yuzde 81 kesıntı ne demek ya

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bende de 100 liradan 20 lira kesinleşmiş baya garip. hocam inş alabilirsiniz paranızı.

hiçbir illegalliğe girmedim spam videolarla çalısıyorum ne adsensede sorun yaşadım ne partnerde.

size tavsiyem illegal yöntemlerden bot,program vs uzak durun.
bende 7 kanal var 1 ozgun 6 spam essek gıbı calıstım allah ve yt hakkımı vermedı

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

Arkadaslar gelecek alabılecekmıyım paramı ?

Son düzenleme:
bende 7 kanal var 1 ozgun 6 spam essek gıbı calıstım allah ve yt hakkımı vermedı

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

Arkadaslar gelecek alabılecekmıyım paramı ?

allah hakkımı vermedi ne demek brader. sen git ilk önce din iman öğren.
allah "biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" diyor. ondan bundan spam yapıp hak hukukdan bahsedin demiyor. saçma saçma konusuyosunuz işi bilmeden. hakkını aramak istiyorsan özgün çalışacaksın. çalıntı videolar üzerinde hiçbir hakka sahip deilsin.

Acaba kanalına girilip adsense değiştirilmiş olamaz mi? Bu ihtimal var yani ..

YT Analize girerek Agustos ayı kazancına baktın mı? ( Orada da toplam 300 TL kesinleşmişse yapacak bişey yok.

Tamam paylaşmışsın ..

Allaha isyan etmek, Allah hakkımı vermedi ne demek çalıştıysan çalıştın, yapacak bişe yok hayırlısı böyleymiş diyeceksin çalışmaya devam edeceksin..

Şunu da bil yüksek kesinti yaşayanlar, 3 ay içersinde paraları kazandıkları paranın 2-3 kat fazlası yattı ki ben dahil buna..

Sabah sabah sinirlerimi hoplattın, Allah hakkımı vermedi, bu dünya da yüzümü gülmedi sen böyle isyankar olursan daha çok dibe girersin...

cuma cuma böyle insanlara Allah akıl fikir ve iman gücü versin.. üzüldüm herşey Allah tandır.. Ne yargılayabilirsin ne sorgulayabilirsin. Sen bu hayatta neler çektin ki bunlara isyan ediyorsun? cehennemin dibinde bile olsan yine Allah dersin çünkü tek kurtarıcın O'dur. !
ya hiç para vermeseydi adsense? ya banlansaydın? bunu kazandım çok şükür demeyi öğrenmelisin.. ondan sonra ancak gönlü zengin ardından da cebi zengin olursun..

Merhabalar arkadaslar ılk sevıncım ılk heyecanım kursagımda kaldı gecelı gunduzlu calıstıgım onca aydan sonra yt agustos ve eylul aylarında bana yuzunu gosterdır toplam kazancım 1700 tl ıdı bugun kesınlessen kazancım ıse 313 tl arkadaslar lutfen yol gosterın ya yuzde 81 kesıntı yasadım acaba yt gelecek ayamı werecek artan parayı ılk defa kazanc alıcam pın daha gelmedı lutfen ya yol gosterın kardesımın mezarını yaptıracaktık o parayla :S lutfen akıl verın ya

Baktığınız kazanç aralığının 1-31 Ağustos arası olduğuna emin misiniz? Eylül ayının kazancı eklenmemiş hâli mi 1700 lira yoksa eylül de dahil mi?

Büyük ihtimalle reklam verenlerde bir sikayet var hesap incelenir sıkıntı yoksa gelecek ay yatırırlar diye düsünüyorum

Arkadaslar galıba ben yanlıs bakmısımsımdı ayrıntılı resım eklıyecegım

arkadaslar sımdı benım agustos ayı kazancımmı kesınlesmıs yoksa butun kazanclaarımmı kesınlesmıs bırısı benı aydınlatabılırmı ?
eylul ayı kazancım daha kkesınlesmedımı ?

Son düzenleme:
Yahu ne telaşa verdiniz, hocam böyle durumlarda eğer yanlış bir yere bakmayıp doğru rakamlar dediğiniz gibi olsa da burada kimse size yardımcı olamaz. Google öyle karalanacak kadar da acımasız bir firma değildir. Yanlış bir şeyler olmuştur, reklam verenini korumak için gereksiz gördüğü tıkları silmiştir. Yapmıştır, kesmiştir yani ve buna malesef bir şey diyemezsiniz. He varsa bir yanlış durum, arkadaşların dediği gibi bir sonraki ay hakkınız olan parayı yatırır. Sizin ne kadar sinirli olmanız, ne kadar sövmeniz malesef bu durumu değiştirmeyecektir, anca zararı kendinize vermiş olursunuz. Daha pininiz bile elinize geçmemiş. Zamanla kazançlarınız ve kesintileriniz oturacaktır.

Hocam yanlış bakmışsınız ağustos ayın ödemesi kesinleşmiş 357tl den 313 tl kesinleşmiş . Sizin bu ayki kazançlar da gelecek ayın 11inde kesinleşecek .

Hocam yanlış bakmışsınız ağustos ayın ödemesi kesinleşmiş 357tl den 313 tl kesinleşmiş . Sizin bu ayki kazançlar da gelecek ayın 11inde kesinleşecek .
hocam yanı yanlıs bakmısım degılmı bu aykı kazancım 313 tl oda agustos ayının kazancı 357 tl den 313 tl kesınlesmıs ama eylul ayının kazancı gelecek ay bellı olacak yanı degılmı hocam :D :D:

hocam bende buyuk bir kesinti beklıyordum cünkü cok topluluk telif dünya engeli yedim ama hemen sildim geçtim kanalları bekletmedim neye göre ayarlıyor anlamıs degilim cok fazla kesinti beklerken az bi kesinti ile atlatıyoz geçmiş olsun kardesim

illaki bir şey yapmışsındır demiştim sebepsiz %81 kesinti olmaz eylülün kazancı bir dahaki ay kesinleşecek

Tek bir sey soyleyecegim .. paran yatarsa şükret.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri