Yüzlerce ücretli yabancı materyal

• Kullanıcı neisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

neisen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar warriorforumu bilmeyen yoktur.Dünyanın en büyük webmaster forumlarından birtanesi.Bu forumda hemen hemen her gün yeni bir ürün çıkartılır.Bu ürünlerin birçoğuna aşağıdaki siteden sahip olabilirsiniz.Satış ortaklığı-trafik-kindle satışı gibi konularda ağırlıklı olarak verilen ürünler ingilizce biliyorsanız çok fazla işinize yarayacaktır.Buyrun site bu :
» Archives :WSO Downloads

Wf ye üyelik için bir şart var mı acaba?
sen üye misin?

Ben üyeyim.Üyelik parayla olabilir emin değilim.Ben üye olduğumda ücretsizdi.

Gerçekten harika şeyler mevcut çok yararı olacaktır herkese.Teşekkürler paylaşımın için.

keşke ingilizce bilseydim

çok iyimsersin kardeş :D

bende orda satılan programları %80 ninin yani en fazla işe yarayanların bedava verildiği yer bılıyorum.ilerleyen mesajda neresi olduğu yazıldı

Paylaşım için çok teşekkürler.Youtube ile alakalı olanları da var.

bende orda satılan programları %80 ninin yani en fazla işe yarayanların bedava verildiği yer bılıyorum.isteyen olursa pm atsın.

Hocam yazın buraya.Bende biliyorumdur muhtemelen.Blackhat forumlarından birini mi kastediyorsunuz acaba?

aynen hocam,ben forum kuralları gereği reklam felan olur dıye yazmak istememiştim.inandıgım tek şey var para kazandıran bir taktiğin ekmeğini yedikten sonra piyasaya sunuyorlar sonrası satın aldığınızda fazla bir şey kazandırmıyor.

aynen hocam,ben forum kuralları gereği reklam felan olur dıye yazmak istememiştim.inandıgım tek şey var para kazandıran bir taktiğin ekmeğini yedikten sonra piyasaya sunuyorlar sonrası satın aldığınızda fazla bir şey kazandırmıyor.

Aynen öyle.Ama aralarında çok orjinal fikirler de çıkıyor.Mesela List hijack olayını çok beğenmiştim ben.Zaten birçok wso ya işe yaramaz gözüyle bakıyorlar ki çoğu öyle.Genelde zaten belli kişiler tarafından öyle forumda satılmak için toplanmış işe yaramaz bilgiler.PLR deniyor biliyorsunuzdur muhakkak.Ben genelde fikir edinmek için takip ediyorum.O forumlar sayesinde çok çok şey öğrendim birçok fikir de verdi bana.

Aynen öyle.Ama aralarında çok orjinal fikirler de çıkıyor.Mesela List hijack olayını çok beğenmiştim ben.Zaten birçok wso ya işe yaramaz gözüyle bakıyorlar ki çoğu öyle.Genelde zaten belli kişiler tarafından öyle forumda satılmak için toplanmış işe yaramaz bilgiler.PLR deniyor biliyorsunuzdur muhakkak.Ben genelde fikir edinmek için takip ediyorum.O forumlar sayesinde çok çok şey öğrendim birçok fikir de verdi bana.

Katıkısı baya oluyor yani en azından daha önceki yapılan tekniklerle nelerin yapılabildiği açısından katkı sağlıyor.Ben bir kaç aydır takılıyorum artısını gördüm ama çok işe yaramaz ebooklar ve işlevini yitirmiş programlar ve bir sürüde dolandırıcılar var.Bir kaç dolar kazanmak için kırk yalan söyleyeni gene gördüm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri