YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bikaçgündür %20 zoom %25 çerçeve ile geçtiğim videoları geçemiyorum şuan ünleme takılıyor bi sorun mu var hocam

VDS+BOT şeklinde satışımız başlamıştır.

VDS sunucularda paket 3 kullanılacak. Fakat video işleme limiti 1gb olarak limitlendirilecek.

VDS özellikleri

# Intel Xeon E3 1245v2 işlemci (1 çekirdek kullanımı)
# 4GB Ram
# 100GB SSD Alan
# 1GBIT Hat

Fiyat : 70 TL / AY

NOT : VDS lerde masaüstü erişimi bulunmamaktadır. Nasıl ki şuan işlemleri tr.yutup.org üzerinden yapıyorsanız VDSli bot alınca da vip.yutup.org gibi size özel tahsis edilen adres üzerinden işlemlerinizi yapmaya devam edeceksiniz.

------------------------

Sistem üzerinde yapılan son güncellemeler;

# Botlar kısmına Bilgisayardan yükleme botu eklendi. Artık bilgisayarınızdan da sisteme video yükleyebilirsiniz. Şuan için adet başı 1gb limit bulunuyor ve sadece avi,mp4,mpeg,mp3,mov uzantılı videoları yükleyebiliyorsunuz. İlgili sayfadaki yönergeleri takip ederek yükleme yapabilirsiniz.

# Ayarlar sayfasına Gün Sonunda Tekrar Başlat özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde gün içerisinde indirilemedi, işlenemedi olarak işaretlenen videolarınız seçiminize göre gün sonunda tekrar indirilmeye veya işlenmeye çalışacak. Henüz indirme kısmı aktif değil sadece işlenemedi özelliği aktif. Diğer özellikte yakın zamanda aktif hale getirilecek.

# Sıkça istenen süre dondurma özelliği eklendi. Eğer paket 3 veya 4 sahibi iseniz ayarlar sayfasında bitiş tarihinin yanında dondurma linkini görebilirsiniz. İlgili sayfadaki hatırlatma metnini okumadan lütfen işlem yapmayınız.

# Kanal düzenleme sayfasına videolar için renk değiştirme özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde videolarınızın rengini açabilir, koyulaştırabilir veya siyah-beyaz yapabilirsiniz.

# Link botlarına toplu süre kesme ve toplu part yapma özelliği eklendi.

# youtube botu ile yapılan aramalarda resmin altına videonun izlenme sayısı ve yüklenme tarihi eklendi.

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] [MENTION=7969]sancak[/MENTION] [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=13668]yavute[/MENTION] arkadaşlar botu kullanıyorsunuz botla bir kanala en fazla kaç video basıyorsunuz kapanma durumları neler açıklarsanız sevinirim almayı düşünüyorum da.bol kazançlar

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] [MENTION=7969]sancak[/MENTION] [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=13668]yavute[/MENTION] arkadaşlar botu kullanıyorsunuz botla bir kanala en fazla kaç video basıyorsunuz kapanma durumları neler açıklarsanız sevinirim almayı düşünüyorum da.bol kazançlar

Kardeşim ben botu kullanıyorum kafam rahat yok yükledi yüklemedi yavaşladı hızlandı derdi yok 3 ytada 4 paketi tavsiye ederim hız olarak videoyap kadar hızlı değil ama onun gibi sıkıntılı değil yüklememe durumu yok ben 1 kanal en fazla 20-30 uzun video bastığımdan denemedim en fazla kaç basıyo diye ama bot yüzünden kapanan kanalım olmadı

Son düzenleme:
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Hocam botu denemek için başlangıç hesabı aldım.. Bakalım umarım memnun kalırız

Son düzenleme:
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] üstad deneme hesabı almak istiyorum.. Umarım bu botda kapanma olmuyordur..

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Hocam botu denemek için başlangıç hesabı aldım.. Bakalım umarım memnun kalırız

Umarım memnun kalırsınız, bol kazançlar dilerim.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] üstad deneme hesabı almak istiyorum.. Umarım bu botda kapanma olmuyordur..

Umarım denemenizde istediğiniz sonuçları elde edersiniz.

dailymotion kelime arayarak video çekme varmı?

Evet mevcut. Dailymotion.com sitesinden ister kelime ister kanal adı girerek arama yapabileceğiniz özelliğimiz mevcut.

------------------------

Hemen teslim, kurulu 2 adet vds bulunmaktadır. İlgilenenler sistem üzerinden ulaşabilirler.

Piyasada ki tüm botları deneyen birisi olarak yapacağım yorumlar da en çok memnun kaldığım bot bu diyebilirim. VDS'ye geçmeden önce ufak kapanmalar yaşamıştım bu sorun üzerinde çalışırken Vds + Bot şeklinde kullanmaya 3 gün önce başladım ve yaptığım tüm denemelerde kanal kapanması yaşamadım sorunsuz şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Eski sistemden VDS'li sisteme taşınan ve içinde 3K video olan kanalım (tüm videolar bot ile yüklenmiştir) hala açık, şu an günlük kanala minimum 100 video ekliyorum ve sorunsuz devam ediyor..

Sizlere de tavsiye ederim arkadaşlar. Memnun kalacağınıza eminim. Destek konusunda Hayko hocamızın ilgi ve alakasını söylemiyorum bile o konuda sıfır sıkıntı :)

VDS'li paket alırsak günlük maks kaç kanal yapmamızı önerirsiniz bir limiti var mı kapanma riski olmaması için?

VDS'li paket alırsak günlük maks kaç kanal yapmamızı önerirsiniz bir limiti var mı kapanma riski olmaması için?

Bence günlük 5 kanal yeterlidir. Şu an ben o şekilde çalışıyorum ve bu düzende devam edeceğim.
2 tane sabit 2K+ videolu kanalım var. Onlara güncel video atımına devam ediyorum.
Üstüne 5 tane kanal ekleyip onlarında bağlantısını 1 gün sonrasında kesiyorum. Çalıştığım kanal videoları ortalama 30-40 arası olduğu için birinci gün sonunda mutlaka kanal hazır hale gelmiş oluyor.
Çok video çalışacak arkadaşlar için 2 gün beklemeleri daha sağlıklı olabilir.

Bence günlük 5 kanal yeterlidir. Şu an ben o şekilde çalışıyorum ve bu düzende devam edeceğim.
2 tane sabit 2K+ videolu kanalım var. Onlara güncel video atımına devam ediyorum.
Üstüne 5 tane kanal ekleyip onlarında bağlantısını 1 gün sonrasında kesiyorum. Çalıştığım kanal videoları ortalama 30-40 arası olduğu için birinci gün sonunda mutlaka kanal hazır hale gelmiş oluyor.
Çok video çalışacak arkadaşlar için 2 gün beklemeleri daha sağlıklı olabilir.

Peki ünlem geçme olarak nasıl hocam?

3 adet yutup botum var günde 50-75 arası kanal yapıyorum kapanan kanallar oluyor mu evet bir elin parmaklarının sayısını geçmiyor oda spamda normal
ünlem olarak süre ekleme %95 zoom %100 başarı sağlıyor

3 adet yutup botum var günde 50-75 arası kanal yapıyorum kapanan kanallar oluyor mu evet bir elin parmaklarının sayısını geçmiyor oda spamda normal
ünlem olarak süre ekleme %95 zoom %100 başarı sağlıyor
Hangi paketi kullaniyosunuz?

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri