YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12033]daralll[/MENTION], diğer botların sayfalarında görememiştim öyle bir özellik. Problem değil kaldırdım o metni.

hocam paypal ile ödeme güzelde kredi kartı eklemek sıkıntı yoksa napcaz direk banka hesabınıza ödeme geçme imkanımız var mı ?

hocam paypal ile ödeme güzelde kredi kartı eklemek sıkıntı yoksa napcaz direk banka hesabınıza ödeme geçme imkanımız var mı ?

Merhaba,

paypal tek ödeme yöntemi değil. Sistemde kayıtlı 3 farklı banka hesabım bulunmakta. Havale / EFT ile de ödeme yapabilirsiniz.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

hayırlı uğurlu olsun hocam bol kazançlar,hocam sisteminiz tanıtımını yapan video hazırlasanız iyi olmaz mı.?,almak isteyenler için kafasında bir yer edinir.

botu şimdiye kadar 4 kere aldım yani 4 ay kullandım. muhteşem bir bot. piyasadaki tüm botlardan iyi diyebilirim. site çok karmaşık değil , sade tema var , ve cok hızlı .
yarın bir tane almayı düşünüyorum

beyler render ile para kazanma ışığı yanma yüzdesi kaçtır ?

Hocam video ortası reklam girme modülü aktif olacak mı? Yada aktif ise ben mi göremedim :D

maalesef mobil ödeme bulunmamaktadır.

----------------------------------------------

Sistem üzerinde yapılan son güncellemeler;

# zoom, video hızlandırma özellikleri eklendi.
# Bkelime takip sistemi eklendi.
# waoanime.tv link botu eklendi.
# abcnews.go.com link botu eklendi.
# ahaber.com.tr link botu eklendi.
# animetoon.tv link botu eklendi.

Botları isteklere göre ekliyorum arkadaşlar. Kaynak isteği olup ücretli üyelik satın almakta tereddüt eden arkadaşlar destekten yazsın isteklerini en kısa sürede ekleyelim.

Hocam saolun istekler ve botlar için :)

hocam uzun videoların renderlenme süresi nekadar..mesela bir saatlik videoyu zomlayıp kesip biçtikten sonra kaç dakka içinde yayınlayalirz

şu bota ben istediğim çerçeveyi atsam o çerçeveye alsa videoyu vede camtasia gibi clip speedle istedğimiz gibi oynama özelliği eklede bizde alalım :D [MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

Deneme süresi aldıydım ve çok beğendim bugün yarın 1 aylık akabinde 3 aylık alacağım

Hemen yazdınız diye belirteyim. İlk etapta sadece 100 müşteriye hizmet verilecektir. 100 üye limitine ulaşılınca yeni üyelik alımı bir süre kapatılacaktır.

Bu arada mevcut altyapımız ile şuan yüklenen video sayısının 20 katını dahi kaldırabiliriz.

Benden başka video ekleyemeyen var mı acaba? Sorun bir tek bende mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri