YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha botu bu ay kullanmaya başlamıştım ve çok memnundum. Üzüldüm doğrusu ama herkesin bir planı programı var ve buna göre hareket ediyor herkes. Bunu pat diye kapatmanız olmaz bence. Belirli bir süre verin bari insalara ki o süre zarfında yapılması gereken son işlerini yapsınlar.. Benim planlarım yarım kaldı şimdi. Benim açımdan kötü oldu..

hocam yapma ya ilk açtıgından beri kullanıyorum son zamanlarda biraz fazlalaştı kanal kapanması o kadar onuda beraber aşabiliriz bunun dışında herşey çok iyi sistemde...

ücret olarakda karşılamıyorsa ben zamma razıyım hocam

Hocam öyle pat diye kapatmamı olur :) ayrıca sıkıntı yaşayanların durumu nedir bilemem ama benimde kanallarım kapanmıştı kendi clientimi kullandım sıkıntı yok şu an.. Ama sistemi kapatma olmaz en azından ay sonuna kadar beklenmeli yada bir kaç gün süre verilmeli...

yine ben 1 ayı tamamlayamadan kapandı

3 aylık almıştım form için mail atınız hocam haberimiz olsun

Ben sıkıntısız birşekilde kullanıyordum kanal kapanmları bir ara benide bulmuştu ama onunda üstesinden geldik. Böyle pat diye kapatılmaz ki en azından bir süre vermeliydiniz.Eğer sunucu masraflarını karşılamıyorsa zam yapabilirsiniz .

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Hocam bot satışını durdur memnun olanlarla devam et bence :) Kendi aramızda takılalım hocam

kapatılmasına cidden üzülürüm. uzun süredir kullanıcısıyım botun. en azından eski müşterilerle , gerekirse 20-30 kişilik müşteriyle devam edebilirsiniz hocam

Aylik 200 lira olsun vdsli paket olsun deger bilenler alsin

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam pireye kızıp yorgan yakıyorsun. işi bilmeyenlerin kanalı kapanıyor diye herkes mağdur mu olacak ? Bence isteyenler ile yoluna devam et aylık 100-200 lira neyse artık ama bence kesinlikle bu sistemi kapatma...

Botu kapatmayın hocam,kanal kapanması yaşayanlar kişisel hatalardan dolayı kapanıyordur.Çok uzun zamandır hiç kanal kapanması yaşamadım.Eğerki ücretde kurtarmıyorsa fiyatıda yükseltin ben yıne çalışırım.

Kanalları kapananlar kadar kapanmayanlarda var bence yarıyolda bırakıp gitmek olmaz hocam. Kullanmak istiyenleri bir araya getirip kullanmasını sağlayabilirseniz çok iyi olur. Başkasının yaptığı hatanın sonucunu bizler çekiyoruz. Benim neden kanalım kapanmıyor? Neden kullandığımdan beri hiç sıkıntı çekmedim? Lütfen birkez daha düşünmenizi istiyorum en azından BOTTAN verim alan kişiler için birşey düşünün.

Şimdi ben hafta içi çalışan birisiyim. Kendimi hafta sonuna ayarlamışım. Kanalları eklemişim botla çekicem. Geldim bot kapanmış. Bu işin hakkı hukuku vardır. Emeği vardır. Bir şey yapılacaksa önceden haber verilir. Bu kadar kişi hak hukuka girerse bu işten manevi olarakta zarar görürsünüz. Ama tabi siz bilirsiniz..

Şu an piyasadaki en sade ve kullanışlı bot sayenizde iyi gelirler de kazandık hakkınız helal edin bu sizin artık yaşantınıza müdahil olduysa hocam yardımcı bi kaç arkadaşla devam edebilirsin gerçekten başarılı bir sistem yutup.org devam etmesini isterim ama tek başınıza hak veriyorum ağır gelmiş olabilir..

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam yapin botu aylik 200 300 10 kisi 20 kisi alsin kafaniz raht olsun safra dolu olmasndan iyidir

Üstat zam yapın ama kapatmayın şunu sayenizde kanal sayımı 3 e katladım 20 kanaldan 1-2 tane belki anca kapanıyor vds ile bile çalışsak oluyor bu sıkıntı kanal kapanması yasayanlar kendi hatalarından dolayı kapattırıyordur.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Normal sistem değilse de vds li sistemde devam ettirilebilir Ne sunucu maliyeti olur ne de başka birşey.. Oraya da güzel bir ayar çekersiniz hocam olur biter..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri