği eklendi.

# Sisteme birden fazla client ekleme ve kanallara ekli olan client hesaplarınızdan herhangi birinden token alma işlemi eklenmiştir. Bu sayede tüm kanallarınıza tek bir client üzerinden token almak zorunda değilsiniz.

Son düzenleme:
Notunu aldım hocam. Arada kaynadı sanma :)

Olabildiğince sade bir anlatım ve tasarım ile oluşturduğumu düşünüyorum yazılımı. Tabi hiç bilginiz yoksa başta zorlanabilirsiniz.

Bu sebeple satın almadan test etmeniz için deneme süresi sağlıyoruz. Destek üzerinden iletişime geçerseniz eğer deneme sürenizi ekleriz ve sizde sistemi test etmiş olursunuz.

------------------------

# facebook.com, siz.net, zapkolik.com, vidivodo.com, videoizle.co sitelerinin botları, arama botlarına eklenmiştir.

# Video yöneticisinde yer alan toplu işlemler bölümü için, tek tuşla videoları gizleme, liste dışı yapma ve silme işlemleri eklenmiştir. Dikkat silme işleminin geri dönüşü yoktur.

# Kanal takip sayfası için kapalı olan kanalları seçerek silme ve tekrar aktifleştirme özelliği eklenmiştir. Bu sayede arada kendinizin sildiği kanalları destekten yazmadan sistem üzerinden tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

# Kanal düzenleme sayfasına Kanal Sırası opsiyonu eklendi. Bu sayede istediğiniz kanalın numarasını değiştirerek listenizde üst kısımda yer almasını veya alt kısıma geçmesini sağlayabilirsiniz. Bu yapılacak sıra değişiklikleri sadece listeme sırasına etki eder başka hiçbir geçerliliği yoktur. Kullanmak istemeyen arkadaşlar sıra bilgisi girmek zorunda değildir. Girilmediği taktirde sistem eklenme sırasına göre listelemeye devam edecektir.

# Ayarlar sayfasına ana sayfada yer alan Kısa Kısa Durum Bilgisi gizleme opsiyonu eklenmiştir.

# Video yöneticisinde yer alan video düzenleme kısmına, video düzenleme sırasında özgünleştirme özelliği eklendi.

# Sisteme birden fazla client ekleme ve kanallara ekli olan client hesaplarınızdan herhangi birinden token alma işlemi eklenmiştir. Bu sayede tüm kanallarınıza tek bir client üzerinden token almak zorunda değilsiniz.

destekten yazmıştım ama cevap gelmedi hocam.

Kanallara token verdikten sonra 24 saat beklememiz gerekiyormu arkadaşlar

Bide 50 videodan fazla attıkmı kanal patlıyormu
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

Kanallara token verdikten sonra 24 saat beklememiz gerekiyormu arkadaşlar

Bide 50 videodan fazla attıkmı kanal patlıyormu

24 saat bekleme gibi bir şart yok.

50 videodan fazla atabilirsiniz, aralığı iyi ayarladıktan sonra. Fakat bunu benim yazmam bir anlam ifade etmez. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa daha güzel olur.

Son düzenleme:
Geldi hocam kanalı hemen ekleyip başlasam sorun olmaz galiba.

Ipler falan temiz sıkıntıda yok :)

Hocam ünlem geçme yada süre uzatmA boyut farketmeden her videoda uygulansa çok güzel olurdu

Hocam ünlem geçme yada süre uzatmA boyut farketmeden her videoda uygulansa çok güzel olurdu

Gönül isterdi ki hiç bir yere limit koymadan herkese limitsiz hizmet vermek fakat kaynak kullanımını dengelemek açısından limit uygulanıyor.

350mb limiti sizin için yeterli olacaksa paket 3 veya 4 ü tercih edebilirsiniz.

Bu limitte yeterli değilse 1gb için vds+bot satışımızı bekleyebilirsiniz.

Bol kazançlar dilerim.

------------------------

# videolarım sayfasına düzenleme ekranı eklenmiştir.
# Kanal takip sisteminde, grafik kısmına video değişim grafiği eklenmiştir.

Gönül isterdi ki hiç bir yere limit koymadan herkese limitsiz hizmet vermek fakat kaynak kullanımını dengelemek açısından limit uygulanıyor.

350mb limiti sizin için yeterli olacaksa paket 3 veya 4 ü tercih edebilirsiniz.

Bu limitte yeterli değilse 1gb için vds+bot satışımızı bekleyebilirsiniz.

Bol kazançlar dilerim.

------------------------

# videolarım sayfasına düzenleme ekranı eklenmiştir.
# Kanal takip sisteminde, grafik kısmına video değişim grafiği eklenmiştir.

Teşekkürler hocam paket 3 teyim :)

Videoları resimleriyle çekebilsek nasıl olur :D

Varmı öyle bir sistem :D

Videoları resimleriyle çekebilsek nasıl olur :D

Varmı öyle bir sistem :D

Maalesef. Sıkça yapılıyor bu istek fakat şuan için eklemeyi düşünmediğim, sakıncalı olarak gördüğüm işlemlerden birisi :)

# milliyet.com.tr, alkislarlayasiyorum.com, videobash.com, yapfiles.ru, en.ria.ru sitelerinin botları, link botlarına eklendi.

# Client üretmek istemeyen veya alternatif isteyen arkadaşlar için token alma seçimine yutup client 1, yutup client 2 adlarıyla 2 adet sistem client bilgisi eklendi.
İsteyen arkadaşlar bu hesaplar üzerinden kolayca token alma işlemi yapabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri