[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hakan abi ben şimdi film yüklicem kanallarıma 1gb üstü videoyu da yükler değil mi youtubeye?
Yükler fakat zoom, çerçeve vs gibi ayarları yapmadan yükler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hakan abi ben şimdi film yüklicem kanallarıma 1gb üstü videoyu da yükler değil mi youtubeye?
yok yavuz abi render yapmıycam sadece videoyu yüklüycemYükler kardeşim boyut sıkıntısı yok diye biliyorum edit yapmıcaksan tabi
yok yavuz abi render yapmıycam sadece videoyu yüklüycemsizce filmleri 4 parta ayırırsak mı daha fazla izlenim alırız yoksa tek part olursa mı?
Yükler fakat zoom, çerçeve vs gibi ayarları yapmadan yükler.
teşekkür ederim yavuz abi tek part oulrsa daha çok kişi mi izler daha mı iyi index alır yani?Tek part
hocam bize özel vds bot satışı yapıyormusunuz
hani 350mb limit var, 350 mb aştığı zaman render yapmıyor bot
ben full hd uzun vdieolar yüklüyorum
genelde yüklediğim videolar 600 700 800 mb
bize özel vds olursa bu limitte olmaz
bize özel vds+bot satışı yaparmısınız
kayıt oldum aynı emaille giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor sıkıntı nedir?
doğruladınız mı maili
emaile herhangi bir bildirim gelmedi daha önceden farklı bi maille üye oldugumu hatırladım onunla ödeme yaptm paypalldan her hangi bi yere daha ödeme bildirimine gerek ar mı
emaile herhangi bir bildirim gelmedi daha önceden farklı bi maille üye oldugumu hatırladım onunla ödeme yaptm paypalldan her hangi bi yere daha ödeme bildirimine gerek ar mı
kayıt oldum aynı emaille giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor sıkıntı nedir?
kanal takip sistemi için ödeme yapıldı
Potansiyeli olan bir bot fakat çok yavaş gelişiyor diğer botlar para kazanma aktif, video ortası reklam, toplu video düzenlemeleri gibi bir sürü daha sayamadığımız özellikler arama botlarındaki fazlalık ve hızla artıyor fakat bu botun geliştiricileri çok yavaş ilerliyor. Bu eleştiriyi hakaret olarak algılamayın bence sizi teşvik etsin şu fiyata hala millet diğer botları kullanıyorsa bu durumda bir sorun var demektir. Bide böyle düşünün. Çünkü daha ytpara.com'da bir size ait alt forum oluşmamış kitlenizin ufak olmasının sebebi tamamen yavaş ilerlemeniz mümkün olduğunca daha çabuk çözümler iletmeye çalışın. Eminim bi çok kişi bu yorumu okuyunca bu postu beğenicek ve sizde anlıycaksınız.
Hayır Postunuzu Begenmedim Ve Anlamadım . Çünkü Bu Botu Kullanıyorum Ve Memnunum . Adamlar İşini Saglam Yapmışlar Merak Etme . Böyle Bi Bot Yapan Video Ortası Para Felan . o scriptleride Yazabilirdi . ama yazmadı demekki botun sahibinin bi düşüncesi var . istese yazar onun için kolay bi iştir . ama %100 Eminimki Bildigi Bişi Var Diye Yazmıyor . umarım Sen Bu Postu Anladın ?
Ne zamandır kullanıyorsun bu botu? Şöyle söyliyim ben en başından beri aralıksız kullanıyorum ilk çıktığı andan itibaren bu noktaya dikkatinizi çekerim hocam. Botun sahibini tanıyorsunuz ve bunun üzerine taraflı eleştiriyorsunuz sanırım fakat burada eleştiri yapan benim hizmeti veren kişi değil bunu anladığınızı var sayıyorum.Yani alan alsın almayan almasın mantığıyla çalışılmaz bunuda anladıysanız burada da sorun yok. Ben kişisel görüşümü isteklerimi yazdım katılan olucaksada postu beğenicektir diye belirttim katılmayanlar zaten sizin gibi üzerine alıp yazıyor. Bu eksikleri madem yapmak bu kadar basit kaç günde bir güncelleme olduğuna dikkat edin. Ve bot sayısınıda unutmayalım link botlarını bot diye sayacak olursanız. Bot sayısı artar. Kendi içerisinde değil rakipleriyle kıyasla sistemde sıkıntı yok. Hala kullanıyorum ve bende memnunum şikayet postu yazmadım öneri umarım bunu anlamışsınızdır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.